Amming på jobb: Hva er mine rettigheter?

Et av de første spørsmålene som mødre svarer etter fødsel er om eller ikke. Flere og flere kvinner i USA sier & # 8220; Ja & # 8221;.

Faktisk, ifølge Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC), Fire femfødte barn i 2013 startet amming. Mer enn halvparten av dem ammer fortsatt på seks måneder og nesten en tredjedel amming på 12 måneder.

& # 8220; Det er definitivt en voksende popularitet av # 8217; amming i de siste tiårene & # 8221; Dott.SSA Lauren Hanley, Spesialist i Medicine Dell’amming på Massachusetts General Hospital og President of the Gynecology Expert Work Group på amming for den amerikanske kongressen på obstetrikere (ACOG).

Mer, mer vi lærer om morsmelk og på «amming og mange fordeler, jo flere kvinner er generelt motivert til amming & # 8221; legger til.

Fordi amming er viktig for utviklingen av et barn

Sekund Verdens Helseorganisasjon Og UNICEF, Barn bør motta brystmelk utelukkende opp til # 8217; alder på 6 måneder. Så fra 6 måneder til minst 2 år, bør de få morsmelk og mat.

Del på Pinterest

CDCs Sunn People 2020 Initiative Målet er å øke andelen av amerikanske mødre som ammer opp til et mål på # 8217; 81.9%. For øyeblikket kommer 29 stater nå dette målet.

Selv om dette nummeret er oppmuntrende, viser deres data at når det gjelder varighet, når mange mødre ikke seks måneder med amming. Faktisk bare 51.8% av amerikanske mødre ammer på sjette måned og bare 30.7% i året.

Dette indikerer at, selv om de fleste mødre ønsker å amme sine barn, & # 8220; Han kan ikke motta den støtten han trenger, for eksempel av helsepersonell, familie og arbeidsgivere & # 8221;, ifølge CDC.

Eksisterende barrierer for mødre som arbeider

«Vi vet at de fleste mødre ønsker å amme. Utover 8217; 80% velger å amme og starte på sykehuset & # 8220; sier Megan Renner, administrerende direktør for Komite for L’US amming (USBC). «Vi vet spesielt i USA, hvor vi ikke har betalt familie, la i stor grad, at når mødre kommer tilbake til jobb, ser vi at ammende priser reduseres ganske betydelig med passering av uker.

& # 8220; det kan være veldig ødeleggende når mødre ønsker å amme, men ikke motta støtte fra deres familie, arbeidsgiver eller helsepersonell og § 8221;.

Del på Pinterest

Til tross for de kjente fordelene både for moren og barnet, sier Dr. Hanley at det fortsatt er mange barrierer i USA som gjør brystet en utfordring.

«Blant disse er våre høye sysselsettingsfrekvenser for kvinner og mangelen på betalt barselsorlov. Derfor, trykk for å komme tilbake til jobb raskt etter fødselen, er en stor utfordring for kvinner å møte amming, foreldre og trene hjemme & # 8220; sier.

Dette er nøyaktig hvorfor bestemmelsene i’amming inneholdt i # 8217; rimelig omsorgsloven (ACA) er viktige, legger til.

Hvordan beskyttet L’amming i # 8217; ACA?

Del på Pinterest

I 2010 signerte president Obama L’ACA i loven. Det er tre bestemmelser i’ACA som hadde en direkte innvirkning på leveransen av nye investeringer og støtter for sykepleiefamilier.

1. Støtte for amming på arbeidsplassen

§ 4207 Dell’Rimelig Pause Tid for sykepleie Mødre og § 8221; krever arbeidsgivere med mer enn 50 arbeidere for å gi en rimelig tid på pause til mødre for å trekke ut brystmelk i maksimalt ett år og Gi et privat sted (som ikke er et bad) å gjøre det. Dette er første gang det er en føderal beskyttelse for amming på jobben. Selv om det teknisk sett gjelder bare for ikke-fritatt arbeidstakere (ved timer), har mange arbeidsgivere utvidet denne støtten til deres lønnede ansatte.

; Å ha dette i Federal Panorama for første gang som en del av’syre, selv om utseendet på dekselet ikke er perfekt, var det virkelig et grunnleggende øyeblikk for å demonstrere støtte for mødre som jobber som de ønsker å amme & # 8221; sier Renner. Fremfor alt fordi det ble støttet med en enstemmig bipartisan stemme i Senat Health Commission.

Renner sier at det er viktig at arrangementet opprettholdes i # 8217; omfanget av innsatsen for å oppheve, erstatte eller gjennomgå ACA, selv om det anser at bestemmelsen ikke vil bli påvirket av disse planene. Dette skyldes at tilnærmingen vedtok til kongressen for å oppheve det akurreriet for en prosess som kalles budsjettavstemming. Dette tar sikte på bestemmelsene i Aca som påvirker utgifter og inntekter fra den føderale regjeringen. Layout & # 8220; Pause for ammende mødre & # 8221; tilfredsstiller ikke disse kriteriene.

