Alt du trenger å vite om hvordan du spiller med testiklene

Nå er det på tide å leke med testiklene

Alle som har testiklene og # 8211; eller ved et uhell sette noen på knærne med dem & # 8211; Han vet at ballene er latterlige følsomme.

& # 8220; for ondskap og god, er posen på ballen full av nervøse termineringer som kan skape utrolig intense opplevelser og sier status Dr. Evan Goldstein, Administrerende direktør og grunnlegger av Tilpasset kirurgisk. & # 8220; og med riktig berøring, kan den følelsen være en følelse av glede.& # 8221;

Som en klinisk sexmann Dr. Megan Stubbs, Edd sier: Det er en del av kjønnsorganene, som generelt betraktes som et velværeområde, så det bør ikke være så overraskende at med teknikken kan du føle deg bra & # 8221;.

Ikke sant. Dessverre unngår mange mennesker å berøre partnerens testikler fordi bildet av noen rystende baller for smerte er så rotfestet mentalt.

Selv om testiklene er veldig følsomme, er de ikke helt utenfor grenser: Du må bare være forsiktig og vite hva som gjør at du føler deg bra. Derfor setter vi sammen denne veiledningen for å spille testiklene. Her forklarer sexperts fordelene med spillet med ballen og deler sine beste tips for å gi den riktige typen oppmerksomhet til ballene i fløyten din.

Fordeler med testikkelpillet

Å spille med testikler kan være utrolig hyggelige, nok grunn til å låne dem en liten historie, men stimuleringen av ballen kan også tilby noen helsemessige fordeler. Nei, virkelig.

Det er oppgave av testiklene som produserer sæd og, ifølge Dr. Goldstein, stimulerer dem, kan øke produksjonen av den mannlige reproduktive cellen. & # 8220; stimuleringen av ballen kan faktisk fremme ejakulatorisk produksjon & # 8221; sier.

Å spille med testikler kan også forbedre blodsirkulasjonen i regionen, ifølge Stubbs. Også, mens ballspillet i soverommet ikke kan (seriøst!) Bytt ut legerbesøk, kan hjelpe folk å identifisere noen anomalier i deler av partneren sin.

& # 8220; Spille med testiklene i partneren din kan hjelpe deg med å gjøre deg kjent med dem og sier Stubbs. På denne måten vil du kunne identifisere uregelmessigheter som klumper og hevelse som kan indikere at noe er galt.& # 8221;

Hvis det høres veldig lite sexy, bør du vurdere det faktum at det handler om det 6 menn ut av 100.000 Testikkelkreft vil bli diagnostisert på et tidspunkt i deres liv (og vil ende 70 prosent av saker oppstår hos voksne i alderen 20 og 44 år).

Uten tvil er testingen av testiklene som et par fantastisk. Men FYI: Hvis du er en testikulær eier og du leser dette, kan du nyte en bit & # 8216; av tid en mot to er en fin måte å samle disse samme fordelene og # 8211; Også, det kan være like morsomt!

Hvordan utforske spillet av testikler i par

1. Å kommunisere

Mange forskjellige ting kan kvalifisere som testikkelspill: Du kan bruke munnen, hender, leker og mer å leke med testikler. Derfor sier Stubbs at det som teller som et spill vil avhenge av personen med testiklene og det hun liker.

Faktisk, siden noen mennesker forsettlig søker smerte i deres sexliv, sier Stubbs at spillet av testikler ikke engang er spesifikt definert som noe som bare er behagelig. «Noen mennesker som tortur av kuken og ballen, massevis av trykk og til og med følelser som kan beskrives som smertefulle & # 8221; sier han.

& # 8217; Intent og kommunikasjon er viktige her & # 8221; sier. Det betyr at hvis hensikten med berøring, slikker, grep, etc. Det er seksuelt, konsensuelt, tydelig kommunisert og til slutt ment å vekke, kan betraktes som testikkelspill.

(Når det er sagt, # 8220; Ereksjonen er ikke nødvendig, slik at spillet i testiklene er hyggelige & # 8221; ifølge Stubbs. Godt å vite.)

