Anger Management Øvelser: 9 Øvelser for å hjelpe Brake Anger

Fordi Rage Management øvelser fungerer

De fleste av oss er # 8220; tapt & # 8221; Under en god familie diskusjon eller mens det ble blokkert i intens trafikk mens de skulle jobbe. Selv om sinne ikke føler deg bra, kan du hjelpe oss med å føle oss motiverte til å forandre ting som ikke fungerer for oss, for eksempel forholdsproblemer eller ubehagelige arbeidssituasjoner.

Men sinne er en «8217; sterk følelse. Hvis det ikke er ukontrollert, kan det føre til ulykke eller mental helse. Det kan også føre deg til å handle urimelig eller aggressiv. Dette kan forårsake sosial isolasjon, helseproblemer og misbruk.

Noen mennesker er mer sannsynlig å føle sinne i forhold til andre. Folk under ekstrem stress Du kan ha problemer med å sjekke sinne. Forskere L’har oppdaget Barn med psykiske helseproblemer Og voksne med traumatiske hjerneskader De er også mer sannsynlig å prøve en overveldende sinne.

Bistand og støtte er tilgjengelig. Forskning har oppdaget at angerhåndteringsøvelser har forbedret velvære og redusert antall eksplosjoner av raseri i hver av disse gruppene i fare. Og hvis du sliter med å roe din sinne, kan selv disse øvelsene hjelpe deg.

Anger Management øvelser å prøve

Rage av raseri kan forårsake skade på deg og folket rundt deg.

En god måte å roe sinne og hindre skade på å bruke Anger Management øvelser. Disse teknikkene fungerer før beroligende og hjelper deg med å bevege seg positivt.

Bruk følgende sinnehåndteringsøvelser når du føler at din vrede er overveldende, til du føler deg rolig:

Lær å puste

Når du er sint, kan du merke at pusten din blir raskere og mer overfladisk. En enkel måte å roe kroppen på og redusere sinne er sakte og utdype pusten.

Prøv å puste sakte inn i nesen og ut av munnen. Puste dypt fra magen i stedet for brystet. Gjenta pusten om nødvendig.

Progressiv muskelavslapping

Muskelspenning er et annet tegn på stress i kroppen du kan prøve når du er sint.

For å roe deg, kan du prøve en progressiv muskelavslappingsteknikk. Dette innebærer langsom spenning og derfor avslapning av hver muskulær kroppsgruppe, en om gangen.

Ta hensyn til ideen om å starte fra toppen av hodet og flytte til tærne eller omvendt.

Se deg rolig

Tenk deg et avslappende sted kan hjelpe deg med å redusere sinne. Sitt i en rolig og komfortabel plass fra minnet og lukk øynene dine for et øyeblikk. La fantasien din flyte.

Mens du tenker på Com’er det avslappende stedet, tenk på små detaljer. Hvordan å spille eller lukte? Tenk på hvor mye du føler deg rolig og god på det stedet.

bevege seg

I tillegg til å være sunn for kroppsfunksjoner, er den vanlige fysiske øvelsen svært effektiv for å redusere stress i kroppen og sinnet. Prøv å trene hver dag for å holde stress og sinne i sjakk.

For en rask måte å administrere sinne, ta en rask tur, en sykkeltur, løp. Eller gjør en annen form for fysisk aktivitet når du føler at raseri vokser.

Gjenkjenne dine utløsere

Vanligvis blir folk kontinuerlig sint på bestemte ting. Pass litt & # 8216; av tid til å tenke på hva som gjør deg sint. Forsøk å unngå eller håndtere disse tingene, om mulig.

Dette kan for eksempel føre til lukking av barnets romdør når den ikke rengjør i stedet for å bli sint på lidelse. Eller det kan bety å bruke offentlig transport i stedet for å kjøre til å gå på jobb hvis du er lett sint fra trafikken.

Stopp og hør

Når du er i en sint diskusjon, kan du finne deg selv å hoppe til konklusjoner og si uhøflig ting. Gjør en innsats for å stoppe og lytte til den andre personen i samtalen før reagerer kan bidra til å redusere sinne og gjøre det mulig for deg å svare og løse situasjonen bedre.

Tenk nøye før du svarer. Av & # 8216; de må ta et skritt tilbake hvis du tror du trenger å roe deg før du fortsetter samtalen.

Endre din måte å tenke på

Sinne kan få deg til å føle deg som om ting gikk verre enn de egentlig er. Redusere sinne ved å erstatte negative tanker med andre mer realistiske. Du kan gjøre det unngår ekstreme ord, som & # 8220; noensinne & # 8221; O & # 8220; alltid & # 8221;, når du tenker.

Andre gode strategier inkluderer å opprettholde en balansert visjon i verden og i stedet forvandle dine sint forespørsler til forespørsler.

Unngå å fokusere på de samme tingene

Du kan gjenta den samme situasjonen som gjorde deg sint igjen og igjen, selv om problemet er løst. Dette kalles bolig eller drøvding. Dwell gjør det mulig å sist og kunne forårsake ytterligere diskusjoner eller andre problemer.

Prøv å overvinne saken som forårsaket din sinne. Prøv i stedet for å se på de positive aspektene av personen eller situasjonen de gjorde deg sint.

Kjenn kroppen din

Når du blir sint, har kroppen din en tendens til å bli for spent. Hjertefrekvens, blodtrykk, respiratorisk hastighet og kroppstemperatur kan øke. Kroppen løser også noen stresshormoner som setter det på varsel.

Vær oppmerksom på kroppen din når du er sint. Lær advarselsskiltene på sinne i kroppen din. Neste gang du hører disse advarslene, kan du bevege deg vekk fra situasjonen eller prøve en avslappeteknikk.

Få hjelp til sinne

Lære å administrere din sinne på en sunn måte er en prosess som skjer raskere for noen enn for andre. Hvis du tror at din sinne blir overveldende, eller at du sårer deg selv eller til de rundt deg, er det på tide å spørre en ekspert på hjelp.

Snakk med legen din for å få en henvisning til en psykiater eller psykolog. En kvalifisert konsulent kan hjelpe deg med å finne en behandlingsplan som passer for deg.

Noen vanlige behandlinger for raseri inkluderer en språkterapi-teknikk som kalles atferdsmessig kognitiv terapi. Kan hjelpe deg med å identifisere utløsende faktorer av sinne og hvordan man skal håndtere dem.

En psykiater kan også anbefale anti-angstmedikamenter hvis nivåer av overveldende stress forårsaker sinne.

Spørsmål for å velge en terapeut

  • Du har lisensen i min stat?
  • Du jobbet med folk som står overfor sinne?
  • Hva slags anbefalt terapi for å håndtere sinne?
  • Hvor lang tid tar det den harde behandlingen?
  • Hvor mye er terapi med deg?
  • Godta min forsikring?

Bunnlinjen

Angst er en «8217; vanlig og nyttig følelser som alle føler. Det er også mulig at sinne blir overveldende og noen ganger forårsaker problemer.

Angerhåndteringsøvelser er nyttige verktøy som kan bidra til å identifisere og administrere sinne på en produktiv måte. Få hjelp av en ekspert er en god måte å håndtere sinne som forstyrrer kvaliteten på livet ditt.