Mens ammende tilbud på arbeidsplassen ser ut til å være beskyttet, sier Renner at det er to andre bestemmelser på # 8217; # 8217 amming; Aca som er i fare.

For å lære mer: Fordeler og ulemper med Dell’amming »

2. Fond for offentlig forebygging og helse

Fondet for offentlig forebygging og helse (PPHF) ble etablert for «8220; utvidede nasjonale investeringer påløpt i offentlig forebygging og helse, for å forbedre helsemessige resultater og forbedre kvaliteten på’helsevesenet & # 8221;. Renner sier at ammende initiativer bare er en liten del av fondet.

Vi er bekymret for at amming kan miste dette lånet hvis PPHF blir opphevet, noe som er en veldig reell risiko, siden det er klart knyttet til budsjettet, og har blitt målrettet i de foregående forsøkene på å oppheve Dell’ACA & # 8221; States Renner.

3. Dekning av forebyggende tjenester

L’ACAC krever at helseplanene dekker en dekning for forebyggende omsorgstjenester uten medforsikring, fradragsberettiget eller kopiering. Støtte ALL’amming er dekket av to komponenter i denne bestemmelsen:

  • Estimeringstjenester som har en grad A eller B fra USAs forebyggende tjenester Task Force (USPSTF)
  • Kvinners forebyggingstjenester støttet av helsevesenet og tjenestemenn

Disse tjenestene kan omfatte pedagogisk materiale, amming bras og brystpumpe, samt rådgivning og utdanning under prenatal perioder, perinatal og postpartum.

; Vi forstår at det er mange forebyggende tjenester som dekkes av’ACA, men vi vil at både pumper og konsulentvirksomhet / utdanning opprettholdes som et mandat for forsikringsselskaper, uavhengig av den bredeste opphevelsen, sier Renner & # 8221;.

Dr. Hanley er enig i at beskyttelse av denne dekningen er grunnleggende. Selv om du sier at ingen C’Det er en måte å bevise hvis ACA-brystpumpen har bidratt til starten av startfrekvensen på begynnelsen av amming; deres barn får morsmelk selv om de er skilt i flere timer.

«Dette gir flere kvinner friheten til å bli skilt fra sine barn under L & # 8217;. Og mange kvinner i USA går tilbake til jobb fra en uke etter fødselen på grunn av økonomiske begrensninger. Så det er sikkert plausibelt at noen av disse kvinnene som kanskje ikke har startet amming på grunn av arbeidshensyn, begynner nå å amme på grunn av tilførsel av brystpumper og sier Hanley.

Hvis Deca opphevet, fjerner ACA sikringsmandatet for forebyggende tjenester, kan stater må intensivere for å gjenopprette disse tilstandsnivådekningene. Renner rapporterer at USBC støtter et nettverk av statlige koalisjoner for amming i alle 50 stater, som er klare til å handle i tilfelle behov.

Hvilke lover beskytter mødre på statsnivå?

Del på Pinterest

Det finnes ulike typer lovgivning på’statsnivå amming. Men når det gjelder amming eller ekstrahering av melk i offentlig eller arbeid, står mange mødre, står overfor sosiale begrensninger.

Kvinner fortsetter å bli utryddet og kritisert for å amme sitt barn i offentligheten, til tross for lovene som beskytter dem i nesten alle stater «, sier Dr. Hanley sier.

Hvordan sammenligne barselsrettigheter i USA sammenlignet med andre land?

Holdninger mot Dell’amming i offentlig og arbeid varierer ikke bare i USA, men over hele verden. Sekund Komplett studio Dell’holdning til # 8217; Offentlig mening mot amming har notert at i Europa varierer lovene og holdninger drastisk, avhengig av landet. L’Amming i offentligheten oppfordres både i Skandinavia og i Tyskland, selv om det ikke er noen spesifikke lover som beskytter det i Quest & # 8217;. Kvinner i Balkan og Middelhavet, i mellomtiden, er mer diskret om bihule amming i offentligheten, selv om de har lover som beskytter deres rett til å gjøre det.

USA er et av de eneste åtte landene & # 8211; og l’enkelt høy inntekt land & # 8211; som ikke gir noen garantert betalt barselsorlov.

Foreldrene som venter må stole på sine arbeidsgivere for å gi dem permisjon, men bare 12 prosent av private sektorer Det forstår det virkelig.

Som et resultat, finner nesten halvparten av neomimmen seg tilbake til jobb innen tre måneder, som ofte arbeider i samme timer først. Derfor bør han ikke overraske at mange velger å gi opp alle «8217; amming før seks måneder eller til og med unngår det helt.