Alternative behandlinger for slitasjegikt: Urter, kosttilskudd, sinn / kropp

Alternative behandlinger for artrose

Behandlinger av komplementær og alternativ medisin (CAM) for slitasjegikt (OA) er vanligvis sikte på:

  • smerte
  • stivhet
  • opphovning

Mange bruker slike terapier sammen med mer tradisjonelle behandlinger. Som ofte skjer, er det få undersøkelser til støtte for mange cam-behandlinger for L’eller. Søket på kameraet er generelt mye mindre enn det på konvensjonelle kliniske behandlingsalternativer.

Mange har lyktes i # 8217; bruk kameraet til å administrere # 8217; eller. Men snakk med legen din før du prøver noen kamerabehandling. Du må sørge for at metodene er trygge og passer for deg.

Urter og kosttilskudd for artrose

Mulige behandlinger eller kan inkludere en serie urter og kosttilskudd. De fleste av dem handler ved å redusere betennelsen. Studier viser at noen av disse kosttilskuddene kan være effektive i # 8217; som hjelper symptomene på # 8217; eller. Videre forskning pågår for å oppnå en mer solid konklusjon.

Selv om noen undersøkelser tyder på at det kan være fordeler for helse, overvåker den amerikanske mat- og legemiddeladministrasjonen ikke renhet eller kvalitet på kosttilskudd: Du bør diskutere eventuelle kosttilskudd med legen din før du begynner å bruke dem. Noen urter og kosttilskudd kan samhandle med andre rusmidler du antar. Selv om de fleste kosttilskudd er naturlige, betyr dette ikke at de er trygge.

Glukosamin og kondroitin

Glukosamin og kondroitin bidrar til å bygge brusk. Brusk er et stoff som dekker leddene for å beskytte dem. L’eller forårsake skade og nedbrytning av brusk med bruk og tid.

Både glukosamin og kondroitin er tilgjengelig som kosttilskudd. Forskning er blandet på deres bruk for de med OA. Nåværende søk Det ser ut til å indikere at disse kosttilskuddene har en og ingenting i behandlingen av # 8217; eller dets symptomer.

Bivirkningene av disse kosttilskuddene er generelt fraværende eller små. Det er imidlertid viktige unntak. Begge kosttilskuddene kan forstyrre antikoagulanter, for eksempel warfarin (Coumadin). Videre bør folk med krepsdyr allergi ikke ta glukosamin.

Gurkemeie

Gurkemeie har blitt brukt i årevis i tradisjonell kinesisk og ayurvedisk medisin. Er kjent for å ha antiinflammatoriske egenskaper. Foreløpige studier antyder at gurkemeie kan være effektiv for å redusere eller forebygge artikulær betennelse. Imidlertid er forskning fortsatt begrenset.

Vitamin C og fiskeolje

Vitamin C og omega-3 fettsyrer tilstede i # 8217; fiskeolje har foreløpig vist seg å redusere leddbetennelse. Imidlertid er data om deres effektivitet motstridende. Det har vært flere søk på # 8217; # 8217; fiskeolje for revmatoid artritt enn for L’eller.

Soyabønne og avokado smak

Soaponifiers av avokado og soya har vist seg å være effektiv for å redusere symptomene på # 8217; eller i en studie. Imidlertid er det nødvendig med videre forskning.

Cat Claw

Kattens klo kommer fra barken av den tørkede roten av en skogskrue som finnes i Peru. Det antas å ha anti-inflammatoriske egenskaper. Flere studier De oppdaget at reduserer felles hevelse hos personer med leddgikt.

Mind-Body nærmer seg å redusere symptomene på slitasjegikt

Mind-Body Therapies kan hjelpe med smerte eller. Disse behandlingene kan ikke ha sikkerhetseffekter forbundet med mange rusmidler. Men alle tankegangsmetoder kan ikke være egnet for alle med OA.

Akupunktur

L’Akupunktur bruker tynne nåler satt inn i forskjellige hudpunkter. Mange tror at det bidrar til å redusere mange typer smerter, inkludert smerte fra OA. Det er imidlertid vanskelig å søke på «Akupunktur. Derfor tviler det vitenskapelige samfunnet sitt effektivitet.

Massasje

Retningslinjene foreslår å bruke massasjen for å lindre smerte og stivhet i leddgikt. Mange tror at massasjen minker:

  • Stresshormoner
  • Depresjon
  • muskelsmerter
  • spasmer
  • søvnløshet

Massasjebruk er imidlertid ikke bekreftet i effektiviteten for behandling av «8217 eller i vitenskapelige studier.

Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS)

Den transkutane elektriske stimuleringen av nerven (TENS) bruker en liten enhet for å produsere milde elektriske impulser. Disse pulser stimulerer nerver i nærheten av den ømme artikulasjonen.

Forskere mener at titsimpulser forstyrrer tegnene på smerte som reiser til hjernen. Noen studier viser at titallene kan være effektive for å redusere smerte fra OA.

Ultralyd

Ultralyd bruker høy energi lyd bølger. For fysisk terapi og behandling av Ultrasounds & # 8217, brukes ultralyd til å generere varme. Denne varmen forbedrer blodstrømmen gjennom sener og ledd for å øke helbredelsesprosessen.

Dette medfører en smerte reduksjon og andre symptomer på OA. Denne teknikken kan utføres av en fysisk eller ergoterapeut. Beviset på effektiviteten er motstridende.

L & # 8217;

Alternative behandlinger kan være effektive komplementer til en tradisjonell behandlingsplan. Men du bør alltid konsultere legen din før du prøver nye behandlinger for å sikre at de er trygge og passer for deg. Bare fordi de er naturlige betyr ikke at de ikke vil forstyrre din nåværende behandlingsplan.