Legger til at det generelt er det testikulære spillet vanligvis ikke involverer overraskelser & # 8230; i det hele tatt. ; Med mindre overraskelsen er en del av det forhåndsrettede seksuelle spillet fra deg og dine partnere, hvis partnerens testikler blir rørt når de ikke venter på det, som berører [kunne] ikke føle seg bra.& # 8221;

Og mens noen mennesker liker å trykke på testikler, kan andre ikke like det i det hele tatt & # 8211; Noen mennesker finner faktisk at deres testikler blir rørt for å bli kittet eller til og med irriterende, sier Stubbs.

, Akkurat som noen mennesker med vulvene kan ha penetrasjon mens andre nei, og noen liker direkte klitoris stimulering mens andre finner det smertefullt, folk med testiklene faller overalt i spektrum fra ikke hyggelig å hyggelige & # 8221; sier. Og du vet ikke om dette er sant for partneren din med mindre du kommuniserer & # 8211; Eller, hvis partneren din ikke vet hva han liker: Han kommuniserer og eksperimenter.

Så, i tillegg til å få samtykket fra din partner, er kommunikasjon nøkkelen til en hyggelig testing av testiklene.

2. Ta av ringene!

Håndpleie er nødvendig for forsiktig manipulering. Så før du begynner, ta av ringene, spesielt guffen, og administrer eventuelle hangnails.

Du kan vurdere å kutte opp og forme neglene, slik at de skarpe kanter ikke ved et uhell ikke ved et uhell, sier Dr. Goldstein. Ja, Ahi!

3. Eksperimentere med forskjellige teknikker

Praksis med kulene til din kunnskap kan være den seksuelle handlingen, eller kan være et flott tillegg til en annen seksuell handling som penetrerende kjønn, oral eller manuell & # 8211; Nok en gang, så lenge du og din partner direkte snakker om det.

Stubbs anbefaler å bruke hendene dine til å prøve forskjellige opplevelser:

 • forsiktig trekke det
 • bruke
 • Strøk med et nedadgående hjørne
 • Rull dem i dine hender som terninger
 • Berører en rytme med fingrene

For hver av disse, finn det trykket som partneren din nyter er grunnleggende. For lys og partneren din kunne finne den (ubehagelig) kittling. For vanskelig og partneren din kunne finne det smertefullt.

Husk: Hva kan være hyggelig for en person, kan ikke være for en & # 8217;. I utgangspunktet, og testiklene er som snøflak! Det er ingen to like! & # 8221; Sier Stubbs.

Så, å ha en’ide om hvor mye press nyter din partner, anbefaler Stubbs å spørre partneren din om å vise deg hva han liker og kan klare. Start med å sette hendene på testiklene og spørre partneren din om å sette dem over din, trene press til det slutter å føle seg bra for dem.

4. Hvis du bruker hånden, legg til smøremiddel

Å ha en jevnere og fuktig følelse på baller bidrar til å redusere friksjon og øke følelser som partneren din prøver & # 8221; sier Stubbs. Og spytt tørker raskt, legger til.

Det er her at smøremidlet kommer inn i spill. L’Lagt smøremiddel vil bidra til å lage hudkontakt hud bedre og mindre klebrig & # 8221;. Også, å ha smøremiddelet vil gjøre passasjen fra spillet med ballen til manuell arbeid, vel … kvele.

Sexpert Tips: Gni hendene dine for å varme dem før du sprøyter smøremiddelet i håndflaten. Dette vil hjelpe smøremiddelet ikke å føle seg kaldt og sjokkert på partnerens testikler.

5. Chats

Når du gjør muntlig til din partner, er du i perfekt beliggenhet for å inkorporere baller. Licking og suger litt er vanligvis et rettferdig spill & # 8221; sier Dr. Goldstein, & # 8220; og bevegelsen av språket kan inkorporeres mer enn en sak ved en tilfeldighet, basert på hva du liker partner.& # 8221;

Hvis du skal suge, begynner den sakte og litt. Du kan sette hele ballen i munnen (hvis det er praktisk for deg og hyggelig for din partner), eller bare en centimeter om huden. «Våt» -området mer enn du kan, så gå sakte. Dette vil tillate deg å lese publikum og skape momentum & # 8220; sier.

