Alternativ Botox: 7 anti-rynke behandlinger som fungerer

Beskrivelse

Hvis du er på utkikk etter alternative måter å redusere utseendet på rynker, er det mange kremer, serum, aktuelle behandlinger og forskjellige naturlige behandlinger på markedet. Fra tradisjonell Botox til Botox-alternativer, er det noen påviste måter å behandle rynker på:

 • Andre injiserbare behandlinger
 • FaceXercise
 • akupunktur
 • Flekker på ansiktet
 • Vitaminer
 • Ansikts kremer
 • Kjemiske skinn

Fortsett å lese for å lære mer om disse anti-rynkebehandlingene.

Om Botox

Skriv inn en botulinumtoksin (Botox) er en av de mest kjente metodene for å fjerne rynker og andre tegn på aldring. Det er et reseptbelagte legemiddel som injiseres i ansiktsmusklene.

Botox-handlinger hindrer fra muskelen der han injiseres for å kontrakt, så han ser avslappet ut og glatt ut. Botox er effektiv for å redusere utseendet på rynker og forebygge trening. Imidlertid kan denne behandlingen betraktes som dyrt. Prisene varierer avhengig av leverandøren og til staten, men du kan forvente å betale $ 100 opp til over $ 500 per behandling avhengig av de behandlede områdene.

Effektene er midlertidige, så du må gjenta behandlingene for å holde effektene. En studere Han fant også at folk som brukte Botox rapporterte en reduksjon i deres spekter av følelser, fordi følelser er knyttet til hjernen gjennom ansiktsfunksjoner.

Botox-alternativer

1. Andre injiserbare

Dysport, som Botox, er en nevrotoksin. Den er laget av samme type bobotulinisk toksin en del Botox, men har en doseringsteknikk og en litt annen struktur. Resultatene synes å være mer eller mindre det samme for både Dysport og Botox, men dysport ser ut til å løpe litt raskere. Imidlertid har ingen offisielle studier blitt gjennomført;.

Dessuten, mens Dysport synes billigere, tar det mer dysport-enheter for å få de samme resultatene som Botox. Til slutt er kostnaden vanligvis mer eller mindre det samme.

MyoBloc er en’annen injeksjon. Den består av type B botulinum toksin. Fordi det også er en nevrotoksin, fungerer det på samme måte som de andre injiserbare alternativene. Det er imidlertid ikke så effektivt, og effektene varer ikke lenge. I følge FDA-merking, Effektene av MyoBloc varer ca. 4 måneder, i motsetning til 5 til 6 måneder av Botox.

PRO: Effektene av disse andre injiserbare behandlinger ligner på Botox.

Cons: Disse behandlingene kan betraktes som dyre. De jobber også på samme måte som Botox, så hvis du leter etter en veldig annen’Disse vil ikke være de beste alternativene for deg.

2. FaceXercise

Hvis øvelsen kan bidra til å forhindre kropp fra kropps aldring, fordi ikke engang ansikt? En metode som brukes av kjendiser som Jennifer Aniston og Cindy Crawford, ansetter ansiktsbehandling og ansiktsmassasje for å forbedre blodstrømmen og sirkulasjonen. Det er også sagt at det lymfesystemet fungerer for å eliminere giftstoffer i vev.

Pro: Facexercise er helt naturlig og krever ikke injeksjoner eller nåler.

Cons: Det kan betraktes som dyrt, med et gjennomsnitt på ca $ 380 bare for det første besøket. Selv leverandørene er begrenset.

3. Akupunktur

L’Akupunktur som anti-aging behandling er en relativt ny, men lovende prosedyre. En studie har vist at det kan bidra til å forbedre ansiktet og # 8217; hudhydrering, som begge kan bidra til å redusere utseendet på rynker.

PRO: Det er helt naturlig og synes å være effektivt, selv om studiene er begrenset.

Cons: Det kan være vanskelig å finne en autorisert akupunktør som spesialiserer seg på ansiktsbehandlinger. Det kan også være dyrt og resultatene er midlertidige. Hvis du har A’aversjon for nåler, L’akupunktur er ikke for deg.

