Angst og media: Kjærlighet kan ikke justeres

Blant media forsøker å åpne diskusjonen om mental helse, C’er en annen bevegelse, sannsynligvis farligere, som vokser i tandem. Del på Pinterest

L’Kjærlighet som behandling for mental helse går tilbake til for lenge siden, til vinnerne av Oscar AS & # 8220; stillheten i den uskyldige & # 8221; og til klassikere av tilbedelse som & # 8220; tagness: en historie d’kjærlighet & # 8221;. Sykdommer var themes jenta & # 8220; det & # 8221; av Hollywood for en PO & # 8216; av tid, men som noen med en generert angst (GAD), min mental helse & # 8211; Og den for andre & # 8211; Det er ikke et tomt eller et objekt av interesse. Det kan være en «8217; følelsesmessig opplevelse, ja, men det er også en utrolig personlig reise som ikke trenger en frelser.

I kontroversiell show & # 8220; 13 grunner til at Clay Jensen er den niende mottakeren av noen detektorbånd som er registrert av sin klassekamerat Hannah, som begikk selvmord. Etter å ha lyttet til dem, sier han: Jeg kostet en jentes liv fordi jeg var redd for Amarla & # 8221;. Den samme ideen, at kjærligheten er en behandling, kan du også se i Wristcutters, i Love Story & # 8221;. Det er en kultklassiker som bruker selvmord som en trope, ignorerer den bredere konteksten av mental helse og nærer ideen om at noen kan komme tilbake fra de døde for å rette feilene sine.

Del på Pinterest

En unøyaktig representasjon for alle

Disse typer medier viser ofte en svært begrenset visjon om hvordan det virkelig skal leve med en psykisk lidelse «forklarer Robert Duff, PhD, Psykolog og forfatter av & # 8220; f ** k angst.& # 8221; Dette indikerer en «8217; andre scene potensielt skadelig for & # 8220; 13 grunner til hvorfor og # 8221;, hvor Hannah-konsulenten forteller henne & # 8220; gå videre og # 8221; fra hennes voldtekt. Ikke bare er dette ubrukelig, men beskriver ikke prosessen nøye for å finne en nyttig terapeut. Terapi og terapeuter er ikke en unik størrelse.

«Sjarmer sjelden gjenopprettingsprosessen over tid, inkludert konsekvenser. Sjarmerende ser noe som ser ut som de virkelige effektene av psykiatriske legemidler. Du ser sjelden effekten av tilbakefall på familie og relasjoner, og du kan sjelden føle den interne dialogen til personen som lider av DUFF, sa Duff. & # 8220; for disse forestillingene som forventer psykisk sykdom dårlig, er det i utgangspunktet en interessant strangeness av karakteren.& # 8221;

De National Alliance på psykisk sykdom rapporterer at bare 41% av voksne og 50.6% av barn med psykisk helsetilstand mottok psykisk helsetjenester i # 8217; i fjor. Mange som ikke behandles, kan være sårbare for avbildelsene av psykisk helse som vises av media.

Del på Pinterest

Gjenkjenne effektene av # 8217; angst »

Produsent Selena Gomez definert showet & # 8220; fantastisk tragisk, komplisert, men full av suspensjon & # 8230; & # 8221; Etter at han begynte å motta konsekvenser for hans mangel på diskusjon om psykisk lidelse og annen risikoadferd. På sosiale medier viste tenåringer sin kjærlighet til showet i mange former, inkludert Kampanjer, Hvor tenåringer bruker 13 kassetter til å spørre’en annen til dansen. Og mottakerne alle synes å tro at dette faktisk er romantisk, glemmer at båndene symboliserer årsakene til selvmord. De «8220; 13 grunner til at du skal gå til slutten av året dansen & # 8221; O & # 8220; fordi jeg elsker deg & # 8221; De er slående eksempler på hvordan romantikk feier bort det største problemet.

