Alt om leppe tatovering: Hva du kan forvente, kostnader, risiko, retusjer og andre

Del på Pinterest

Rask fakta på tatoveringen av leppene

Av:

  • Tatoveringer på leppene utføres alle «8217; inne eller # 8217; utvendig av leppene. Permanent sminke kan også tatoveres på leppene.

Sikkerhet:

  • Valget av en tatoveringskunstner og en anerkjent butikk kan bidra til å redusere risikoen for komplikasjoner. Infeksjoner er vanligere med denne typen tatovering, siden det er vanskelig å holde dem rene.

Convenience:

  • Munnen er et ekstremt følsomt område, noe som gjør tatoveringer smertefulle rundt leppene.

Koste:

Effektivitet:

  • Tatoveringer på leppene fader raskere enn andre deler av kroppen. En retusjetur kan være nødvendig hvert par måneder, mens de fleste tatoveringer varer i årevis.

COS’er en tatovering for leppene?

En tatovering for lepper er en profesjonell prosedyre som inkluderer innsetting av fargede pigmenter i leppene med små nåler for tatovering. Dette kan skje i form av tatoveringskunst i leppeområdet eller kanskje Permanent sminke Som en estetisk prosedyre kalt Kosmetisk tatovering.

Enten du har en tatovering ALLE’inne eller alle «Eksterne lepper, bør du vite at begge kan være smertefulle og underlagt infeksjoner. Det er viktig å kjenne alle fakta om disse fasjonable tatoveringer for å se om de er verdt det.

Hvor mye er tatoveringen av leppene?

Kostnaden for tatovering på leppene varierer i henhold til tatoveringsstørrelsen, til kompleksiteten til # 8217; kunst og farge på # 8217; blekk som brukes. Det kan også variere mellom leverandører.

Generelt varierer kostnaden for den mangfoldige permanente sminke Mellom $ 400 og $ 800, Dekker l’hele ytre delen av leppene dine.

Små tatoveringer inne og ut leppene dine kan koste opp til $ 50. Husk at tatoveringer på leppene krever hyppig retusjering, noe som kan bety mer langsiktige penger.

Hva er risikoen eller bivirkningene av en tatovering på leppene?

Til tross for populariteten til tatoveringer, er det fortsatt risiko og bivirkninger å vurdere. Dette gjelder spesielt for L’alltid sensitiv lepper område. Vurder følgende risikoer:

  • Opphovning. Tattoo nål lage mikro lesjoner i huden. Det er naturlig at huden svulmer i reaksjon på slike skader, men bør bli dempet innen et par dager. Cold Packs kan bidra til å lindre hevelse.
  • Infeksjoner. A’infeksjon etter en tatovering i # 8217; Lip-området kan oppstå av flere grunner. Det er viktig å sørge for at tatoveringsartisten bruker sterilisert utstyr og nåler. Du må også følge instruksjonene på postterapi, inkludert skyllingen av munnen. Fordi leppene kommer i kontakt med spytt, mat og drikke, kan dette også øke risikoen for infeksjoner. Tatoveringer på den indre leppen er mer følsomme på grunn av fuktigheten og bakteriene ALLE’innsiden av munnen.
  • Arr. Når en tatovering på leppene ikke helbreder riktig, kan det chicatrise. Allergiske reaksjoner og etter-tatoveringsinfeksjoner kan også øke risikoen for å utvikle arrvev på nettstedet.
  • Allergiske reaksjoner. Hvis du har en historie med allergi eller hudfølsomhet, bør du vurdere å snakke med tatoveringskunstneren på # 8217; bruk av allergifremkallende blekk. Tegnene til en allergisk reaksjon kan inkludere kløe, utslett og urtikaria.
  • Anafylaksi. Selv om det er relativt sjeldent, denne alvorlige allergiske reaksjonen Det har tidligere blitt rapportert I noen mennesker innen få timer fra # 8217; blekk. Hevelsen i leppene er normalt etter å ha tatt en tatovering på leppene. Men hvis du også legger merke til hevelse rundt nakken og kinnene, og du har pustevansker, gå til beredskapsrommet umiddelbart. Hvis ikke behandlet, kan anafylaksis være farlig for livet.
  • Sykdommer som overføres av blod. Manglende bruk av steriliserte nåler kan føre til overføring av overførbare sykdommer ved blod, slik som hepatitt B, L’hepatitt C og # 8217; HIV.

Av alle bivirkningene av tatoveringer, Et estimat viste at bare 0.02% er alvorlig. Det er imidlertid viktig å vite hvordan du kan hindre disse risikoene på forhånd, slik at du kan være trygg.

