Angst: Produkter og gaveideer

D & # 8217 lidelser; angst påvirker ca 40 millioner amerikanere, ifølge Angst og depresjonsforening av Amerika. For de mennene, kvinner og barn, kan en følelse av frykt, bekymring og nervøsitet være en konstant følgesvenn.

Mens det er mange reseptbelagte legemidler som for tiden på markedet for behandling av # 8217; angst, er tutt’annet enn de eneste løsningene.

Bøker, hypnose, kosttilskudd, aromaterapi og til og med leker tilbys online som potensielle behandlingsmuligheter for personer som lider av angst. Vi har samlet noen av de beste.

1. Leker for l’angst

Å være i stand til å holde hendene dine kan hjelpe deg med å roe deg. Dette er ideen ved foten av en skråning av leker som markedsføres til de som lider av angst. Tangle Relax Therapy Toy er bare en, det gir en lettelse fra ergonomisk stress og en taktil distraksjon fra alt kan kjøre deg. A’et annet alternativ: trekk og strekk ballene. Tenk på den mykere og mykere og mer elastiske. Disse ballene opprettholder seg ikke og kan enkelt komme inn i lommen, uansett om du er i trafikk, kjøpesenteret eller sitter ved pulten.

2. Bøker

& # 8220; når panikkanfall og # 8221; Dr. David D. Burns er en av de mest populære bøkene for de som lider av angst. Bokens sving er kognitiv terapi: Dissekere dine tanker og erstatt dem med andre sunnere. Men dette er langt fra # 8217; unikt bidrag fra Dr. Burns til biblioteket i’angst. Bøker som & # 8220; Feeling Good & # 8221; og følelsen av god håndboken & # 8221; De kan være svært lik terapien du mottar i en individuell konsulentsøkt, som hjelper folk å identifisere ufullkomne tenkemønstre i et forsøk på å redusere # 8217; angst og depresjon.

& # 8220; angst og fobi arbeidsboken & # 8221; Det er en annen klassiker i verden av assistansebøker for angst. Ved hjelp av avslapning, kognitiv terapi, fantasi, livsstil og puste teknikker, L’Forfatter Dr. Edmund J. Bourne hjelper folk til å møte fobs og # 8217; angst, trinnvis.

3. Essensielle oljer

L’aromaterapi ha Staten vist For å lindre angst og stress. L’Lavendelolje er kjent for sine avslappende egenskaper, og derfor ser vi det så ofte i sengene og håndklær. Se etter en olje som eksplisitt erklærer å være en «8220; essensiell olje & # 8221; som denne 100% ren lavendel enn nå. Ikke bruk oljen direkte på huden uten å fortynne den til en annen olje. Alternativt kan du bruke en diffusor til å fylle luften i ditt hjem.

Du kan også prøve en blanding av oljer i stedet for en. Denne balansen jording blanding av fino inkluderer gran, røkelse og mer for å hjelpe deg med å slappe av og holde deg rolig.

4. Enkel lytting

Forskning viser at selvhypnose kan være en Effektiv behandling for l’angst. Denne registreringen er gratis og tilbyr A / # 8217; veiviserhypnose som vil hjelpe med konsentrasjon, avslapning og # 8217; angst. Som de fleste guidede meditasjoner, inkluderer dette musikk, avslappende lyder og en off-foale stemme for å hjelpe deg med å slappe av.

A’annen guidet samling av meditasjon og hypnose, & # 8220; farvel angst, farvel Fear & # 8221; Det er ikke bare for den generelle angsten, men også for spesifikasjonsfobier. Det er fire spor i samlingen, hver LED av Roberta Shapiro, Dell’angst og hypnoterapeut.

5. Urte kosttilskudd

Sekund Mayo Clinic, Herbal kosttilskudd tatt av Oral & # 8211; Som lavendel og kamille & # 8211; De kan være effektive i behandlingen av # 8217; angst, selv om forskningen er begrenset og de fleste bevisene er anekdotiske. Aminosyrer som tryptofan (som øker serotoninnivåene i kroppen, en Dell & # 8217 stabilisator; de ble også vist Å hjelpe med de viktigste symptomene på depresjon og har blitt foreslått å hjelpe med angst, selv om ytterligere søk er nødvendig.

Finn ut mer: 7 matvarer som kan øke serotonin

Det er mange kosttilskudd tilgjengelig online, med forskjellige urter designet for å slappe av og roe ned. Nå produserer matvarer en ekte rolig blanding som bruker aminosyrer til å rolige overstimulerte nerveceller. Andre alternativer som Nuphorin inkluderer både kamille og aminosyrer, samt L’Ashwagandha.

Ikke alle må bruke en formue i reseptbelagte legemidler for å behandle angsten. Men selv om legen din anbefaler farmasøytiske behandlinger, kan mange av disse produktene som er allment tilgjengelige, være i stand til å hjelpe deg.