Alternativer injiserbare til statiner

Sekund US Centers for kontroll og forebygging av sykdommer, Omtrent 610 000 mennesker dør av hjertesykdom i USA hvert år. Hjertesykdommer er også den viktigste årsaken til døden for menn og kvinner.

Fordi høyt kolesterol er et slikt utbredt problem, har nye stoffer vært arbeid for å bidra til å kontrollere det og administrere det. PCSK9-hemmere er L’siste linje med narkotika i krigen mot kardiovaskulær sykdom.

Disse injiserbare stoffene for å senke kolesterolarbeidet for å øke leverenskapasiteten for å fjerne LDL-kolesterolet & # 8220; dårlig & # 8221; fra blodet og dermed redusere risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Fortsett å lese for å få de siste nyhetene på PCSK9-hemmere og hvordan det potensielt kan dra nytte av deg.

Informasjon om PCSK9-hemmere

PCSK9-hemmere kan brukes med eller uten tilsetning av en statin, men de kan bidra til å redusere LDL-kolesterol opp til 75 prosent Hvis det brukes i kombinasjon med en statin.

Dette kan være spesielt nyttig for de som ikke kan tolerere muskelsmerter og andre bivirkninger av statiner eller de som bare ikke klarer å holde kolesterolet under kontroll ved hjelp av statiner.

Den anbefalte startdosen er 75 mg injisert en gang hver annen uke. Denne dosen kan økes til 150 mg hver annen uke hvis legen mener at LDL-nivåene ikke overholder tilstrekkelig til den mindre dosen.

Selv om resultatene av forskning og tester med disse injeksjonene fortsatt er relativt nye, viser det Flott løfte.

Nye hemmende behandlinger

De US Food and Drug Administration (FDA) Nylig godkjent Praluent (Alorocumab) og Repatha (Evolocumab), de første behandlingene for hypokolesterolemiseringsinjeksjon i den nye klassen PCSK9-hemmere. De er designet for å bli brukt i kombinasjon med staturterapi og diettendringer.

Praluent og repatha er for voksne med heterozygot familie hyperkolesterolemi (Hefh), en arvelig tilstand som forårsaker høye nivåer av LDL-kolesterol i blodet og de med klinisk kardiovaskulær sykdom.

Disse stoffene er antistoffer som retter seg mot et protein i kroppen som heter PCSK9. Hemmer PCSK9-kapasiteten til å fungere, disse antistoffene er i stand til å eliminere LDL-kolesterol fra blodet og redusere nivåene av overordnet LDL-kolesterol.

Siste forskning

Test og undersøkelser viste positive resultater for både Praluent og Repatha. I en nylig studie på Repatha har deltakerne med HEFH og andre med høy risikofaktorer for hjerteinfarkt eller hjerneslag redusert sitt LDL-kolesterol i gjennomsnitt av 60 prosent.

De vanligste utgitte effektene av Repatha var:

  • Øvre luftveisinfeksjon
  • rhinopharyngitis
  • ryggsmerter
  • innflytelse
  • og blåmerker, rødhet eller smerte til injeksjonsstedet

Allergiske reaksjoner ble også observert, inkludert elveblest og utslett.

En annen praksis som brukte Praluent viste gunstige resultater. Disse deltakerne, som allerede brukte statinterapi og hadde Hefh eller en økt risiko for hjerneslag eller hjerteinfarkt, har sett en 36 prosent 59 LDL Cholesterol Drop.

Bivirkninger Fra # 8217; bruk av praluent var lik repatha, inkludert:

  • Smerte og blåmerker i injeksjonsstedet
  • Influensasymptomer
  • rhinopharyngitis
  • Allergiske reaksjoner, som overfølsomhet vaskulitt

Koste

Som i tilfelle av de fleste farmasøytiske fremskritt, vil disse nye injeksjonsmedisinene ha en høy pris. Mens kostnaden for pasientene vil avhenge av deres forsikringsplan, er kostnadene alle’engros start på $ 14.600 Alle’år.

Til sammenligning koster merkevare statiner bare fra $ 500 til $ 700 alle’år og disse tallene reduseres sterkt hvis du kjøper form av generiske statiner.

Analytikere forventer at narkotika nå bestselger status i rekordtider og genererer milliarder dollar i nytt salg.

Fremtiden for PCSK9-hemmere

Eksperimenter på & # 8217 er fortsatt i gang; effektiviteten av disse injeksjonene. Noen helsemyndigheter frykter at nye stoffer representerer potensialet for nevrokognitive risikoer, på grunn av noen studio-deltakere som signaliserer vanskeligheter med forvirring og # 8217; manglende evne til å være oppmerksom på.

Store kliniske studier vil bli gjennomført i 2017. Inntil da oppfordrer ekspertene forsiktig da studiene som utføres hittil har vært på kort sikt, noe som gjør usikkert om PCSK9-hemmere faktisk kan redusere risikoen for hjertesykdom og forlenge livet.