Hvordan hjelpe media

Dette betyr ikke at alt vi ser i media er skadelig. Vi har sett hvordan forstyrrelser kan normalisere og åpne produktive diskusjoner blant familier på psykisk helse, behandlinger og mer.

«C’Det var en scene i den nylige filmen & # 8216; leter etter dory & # 8217;, i hvilken dory i hovedsak har et panikkanfall. De løfter ikke ham sånn, men alle som hadde et panikkanfall, visste nøyaktig hva som skjedde & # 8220; sier duff. Fortsetter å forklare: «Scenes som [den som er i» leter etter dory «] er fantastiske fordi de er nøyaktige og overfører en slags kunstnerisk empati til alle som ønsker å kunne forholde seg til. De tjener også som et respektfull utgangspunkt for et barn å spørre: What C & # 8217, er feil i Dory? Fordi det oppfører seg slik? & # 8216; & # 8221;

Det er viktig å ha disse samtalene. Sekund Jason Foundation, Hver dag C’er et gjennomsnitt på over 524 forsøk på selvmord av unge mennesker. Stiftelsen oppdager også at 4 tenåringer ut av 5 har gitt klare alarmsignaler.

Være i stand til å skille mellom et øyeblikk av tristhet og en lidelse i # 8217; humøret kan være vanskelig for alle, for ikke å nevne tenåringer. Så utdann deg selv og dine kjære er viktige.

Finn riktig behandling

Det tok meg år med terapi og panikkanfall og # 8211; Så skremmende erfaringer jeg fant meg selv i akutt omsorg flere ganger & # 8211; Å endelig se en psykiater og begynne å ta medisiner. Under mine panikkanfall, følte min kjæreste ofte frustrert fordi jeg ikke tillot ham å røre meg. Som noen som allerede opplever en sensorisk overbelastning, ville selv den minste bushen av en fingertill sende meg enda mer enn grensen. Dette frustrert også ham, fordi han ikke virket syk, så hvordan kunne jeg være sikker på at noe var galt?

Dessverre har mange mennesker fortsatt den gale oppfatningen at det, siden det er i hodet ditt, er det på en eller annen måte mindre signifikant enn en medisinsk tilstand eller en fysisk sykdom eller en ulykke, og derfor den personen som lider av det, bør det bare » 8216; motstå’Eller ta det ut på din egen & # 8220; forklarer Dr. Simon Rego, PSYD, Cape Psycologist på Montefiore Medical Center og L’Albert Einstein College of Medicine i New York. «Dette kunne ikke være lenger fra sannheten. Psykologiske lidelser, som for eksempel lidelser i D’angst, deaktiverer hvor mye medisinske forhold & # 8211; Og faktisk kan de noen ganger være enda mer funksjonshemmede & # 8220;.

Å være en person som personlig lider av Gad og tar medisiner for dette, ser på 15 minutter av noen som har et panikkanfall, er ikke en god underholdning. Se noen som ikke har panikkanfall bare fordi det har et forhold & # 8220; kjærlig & # 8221; Det er ikke bedre.

Selv om mental helse påvirker de kjære involvert, kan ingen mengde kjærlighet kurere en lidelse. Å tro at det virkelig er så enkelt, kan faktisk være farlig og potensielt misvisende folk som har et desperat behov for omsorg. I stedet for å forsvare helsen din, ser de i stedet for relasjoner eller # 8217; godkjenning av andre.

Mens vi normaliserer diskusjonen om mental helse, må vi også sørge for ikke å formidle feilinformasjon eller romantiske idealer. I stedet, den mest kjærlige tingen som noen kan gjøre for seg selv, får hjelp.

Ashley Lauretta er en freelance journalist basert i Austin, Texas. Det er en redaktørassistent for Lava Magazine og redaksjonell samarbeidspartner for kvinner og kjører. Også, hans signatur vises på Atlanterhavet, Elle, Menn & # 8217 s journal, ESPNW, god sport og mer. Finn det på nettet på Ashleylaurette.com og på Twitter All’Adresse @Ashley_lauretta.