Anabole diett: å bygge muskler

Beskrivelse

En diett som lover å forvandle kroppen din til en brennende maskin, kan virke som den perfekte planen, men uttalelsene er for vakre til å være sanne? Det anabole dietten, designet av Dr. Mauro Dipasquale, garanterer dette.

Det anabole dietten er et lavt karbohydrat diett basert på # 8217; veksling av lave karbohydrat dager og høyt karbohydratinnhold.

Som lege og konkurransedyktig idrettsutøver har Dipasquale utviklet det anabole dietten for de som ønsker å øke muskelmassen mulig, samtidig som de opprettholder svært lave kroppsfettbeholdninger.

Han kalte sin anabole diett plan fordi han trodde at karbohydrat syklusen kunne imitere effektene av anabole steroider.

Hvordan anabole dietten fungerer?

Andre dipasquale, l’vekslende karbohydratinntaket lar deg brenne mer fett som drivstoff. Dette gjør at du kan bevare hvor mye mer muskelmasse mulig.

I et typisk kosthold brukes alle tre makronæringsstoffer: karbohydrater, proteiner og fettstoffer. For idrettsutøvere, vekter og kroppsbygger løftere, forårsaker denne naturlige prosessen bekymring når de vil gå ned i vekt mens de opprettholder muskelgevinster. Fordelen med det anabole dietten er at det ikke er restriktivt av kalorier.

Kroppen trenger kalorier for å opprettholde muskelmasse, så noen reduksjon i’kalorisk inntak kan føre til tap av magert kroppsvev. I stedet løfter planen å endre metabolismen for å fremme fett, slik at du kan spise en normal mengde kalorier mens du ser en reduksjon i prosentandelen av kroppsfett.

Plan

Det anabole dietten leveres i faser. Hver er designet for vedlikeholdsmål, økning eller vekttap.

Vedlikehold og induksjonsfase

Vedlikeholds- / induksjonsfasen anbefales i flere uker fra en til fire med kaloriinntaksnivåer på 18 ganger kroppsvekten i pounds. Den er designet for å tillate kroppen din å bli vant til å ta noen karbohydrater alle’Start av dietten og brukes som vedlikeholdsnivå hele tiden.

Massefase

Massfasen følger deretter induksjonsfasen, med hovedformålet med å oppnå en ønsket bulkvekt. Ikke C’Det er en forhåndsbestemt tidsperiode for denne fasen, siden tilhengerne oppfordres til å holde seg til WEIGHT-gevinst nås.

For å bestemme din ideelle kroppsvekt, foreslår Dipasquale å bruke din ideelle kroppsvekt i pund, og deretter legge til 15 prosent. Siden skjærefasen følger massafasen, antas det å overskride sin ideelle kroppsvekt tilrettelagt det påfølgende fett tapet.

Skjærefase

Til slutt er skjærefasen i det vesentlige en lavt tapsplan for karbohydrater, med anbefalinger om å kutte fra 500 til 1000 kalorier fra vedlikeholdsfasen. Denne fasen skal utføres til du når en prosentandel av ønsket kroppsfett, fortrinnsvis mindre enn 10 prosent.

Selv om hver av fasene har forskjellige kaloriinntaksnivåer basert på målene, er proporsjonene av makronæringsstoffer relativt uendret.

Det anabole dietten er basert på næringsstoffer syklusen: lavt karbohydratinnhold i løpet av uken og høyt karbohydratinnhold i helgene. L’veksling av dager med lave karbohydrater og høye hindrer kroppen i å gå tilbake til å brenne hovedsakelig karbohydrater for drivstoff. Dagene med høyere karbohydrater tillater også at kroppen reintegrere tapt drivstoff under en intens trening.

Weeking stadier / helg

For ukens scene bør målet være å begrense karbohydrater til ikke mer enn 30 gram om dagen med kaloriinntaket fra hovedsakelig av fett og proteiner. Ideelt sett bør sammenbrudd være fra 60 til 65 prosent av fettet, fra 30 til 35 prosent av proteiner og fra 5 til 10 prosent av karbohydrater.

Etter fem dager med inntak av lave karbohydrater, er helgenstrinnet designet for å rekonstituere karbohydratreserver i kroppen. Av helgene i helgen, bør 60-80 prosent komme fra karbohydrater, med 10-20 prosent fra fett og fra 10 til 20 prosent fra proteiner.

Risiko for anabole dietten

Det anabole dietten skal bare følges for en viss tidsperiode. Det kan fungere for en bodybuilder eller vekter løfter som forbereder en konkurranse.

Selv om dietten kan øke det tynne kroppsvevet ved å redusere kroppsfettreserver, betyr dette ikke at kostholdet er sunt. Den største ulempen med det anabole dietten er mangelen på fibre og mikronæringsstoffer, hovedsakelig fra minimumsinntaket av grønnsaker, frukt og belgfrukter.