Bruk de verbale og ikke-verbale reaksjonene til partneren din for å vurdere hvor mye du trenger å suge.

Hvis du skal slikke, er alt bra! Lick hver ball separat, licker sømmen mellom ballene, skriv ord eller eksperimenter som går fra den ene siden til # 8217; andre og opp og ned.

Noen mennesker liker å ha tøyden på tungen, mens andre vil foretrekke følelsen av en tykkere, flat og full del av språket. Men hva du gjør, ikke bruk tennene dine med mindre det har blitt eksplisitt (!) Kreves. Huden er tynn.

6. Endre seksuelle stillinger

Hvis du gjør anal eller vaginal penetrativ sex med partneren din, sier Stubbs at tilsetningen av testikkelspillet kan skape en dobbel sensasjonsgytelse som ligner på stimulans av punkt G og klitoris samtidig på folk med vulve.

Hvilke stillinger fungerer best for deg, vil avhenge av din mobilitet, fleksibilitet og komfort i vridning og ellers kontakte kroppen din, men det er mange alternativer.

Den beste piercing seksuelle stillinger for testikkelene inkluderer:

 • Person av omvendt ku
 • Omvendt runde dans
 • doggy stil ned

Stubbs sier at stillinger som omvendt ku eller omvendt runde dans lar deg nå mellom deg og partnerens ben. Eller du kan prøve doggy stil ned og nå hendene dine gjennom dine egne ben for å få tilgang til partnerens testikler.

Andre stillinger som kuens person, omvendt lotus og setehjulbarheten, kan også fungere i henhold til skjemaene og størrelsen på partnerens kropp og din partner.

7. Legg til leker!

Du visste at det er leker laget spesielt for testikulær stimulering? Når du og din partner vet at han liker å spille testiklene, kan du investere i et leketøy eller en vibrator.

& # 8220; leker som vibratorer for testikler eller ringer for penis [er] på markedet for dette & # 8221; sier Stubbs. Andre sexleksaker kan også brukes.

Leker å prøve:

 • Holdt Mysteryvibe
 • Crescendo di Mysteryvibe
 • Enby av villblomst
 • Lelo
 • Toyfriend Buddy Ring
 • Finfinger vibe av dame produkter

Du kan også prøve L’lavere innstilling av enhver klitorisvibrator eller vibrator. Avhengig av hvordan du føler, kan du øke intensiteten.

Ikke bli for hardt

Selv om partneren din liker stygge ting, ikke vri testiklene! Seriøst må den venstre testiklen forbli til venstre og høyre må forbli til høyre.

Testiklene kan vrides på innsiden, noe som kan forårsake alvorlig skade, for eksempel klemming eller hevelse og forklarer Stubbs. Hvis dette skjer, må du konsultere en lege. & # 8220; hvis dette skjer & # 8230; Du vet det.& # 8221;

Dr. Goldstein legger til: & # 8220; Du vil ikke være redd for disse gutta, men du vil ikke bruke en energisk manøvre som kan forårsake traumas & # 8221;. Vanligvis er de negative konsekvensene av å gå for hardt eller hardt, tidsmål, sier han, men hvis du eller din partner tror at det skjedde noen qualcos’Annet, ring en lege.

Bunnlinjen: Spille med testikler kan være veldig hyggelig for folk med testikler og for sine partnere. Men som Goldstein sier, kanskje vi vil ha oss til å perfeksjonere kunsten som er testikkelspillet & # 8221;. Men som han sier, og en gang han fikk, vil han gi både en’seksuell opplevelse du ikke vil glemme & # 8221;.

Klar, avgang, spill ball!

Gabrielle Kassel er en velværeforfatter basert i New York og Crossfit Level 1 Trainer. Det har blitt en marina person, prøvde hele 30-utfordringen og spiste, full, børstet, vasket og vasket med kull, alt i navnet på journalistikk. På fritiden kan du finne lese selvhjelpsbøker, flatbenk eller poledans. Følg den opp Instagram.