ANSI -Iolitikk: Alt du trenger å vite

Anxioltics, eller anti-angstmedikamenter er en kategori av narkotika som brukes til å hindre angst og behandle angsten relatert til forskjellige lidelser i D’angst. Disse stoffene har en tendens til å handle ganske raskt og kan skape avhengighet. Av denne grunn er de vanligvis foreskrevet bare for kortsiktig bruk. De anbefales ikke for personer med en historie med rusmisbruk eller avhengighet.

Hvordan fungerer de

Anxioltics handler ved å målrette de viktigste kjemiske budbringene i hjernen. Det antas at dette bidrar til å redusere unormal excitability. Noen av de mest foreskrevne anxiolyttene er benzodiazepiner. Disse inkluderer:

  • Alprazolam (Xanax)
  • chlordiazepoxide (librium)
  • Clonazepam (Klonopin)
  • Diazepam (Valium)
  • Lorazepam (Ativan)

Tilleggsinformasjon: Reseptbelagte legemidler som skaper mer avhengighet, inkludert Xanax, Klonopin og Valium »

det er brukt

Hovedsakelig anxiolytika brukes til å behandle symptomene på lidelser D’angst, inkludert støyen D’generalisert angst og sosial fobi. Noen brukes også som beroligende midler før Dell’anestesi for medisinske prosedyrer.

Symptomer på D & # 8217-forstyrrelser; generalisert angst inkluderer ekstrem bekymring eller frykt som varer mer enn seks måneder. Sosial fobi er den dype frykten for sosiale situasjoner, hvordan å møte nye mennesker eller snakke og utføre i det offentlige. Sosial fobi kan forårsake fysiske symptomer som rikelig og kvalme svette. Over tid kan denne lidelsen være lammende og bringe til sosial isolasjon.

Anxioltics er ofte kombinert med psykoterapi eller atferdsmessig kognitiv terapi. Sammen kan de bidra til å forbedre folks livskvalitet med D & # 8217 lidelser;. For mer informasjon, les hvordan du snakker med en lege av din angst.

Se de beste 2016-appene for å administrere # 8217; angst »

Bivirkninger

Anxioltics kan forårsake døsighet eller svimmelhet. Andre bivirkninger inkluderer senking av blodtrykk, nedgang i puste- og minneproblemer. L’langsiktig bruk kan forverre bivirkningene.

Advarsler

Du bør bruke angrietiologiene nøyaktig som angitt. L’misbruk av disse stoffene kan føre til alvorlige effekter.

Avhengighet

Noen anxiolytika kan skape avhengighet. Du kan utvikle cravings for noen av disse stoffene, spesielt hvis du tar dem for lenge. Selv L’inntak av anxiolytika i lengre periode kan føre til toleranse for narkotika. Dette betyr at etter at du har brukt stoffet i lang tid, trenger du mer for å få samme effekt.

Ta ut

Ta kontakt med legen din før du forstyrrer medisinene dine. Hvis du plutselig avbryter inntaket av anxiolytika, kan du utvikle symptomer på avholdenhet. Disse kan inkludere kramper. Hvis du snakker med legen din, kan de gradvis redusere stoffet sakte og trygt.

Overdreven bruk

Ikke ta mer enn du har blitt foreskrevet. En overdose av et anxiolytisk legemiddel kan forårsake koma eller død.

For å lære mer: Andre stoffer for å behandle # 8217; angst »

Snakk med legen din

Mange typer anxiolytika bidrar til å forhindre angst og omsorg om betingelsene knyttet til forholdene. Disse stoffene er hovedsakelig for kortsiktig bruk. Langsiktig bruk kan være forbundet med alvorlige effekter. Noen anxiolytika kan skape avhengighet. Fortell legen din dersom du har før rusmisbruk. De kan foreskrive en annen behandling. Hvis du er interessert i andre alternativer, les disse forslagene til forebygging av # 8217; angst.