Alternative behandlinger for HIV og AIDS

Alternative behandlinger for HIV for L & # 8217

Mange mennesker med hiv eller aids bruker komplementær og alternativ medisin (CAM) i kombinasjon med tradisjonelle medisinske behandlinger for å forbedre deres helse og velvære. Det er noen bevis på at CAM-behandlinger kan lindre noen symptomer på HIV- eller AIDS-infeksjon. Det er imidlertid ikke noe bevis på at disse behandlingene kan behandle eller behandle disse forholdene. Og det er også noen få opplysninger om bivirkningene av disse behandlingene.

Og bare fordi behandling er naturlig betyr ikke at det er trygt. Noen av disse behandlingene kan samhandle med visse stoffer. Personer med hiv eller aids bør informere legen din om du er interessert i å bruke kameraet for å hjelpe deg med å administrere symptomene dine. Fortsett å lese for å finne ut hvilke alternativer som kan være trygge og hva de skal unngås.

Alternativ terapi for symptomene på’HIV

C’Det er relativt lite forskning på bruk av cam-behandlinger for å lindre symptomene på # 8217; HIV eller # 8217; AIDS. Noen vanlige cam-behandlinger har imidlertid vist seg å forbedre symptomene på andre sykdommer. I noen tilfeller kan disse behandlingene være verdt å prøve for noen med HIV- eller AIDS-infeksjon.

Kroppsterapier

Yoga og masse terapi kan bidra til å redusere smerte for noen mennesker. Forskning & # 8211; Undersøkelser har vist at yoga også kan forbedre følelsen av generell helse og redusere angst og depresjon. Har også vist seg at det forbedrer CD4-cellenivåer, som er immunceller festet av # 8217; HIV.

L’Akupunktur kan hjelpe med kvalme og andre bivirkninger av behandling. Akupunkturen er A’gammel kinesisk medisinsk praksis som involverer posisjoneringen av tynne og faste nåler på forskjellige punkter av kroppen. Dette kan frigjøre kjemikalier i kroppen som kan bidra til å lindre smerte.

Avslapping terapier

Meditasjon og andre former for avslappende behandling kan bidra til å redusere angsten. Kan forbedre evnen til å takle stress av en kronisk sykdom som hiv.

Urte medisin

Urte narkotika bør brukes med forsiktighet. Det er ikke noe tilstrekkelig bevis for å støtte bruken av disse legemidlene for å lindre symptomene på # 8217; HIV.

Imidlertid kan et kort kurs av noen urter støtte immuniteten i mennesker med hiv. Forskning & # 8211; Undersøkelser Han viste at Marian Thistle er et eksempel. Den Marian Thistle er A’vanlig gress som brukes i mennesker for å forbedre leverfunksjonen og ikke påvirket signifikant med antiviraler. Husk imidlertid at andre urter kan samhandle med konvensjonelle behandlinger for HIV.

Personer med HIV bør informere legen din før du bruker en hvilken som helst urtbehandling. Dette gjør at leverandøren kan overvåke eventuelle farmakologiske interaksjoner eller bivirkninger.

Medisinsk marihuana

Tapet av appetitt er vanlig hos personer med hiv. Og noen antivirale stoffer kan forstyrre magen og gjøre det vanskeligere å holde tritt med dosene programmerte stoffer. Marijuana kan bidra til å redusere smerte, kontroll kvalme og øke din appetitt. Imidlertid er medisinsk marihuana bare lovlig i noen stater. Videre er røyking marihuana forbundet med mange av de samme risikoene for røyking helsen til noe stoff. En helsepersonell kan gi ytterligere informasjon.

Det er få tester som tyder på at medisinsk marihuana vil samspill med moderne stoffer for å administrere Dell’HIV. Imidlertid bør folk med HIV konsultere legen din før du bruker marihuana for å behandle sine symptomer. Leverandøren vil overvåke mulige farmakologiske interaksjoner eller respiratoriske komplikasjoner.

Interaksjoner mellom kosttilskudd og behandling for HIV

Kosttilskudd bør nøye brukes av mennesker som lever med hiv eller l’hjelpemidler. Noen kosttilskudd kan være sikker på å bruke, mens andre kan forårsake problemer. Personer med hiv eller aids bør snakke med legen din som vitaminer og mineraler skal ta for å forbedre helsen din.

Kosttilskudd for å unngå

Noen kosttilskudd er kjent for å forårsake problemer med effektiviteten av behandlingen av behandlingen av # 8217; HIV. Fire av disse er hvitløk, # 8217; San Giovanni Grass, Echinacea og Ginseng.

  • Hvitløktilskudd kan gjøre noen behandlinger for HIV mye mindre effektiv. Hvis hvitløk er tatt med noen stoffer, kan det føre til overdreven eller utilstrekkelig mengde medikament i blodet. Dette problemet overstiger alle mulige fordeler med disse kosttilskuddene på immunforsvaret. Som blir sagt, å spise fersk hvitløk er ikke kjent for å forårsake problemer.
  • L’San Giovannis gress er et populært supplement som brukes til å behandle depresjon. Imidlertid kan det gjøre behandlingen av HIV mindre effektiv;. Personer med HIV bør ikke bruke dette tillegget.
  • Det antas at L’Echinacea og Ginseng øker immunfunksjonen. Men begge kan samhandle med noen rusmidler for hiv. Det kan korrigeres for å bruke disse kosttilskuddene avhengig av terapien mot hiv. En helsepersonell bør konsulteres.

Kosttilskudd som kan være nyttige

Kosttilskudd som kan være nyttige hos personer med HIV inkluderer:

  • Fotball og vitamin D for å forbedre helsen til beinene
  • Fiskeolje for å redusere kolesterolet
  • selen for å bremse utviklingen av # 8217; HIV
  • Vitamin B-12 for å forbedre helsen til gravide og deres graviditeter
  • Whey eller soyaprotein for å hjelpe med vektøkningen

L & # 8217;

L’HIV og L’AIDS kan forårsake forskjellige symptomer og noen alternative behandlinger kan bidra til å gi lettelse. Men når alternative behandlingsalternativer tas i betraktning, bør folk med disse forholdene alltid snakke med legen din. En helsepersonell kan bidra til å forhindre potensiell farmakologisk interaksjon og kanskje foreslå andre alternativer som kan bidra til å redusere symptomene.

For folk som lever med HIV eller L’AIDS, som arbeider med en helsepersonell, er den beste måten å utforske alternativer for å forbedre deres helse og velvære.