Alopecia Totalis: Årsaker, symptomer, behandling, gjenvekst

COS’er L’Alopecia Totalis?

L’Alopecia Totalis er en hudtilstand som forårsaker hårtap. Det er ikke det samme av det lokaliserte alopeciaområdet. L’Lokalisert Alopecia Årsak Årsak Runde flekker av hårtap på hodebunnen, men den totale alopecia forårsaker fullstendig baldness i hodebunnen.

L’Alopecia Totalis er også forskjellig fra den mest alvorlige formen for alopecia-området, kjent som Universal Alopecia. Denne form for alopecia forårsaker det komplette hårtapet på hele kroppen.

Symptomer

Hoved symptomet på totalis alopecia er det komplette tapet av alt hår. Denne form for alopecia kan starte som alopecia areata. Du kan starte med små håravfall flekker. Disse flekkene sprer seg over tid til hele hodet er skallet.

Hårtap kan starte plutselig og forekomme raskt. Hvis du har den totale alopecia, kan du også ha skjøre og pitted negler.

Våre initiativer

Forskere og leger er ennå ikke i stand til å identifisere den nøyaktige årsaken til Alopecia Totalis, selv om det er klart at tilstanden er resultatet av et problem med immunsystemet. Ditt immunsystem er forsvarsmekanismen til kroppen din som beskytter deg mot sykdommer. Men noen ganger angriper immunsystemet sunne vev.

Hvis du har noen form for alopecia, angriper immunsystemet hårsekkene. Dette angrepet utløser L’betennelse, som fører til hårtap.

Risikofaktorer

Det er ikke klart hvorfor en person utvikler en autoimmun sykdom, men noen mennesker har større risiko for alopecia Totalis. Kan påvirke noen, men det er mer vanlig hos barn og voksne under 40 år.

Noen mennesker kan også ha genetisk predisposisjon alt’alopecia. Det er ikke uvanlig for en person med total alopecia som har et familiemedlem med diagnose av alopecia.

Noen leger mistenker også en sammenheng mellom ekstrem stress og utvikling av alopecia. Kronisk stress kan svekke immunforsvaret og forstyrre sin evne til å fungere skikkelig.

Hvordan det er diagnostisert

L’Alopecia er en type hudsykdom, så legen kan lede deg til en hudlege for en nøyaktig diagnose. Det er en vanlig tilstand, og noen leger kan bare gjøre en diagnose basert på en visuell undersøkelse.

Legen kan utføre en fysisk undersøkelse av hodet for å sjekke håravfallsmodellen. Du kan gjennomgå flere tester for å bekrefte en diagnose. Denne testen kan inneholde en hodebiosk biopsi, hvor en lærprøve fjernes fra hodebunnen og sendes til et laboratorium. Legen kan også utføre blodprøver for å identifisere en autoimmun sykdom eller et underliggende problem som imiterer L & # 8217, alopecia, som skjoldbruskkjertelen.

Hvordan behandle L’Alopecia Totalis

Når legen er diagnostisert, vil legen bestemme den beste linjen D & # 8217;. Ulike terapier er effektive for å gjenopprette hårtap.

Kortikosteroider

Legen kan foreskrive et kortikosteroid for å undertrykke immunforsvaret ditt. Dette forhindrer immunforsvaret fra å angripe sunne vev. Som et resultat kan du merke et lavere hårtap. Du kan begynne å relacing håret i de berørte områdene.

Aktuell immunterapi

Denne behandlingen styrker immunforsvaret ditt for å hjelpe kroppen din til å bekjempe tilstanden. Hvis effektiv, kan denne terapien stimulere hårsekkene, noe som resulterer i ny hårvekst.

Minoxidil (Rogaine)

Denne behandlingen for hårvekst kan brukes av barn og voksne. For å få de beste resultatene, bruk dette stoffet i kombinasjon med andre terapier. Håret kan begynne å regrowing innen tre måneder.

DefenceProne (DPCP)

DPCP er en aktuell behandling som er utformet for å stimulere en allergisk reaksjon, noe som medfører en økning i antall hvite blodlegemer. Dette svaret bidrar til å stimulere hårsekkene og fremmer hårvekst.

Ultrafiolett lysterapi

Denne behandlingen øker blodsirkulasjonen til hårsekkene og stimulerer hårveksten. Hvis du kan få håret tilbake, C’Det er fortsatt risikoen for å miste dem igjen. Hårtap kan gjenopplive seg på slutten av behandlingen.

Tofacitinib

Denne nye terapien, opprinnelig utviklet for reumatoid artritt, viser et betydelig løfte i behandlingen av mange former for alopecia-området.

Komplikasjoner av Alopecia Totalis

L’alopecia er uforutsigbar. Mens noen mennesker reagerer på behandling og regrow hår, er det også risikoen for at 8217; totalt alopecia utvikler seg. Du kan begynne å miste hår på andre deler av kroppen, inkludert øyenbrynene, bena, armene, neseborene og det inguinalområdet. Dette er kjent som Alopecia Universalis.

L’For tidlig intervensjon og behandling av total Alopecia reduserer sannsynligheten for at den verste tilstanden.

Outlook

L’Alopecia Totalis kan være en permanent eller midlertidig tilstand. På grunn av’usikkerhet om denne hudsykdommen, ikke C’Det er måte å forutsi resultatet ditt. Oddsen for et positivt perspektiv er større så snart som mulig.

Husk at du ikke er alene. Hvis du tror det er vanskelig å møte hårtap, bli med i en lokal støttegruppe for komfort og oppmuntring. Du kan også dra nytte av individuelle råd.