4. Ansiktspatch

Lappene for ansiktet, eller Frownies, er klissete patcher som du kan søke på områdene hvor du er utsatt for rynker. Patches bør bidra til å glatte rynker.

PRO: Patches er enkle å finne og billig, fra rundt $ 20 for en boks. Videre er det ikke nødvendig med injeksjoner.

Cons: En Studio på en liten skala har vist at mens brukerne rapporterte en forbedring, var plastikkirurger ikke i stand til å oppdage noen reell forskjell i huden.

5. Vitaminer

Du ville tro at du kan forbedre huden din bare å ta vitaminer? De viktigste kosttilskuddene kan bidra til å forbedre kollagenproduksjonen. De kan også ha en antioksidant effekt som bidrar til å forhindre skade forårsaket av frie radikaler. De beste kosttilskuddene som skal tas inkluderer C-vitamin, Vitamin E Og karotenoider.

PRO: Vitaminer er lett tilgjengelige og praktiske for de fleste. De gir også viktige næringsstoffer til kroppen din som helhet.

Cons: Du må være forsiktig når du kjøper kosttilskudd. Søk etter høy kvalitet kosttilskudd fra en pålitelig kilde. Resultatene er av en mer forebyggende natur, så du vil ikke få en reduksjon i så dramatiske rynker som du ville se med Botox. Det er også mulig å ta for mange vitaminer, så snakk med legen din i den anbefalte dosen.

Tilleggsinformasjon: De 4 beste vitaminene for huden din »

6. Ansikts kremer

Mange ansikts kremer på markedet hevder å behandle rynker. Søk etter antioksidant kremer eller cellulære regulatorer, som har en direkte effekt på produksjonen av kollagen og metabolisme av huden hudceller.

PRO: De er enkle å bruke og finne og er også tilgjengelige i en rekke priser for hvert budsjett.

Cons: Med så mange typer anti-aging kremer på markedet, kan det være vanskelig å vite hva som egentlig fungerer. Det er en god ide å snakke med en hudlege fra anbefalte kremer. Noen kremer kan kreve resept eller være ganske dyrt.

7. Kjemisk peeling

Kjemiske peeling brukes til å behandle akne, redusere utseendet på misfarget hud og redusere tegn på’aldring. Kjemisk peeling krever en PO & # 8216; Gjenopprettingstid, som strekker seg fra 24 timer til 2 til 3 uker. Du vil imidlertid begynne å se resultatene på en enkelt dag.

Pro: Kjemisk peeling anses å være trygge og effektive. Men huden din vil fortsette å bli gammel, så du kan trenge en annen kjemisk peeling i fremtiden som flere rynker utvikler seg.

Cons: Du må konsultere en hudpleie spesialist for prosedyren. Resultatene er ikke øyeblikkelige og kan være nødvendig fra 1 til 14 dager for å bli sett helt. Gjenoppretting etter behandling varierer avhengig av den kjemiske peelet som brukes. Din hud kan virke rød og hovent, med en deschamation som varierer fra minimal til grav. For dyp peeling kan det være nødvendig med en kirurgisk dressing på såret.

Forslag til sunn hud

Å ta vare på huden din kan hjelpe deg med å senke aldringsprosessen. For å opprettholde en sunn hud, er grunnleggende vedlikehold fundamentalt. Følg disse forslagene:

 • Bærer alltid SPF på ansiktet. Det er mange lotioner og sminkeprodukter som allerede har lagt til SPF.
 • Bruk solbriller med store linser for å redusere solens eksponering på delikat hud rundt øynene.
 • Bruk en lue når du er utsatt for solen for å beskytte huden din.
 • Hold deg hydrert.
 • Fjern trikset før du går i dvale.
 • Begynn å bruke en god kvalitet anti-aging krem ​​så snart som mulig.
 • Følg et sunt og balansert kosthold.

Ta bort

Med fremvoksende forskning på hudpleie og produkter som kommer ut hver dag, har du flere valg enn noensinne for alternative behandlinger til Botox. Anser alle fordeler og ulemper med de forskjellige typer anti-aging hudpleie behandlinger, for eksempel injeksjoner eller kremer, før du velger hva det er for deg.