Mens helgenstadiet gir et høyt inntak av karbohydrater, anbefales få grønnsaker, ingen belgfrukter og null frukt for arbeidsfasen.

Denne ubalansen vil resultere i et redusert antioksidantinntak, avgjørende for å bekjempe oksidativt stress skapt av # 8217; trening. Siden dietten også mangler fiber, kan det føre til overdreven vekst av usunn intestinale bakterier og kronisk forstoppelse.

Ifølge noen dyr utdanning, L’insulin fungerer ikke bra med høyt ketogen dietter som dette. Å metabolisere karbohydrater & # 8211; Selv små mengder i ukedagen & # 8211; Insulinet er nødvendig. Kronisk høyt fett dietter kan bringe til insulinresistensen, som kan øke risikoen for hjertesykdom, type 2 diabetes og metabolsk syndrom.

Med 60-65 prosent av kaloriene som anbefales av Fat Intake, kan selv en moderat tid brukt på det anabole dietten føre til insulininsulinfunksjon. Når mengden inntak av fett er redusert, vil insulinfunksjonen gå tilbake til sin normale tilstand.

Hvor mange fett du trenger med et anabole kosthold?

Det er kjent at matfett, særlig et høyt bidrag av mettet fett, positivt regulere produksjonen av testosteron og androgener.

L’Enhet av disse endringene er ganske liten, men Dipasquale er fast overbevist om at mettet fett er avgjørende for optimal hormonell produksjon.

På hverdager, antyder det en’høy inntak av:

 • Fettkutt av rødt kjøtt
 • hele egg
 • Hele meieriprodukter som ost, krem ​​og smør
 • Oljer
 • valnøtter
 • Kremer for å spre seg

Sammenlignet med mono og flerumettede fett, øker mettet fett kolesterol og triglyseridnivåer. Dette øker kardiovaskulær risiko.

Eksempel på matplan på hverdager

Del på Pinterest

Kalorier: 2300

Fett: 60-65 prosent

Protein: 30-35 prosent

Karbohydrater: 5-10 prosent

Måltid 1: Frokost

 • 3 hele egg
 • 1 oz. Cheddarost
 • 1 spiseskje. olje
 • 2 Tyrkia pølse skjorter, tilberedt

Slå eggene og osten. Kok i 1 spiseskje olje og server med pølseforbindelser.

Ernæring: 511 Kalorier, 43.5 g fett, 28.7 g protein, 1.4 g karbohydrater

Måltid 2: Snack

 • 6 oz. 1% ricotta
 • 1 spiseskje. Mandel smør
 • 1 spiseskjeer. Linfrø mel
 • 1 spiseskje. olje

Server ricotta med mandelsmør, linfrø mel og blandet olje.

Ernæring: 410 Kalorier, 28.4 g fett, 28.3 g protein, 11.5 g karbohydrater

Måltid 3: Lunsj

 • 4 oz. Kokt kyllingbryst
 • 1 Sodo Egg
 • 2 kopper romersk salat
 • 2 spiseskje. olje
 • 1 spiseskjeer. eddik

Server kyllingbryst og # 8217; egg på salat. Ses med olje og eddik.

Ernæring: 508 Kalorier, 35.8 g fett, 42.5 g protein, 3.8 g karbohydrater

Måltid 4: Snack

 • 4 oz. Kjøttdeig
 • 1 oz. Cheddarost
 • 2 spiseskje. peanøttsmør

Kok hakket kjøtt med ost. Server med peanøttsmør som en sidefat.

Ernæring: 513 Kalorier, 32.6 g fett, 49.5 g proteiner, 6.7 g karbohydrater

Måltid 5: Middag

 • 4 oz. Kokt kyllingbryst
 • 2 kopper romersk salat
 • 1 spiseskjeer. Linfrø mel
 • 1 spiseskje. olje
 • 1/2 skje. eddik

Visp linfrømelen, oljen og eddik og # 8217;. Sesong med salat og server med kyllingbryst.

Ernæring: 352 Kalorier, 20.4 g fett, 38.5 g protein, 5.4 g karbohydrater

Kommende trinn

Mens anabole dietten er nyttig for de som leter etter maksimal fysisk gevinst, anbefales det ikke for konkurransedyktige idrettsutøvere med et høyere karbohydratkrav. Også, det er ikke det ideelle for folk som leter etter vekttap.

Siden programmet er svært restriktivt og begrenset i næringsstoffer, bør den bare brukes i en kort periode for å oppnå et bestemt mål. For generelt vekttap er næringsstoffer kombinert med trening en «8217; mer bærekraftig og sunnere alternativ.