Hva skjer under en tatovering på leppene?

Under en tatoveringssesjon på leppene, vil tatoveringen tegne den ønskede designen først. De vil da spore den på «ønsket område av leppene dine.

Ved hjelp av nye og sterile nåler, vil artisten din sette inn de ønskede blekkfarger ved å utføre objektiv og metoder i huden din. Når tatoveringen er fullført, vil leppene dine bli dekket med et sterilt bandasje for å forhindre infeksjon.

Forvent smerte og blødning under prosessen. Du kan prøve mer smerte med en tatovering på leppene dine enn andre områder av kroppen, som en tatovering på armer eller ben.

Det kan ta om det to uker For at en ny tatovering skal helbrede, så sørg for at du har forstått alle omsorgsteknikkene før du forlater studioet. Fordi du ikke kan rense munnen inne med såpe, trenger du en antibakteriell skylling.

Slik forbereder du på en tatovering på leppene dine

Det første trinnet er å bestemme nøyaktig hva slags tatovering du leter etter, og hvis du vil ha det på ‘8217; Ekstern eller All’Interiør i leppene dine.

Ikke vask tennene dine og ikke drikk noe før’avtale. Du bør forvente at prosessen er smertefull. Tattoo artistene bruker ikke anestetika, siden de kan forstyrre prosessen.

Kanskje enda viktigere, vi anbefaler at du skal være forberedt på utdanning på postterapi som er anbefalt av din artist, inkludert hvordan du holder tatoveringen tørr den første dagen og hvordan du rengjør den riktig. Disse teknikkene vil forhindre infeksjoner.

Hvordan velge en person for tatoveringer på leppene dine

Finne den rette tatoveringsartisten eller en skjønnhetspleie for permanent sminke er nøkkelen til å minimere bivirkninger. Ideelt sett anbefaler vi deg å utføre prosedyren i en studie med en autorisert artist.

Tattoo-butikken Det bør også registreres All’Interiør i staten der de opererer, med et gyldig sertifikat som vises på nettstedet.

Du må også sørge for at kunstneren bruker blekk designet for tatoveringer, samt tilstrekkelig rengjørings- og desinfeksjonspraksis. En respektabel kunstner vil bruke hansker og vil bruke merkevarer, blekk og skuffer.

Det er også viktig å huske på at noen tatoveringsartister kan være mer erfarne i tatovering av leppene enn andre. Før du går under nålen, spør din kunstner av hans erfaring med tatoveringer på leppene spesielt.

L’Artist bør også ha en portefølje av sitt arbeid slik at du kan avgjøre om du liker deres teknikker og kunstneriske ferdigheter. I et nøtteskall er ikke alle fagfolk som arbeider med permanent blekk kvalifisert til å lage tatoveringer for lepper.

Hvor lenge er en tatovering for leppene?

Selv om du bruker noen av de mest livlige fargene i omløp, er alle L’tatoveringsblekk på slutten forsvinner mens dermis og # 8217; epidermis helbrede. Det samme gjelder for tatoveringer som er gjort ovenfor, rundt eller alt 8217; # 8217; Lip-området.

Tatoveringer gjorde alt’interiør i munnen fades raskere fordi de alltid er i kontakt med spytt, mat og drikke.

Du kan spørre tatoveringskunstneren til et bestemt design eller tips om farger som kan hjelpe blekket ditt til å vare lenger og lenger.

Du trenger retusjering?

Til slutt trenger du en retusjering for å holde tatoveringen på leppene dine som når du har blitt tatovert for første gang. På grunn av sannsynligheten for at du falmer, bør du forvente å motta en retusjakke hvert par måneder.

Dette betyr ikke nødvendigvis at du må gjenta hele operasjonen, skjønt. Avhengig av hvor mye tatoveringen din blir bleknet, må du kanskje røre opp bare for noen farger.

Du kan også vurdere å retusjere leppene dine hvis du vil ha en helt annen farge. Dette er spesielt vanlig med permanent sminke.

Bunnlinjen

En tatovering på leppene kan være mer kompliserte og smertefulle tatoveringer på andre deler av kroppen. Men hvis det utføres av en respektabel kunstner og autorisert til å helbrede riktig, kan en tatovering på leppene være et effektivt kunstnerisk uttrykk.

Hvis du utvikler problemer etter tatoveringssesjonen, må du sørge for at du snakker umiddelbart med legen din. De kan gi deg forslag til å løse en infeksjon på 8217, før hånden escaping og ta til arr.

Rapporter eventuelle bivirkninger Alle «8217; blekk for tatoveringer også til legen din Mat og Drug Administration.