Amming og tatoveringer: Det er trygt, forholdsregler og mer

Del på Pinterest

Det er mange helsemessige hensyn å gjøre når pleie, så du kan spørre om tatoveringer er en faktor. Eksisterende tatoveringer påvirker ikke amming prosessen. Å få en tatovering og gjennomgå fjerningen av tatoveringen er forskjellige ting.

Ta forholdsregler hvis du vil ha en tatovering under L & # 8217;. Det kan være en god ide å utsette tatovering fjerning under amming fordi det ikke er kjent om den ødelagte tatovering blekk kan komme inn i melkeforsyningen.

Fortsett å lese Finn ut mer om’amming og tatoveringer.

Du kan amme hvis du har tatoveringer?

Det er ingen forskrifter mot amming med tatoveringer.

Plasseringen av tatoveringer øker ikke risikoen under amming, selv om jeg er på brystet ditt. Det er usannsynlig at tatoveringsblekken kommer i strømforsyningen din og blekk og # 8217; blekk er forseglet under det første laget av huden din, slik at barnet ikke kan kontakte ham.

Du kan få en tatovering under amming?

Sikkerhet

Det er motstridende meninger på # 8217; muligheten til å ta en tatovering under amming. Ingen offentlig byrå eller medisinsk organisasjon forbyr å lage en tatovering hvis du ammer. Også, det er ingen søk som gir negativt bevis på’amming og tatovering.

Journal of Midwifery og Women’S Health advokat Lag en tatovering hvis du er gravid eller ammer.

Tattoo fabrikker kan ikke tillate deg å gjøre deg til en tatovering hvis du ammer. De kan være bekymret for muligheten for økt risiko, til tross for mangel på tester. De kan også være bekymret for ansvaret. Hvis du lager en tatovering under L’amming, må du kanskje signere en lovlig frafall.

Hvis du bestemmer deg for å tatovere under amming, la tatovereren vite at du ammer og bruker de samme forholdsregler for noen andre på jakt etter en ny tatovering.

Risiko

Tattoo-prosessen innebærer risiko.

Under prosessen er huden din gjentatte ganger rammet med en liten nål dekket med blekk. L’blekk er deponert i det andre laget av huden din, kjent som et dermal lag.

Blekk som brukes til tatoveringer, er ikke godkjent eller regulert av US Food and Drug Administration for denne bruken. Blekk kan inneholde en rekke materialer, inkludert tungmetaller og kjemikalier som er tilstede i toneren og i skrivermaling.

Noen av risikoen for å lage en tatovering inkluderer:

  • Ha en allergisk reaksjon på blekkene.
  • Få en «8217; hudinfeksjon. Tegn på infeksjon inkluderer irritasjon, kløe, rødhet eller pus over eller i nærheten av tatoveringen.
  • Kontrakt A’blodinfeksjon som hepatitt C, tetanus eller L’MSA. L’ikke-sterilisert tatoveringsutstyr kan formidle disse infeksjonene.

Etterfølgende komplikasjoner Alle’Tattoo-programmet kan be om behandlinger som kanskje ikke er kompatible med amming. For eksempel kan noen stoffer ikke brukes under amming. Du kan også overføre Hiv gjennom morsmelk.

Forholdsregler

Vurder disse forholdsregler hvis du bestemmer deg for å gjøre deg til en tatovering under L’amming:

  • Bruk en struktur for autoriserte tatoveringer med et godt omdømme. En tatoveringspersonell bør bruke rene og sterile materialer.
  • Vær oppmerksom på din tatoveringsposisjon. Din tatovering vil kreve en få uker Eller lenger å helbrede. Du kan prøve mer smerte hvis du lager en tatovering på noen poeng i kroppen din mens du pleier. Tenk på hvordan å holde barnet under amming, og hvis barnet vil gni mot tatoveringsstedet.
  • Snakk med legen din hvis du har visse helsemessige forhold og leter etter en tatovering under amming. Disse inkluderer forhold som blodkoagulasjon, hjerte og autoimmune forhold.
  • Hold tatoveringsstedet rent mens du helbreder. Vask området med såpe og vann og beskytt tatoveringen når du er i solen.
  • Bruk sikre smertestillende stoffer. Paracetamol Det anses generelt som trygt under amming og kan redusere smerte.
  • Selv om vitenskapelige data om tatoveringssikkerhet ikke er tilgjengelige under amming, Teoretiske bekymringer eksisterer med hensyn til overføring av pigmenter av barnet; blekk til barnet under amming. Diskutere enhver tvil du måtte ha med legen din.

Du kan fjerne en tatovering under L & # 8217;?

Lasere fjerner tatoveringer i flere økter ved å bryte ned blekket i huden i huden i mindre partikler. Ditt immunsystem feier disse partiklene nedsatt i leveren din. Leveren din filtrerer dem fra kroppen din.

Ingen studie undersøkt hvis disse partiklene kan komme inn i melkeforsyningen og bli sendt til barnet. For å begrense risikoen for at barnet kan innta partiklene, vent på å fjerne tatoveringer til du ikke lenger ammer.

Dato l’Sikkerhet på sikkerheten for tatovering fjerning og # 8217; amming, er usannsynlig at en lege aksepterer å bevege seg fremover med prosedyren under amming.

Effekter av # 8217; amming på tatoveringer

Det kan hende du finner at tatoveringer du hadde før / # 8217; amming har endret utseende. Det er mer sannsynlig å komme fra graviditet som fra # 8217; amming. Kroppen din endres under graviditet og dine tatoveringer kan lengre og misfarges.

L’amming kan hovne brystet hvis du er hovent og kan føre til midlertidig forvrengning av en tatovering på brystet.

Ytterligere spørsmål på # 8217; amming og tatoveringer

Det kan hende du finner ut at noen myter sirkulerer på tatoveringer og # 8217; amming. Her er noen.

Tatoveringer kan skade babyen din amming?

Det er usannsynlig at tatoveringer du hadde før / # 8217; amming skade barnet. L’blekk beveger seg ikke fra huden hudlaget til morsmelk.

Du kan donere brystmelk hvis du har tatoveringer?

Du kan donere morsmelk hvis du har tatoveringer, selv om de er nyere, forutsatt at de blir brukt med engangs steril nål, Etter retningslinjene av den menneskelige melkbankforeningen i Amerika. En melkbank vil sjekke sikkerheten til din melk åtte dager etter hver ny tatovering.

L & # 8217;

Du kan amme hvis du har tatoveringer, men det er motstridende meninger om det faktum at du skal lage en tatovering hvis du for tiden ammer.

Hvis du bestemmer deg for å fortsette med en tatovering under amming, ta forholdsregler for å sikre at prosessen er sikker og kontakt legen din hvis du er i tvil. Vent på å fjerne en tatovering til du er ferdig med å amme.