Alopecia Arena: Årsaker, symptomer og diagnose

COS’er L’Alopecia Aley?

L’alopecia areata er en tilstand som forårsaker hårtap i små flekker, som kan være umerkelig. Imidlertid kan disse patchene koble seg til og derfor bli tydelige. Tilstanden utvikler seg når immunsystemet angriper hårsekkene, forårsaker håravfall.

L’plutselig hårtap kan forekomme i hodebunnen og i noen tilfeller på øyenbrynene, på øyevippene og ansiktet, så vel som på andre deler av kroppen. Det kan også utvikle seg sakte og gjenoppta etter år mellom forekomsten.

Tilstanden kan forårsake totalt hårtap, kalt Universal Alopecia, og kan forhindre hårvekst. Når håret vokser igjen, er det mulig å falle igjen. L’Hårvekst og gjenvekst varierer fra person til person.

For tiden er det ingen kur for L’alopecia areata. Det er imidlertid behandlinger som kan hjelpe håret til å regrow raskere, og det kan hindre fremtidig hårfall, så vel som unike måter å dekke hårtap. Ressurser er også tilgjengelige for å hjelpe folk å takle stress knyttet til hårtap.

Behandling

Det er ingen kjent kur for L’Alopecia Areata, men det er behandlinger som du kan prøve at de kan være i stand til å bremse det fremtidige hårtapet eller hjelpe håret til å vokse tilbake raskere.

Tilstanden er vanskelig å forutsi, noe som betyr at det kan kreve mye forsøk og feil før du finner noe som fungerer for deg. For noen mennesker kan håravfall fortsatt bli verre, selv med behandling.

Medisinske behandlinger

Aktuelle agenter

Du kan gni medisiner på hodebunnen for å stimulere hårveksten. Tallrike stoffer er tilgjengelige, både fra disken (OTC) og på reseptbelagte:

 • Minoxidil (Rogaine) er tilgjengelig fra telleren og påføres to ganger om dagen i hodebunnen, øyenbrynene og skjegget. Det er relativt trygt, men kan ta et år for å se resultatene. Det er bare bevis som er nyttig for personer med begrenset alopecia.
 • Anthralin (Dritho-Scalp) er et stoff som irriterer huden for å stimulere hårgenvekst.
 • Det antas at kortikosteroidkrem som clobetasol (impoyz), skum, lotioner og salverloven som reduserer betennelsen i hårfollikelen.
 • L’Topisk immunterapi er en teknikk der en kjemikalie som difenceprone påføres huden for å utløse A’allergisk utbrudd. L’utslett, som minner om giftig eik, kan indusere en ny hårvekst innen seks måneder, men du må fortsette behandlingen for å opprettholde gjenvekst.

Injeksjon

Steroid injeksjoner er en «8217; vanlig alternativ for mild og uregelmessig alopecia for å hjelpe håret til å vokse tilbake på skallet områder. Små nåler injiserer steroiden i den nakne huden på de berørte områdene.

Behandlingen må gjentas hver enkelt eller to måneder for å regrow håret. Hindrer ikke forekomsten av et nytt hårtap.

Orale behandlinger

Cortisone tabletter brukes noen ganger til utvidet alopecia, men på grunn av muligheten for bivirkninger, bør du diskutere dette alternativet med en lege.

De muntlige immunosuppressørene, som metotrexat og cyklosporin, er A’annet alternativ du kan prøve. Handle ved å blokkere responsen til immunsystemet, men kan ikke brukes i lang tid på grunn av risikoen for bivirkninger, som hypertensjon, leverskade og nyrer og en økning i risikoen for alvorlig og kreft type kreft kalt lymfom.

Lysterapi

Fototerapi kalles også fotohemioterapi eller fototerapi. Det er en type strålebehandling som bruker en kombinasjon av et oralt legemiddel som heter Psoraleni og UV-lys.

Naturlig behandling

Noen mennesker med alopecia-området velger alternative terapier for å behandle tilstanden. Disse kan inkludere:

 • aromaterapi
 • akupunktur
 • mikronedling
 • probiotika
 • Lavnivå laserterapi (LLLT)
 • Vitaminer, som sink og biotin
 • Aloe vera drinker og aktuelle geler
 • løkjuice Gnidd på hodebunnen
 • essensielle oljer som Meleuca, Rosemary, Lavendel og Peppermynt
 • Andre oljer, som kokosnøtt, castor, oliven og jojoba
 • En diett & # 8220; også kjent som & # 8220; autoimmun protokollen & # 8221; som er et restriktivt diett som hovedsakelig inkluderer kjøtt og grønnsaker
 • Hodebunnsmassasje
 • Herbal kosttilskudd, som ginseng, grønn te, kinesisk hibiskus og så palmetto

De fleste alternative terapier har ikke blitt testet i kliniske studier, slik at deres effektivitet i behandling av hårtap ikke er kjent.

Videre krever mat og narkotikaadministrasjon (FDA) ikke supplementprodusenter for å vise at deres produkter er trygge. Noen ganger er uttalelsene på supplementetikettene unøyaktige eller misvisende. Snakker alltid med en lege før du prøver noe urte supplement eller vitaminer.

L’Effektiviteten til hver behandling varierer fra person til person. Noen mennesker trenger ikke omsorg fordi håret vokser opp alene. I andre tilfeller vil imidlertid ikke se forbedringer til tross for å prøve alle behandlingsalternativer.

Du må kanskje prøve mer enn en behandling for å se forskjellen. Husk at hårgenveksten kun kan være midlertidig. Det er mulig at håret angrer og faller deretter igjen.

Årsaker til alopecia areata

L’alopecia areata er en autoimmun tilstand. En selvimmun stand utvikler seg når immunforsvaret utveksler sunne celler for fremmede stoffer. Normalt forsvarer immunsystemet kroppen din fra utenlandske inntrengere, for eksempel virus og bakterier.

Hvis du lider av alopecia areata, er imidlertid immunsystemet feilaktig angriper hårsekkene. Pilifier-follikler er konstruksjonene som håret vokser. Folliklene blir mindre og slutter å produsere hår, forårsaker hårtap.

Forskere vet ikke den eksakte årsaken til denne tilstanden.

Det forekommer imidlertid oftere hos mennesker som har en familiehistorie av andre autoimmune forhold, for eksempel type 1 diabetes eller # 8217; reumatoid artritt. Det er derfor noen forskere mistenker at genetikk kan bidra til utviklingen av Areach.

De tror også at noen faktorer i # 8217; miljøet er nødvendig for å utløse L’alopecia areata hos folk som er genetisk forberedt på det.

Område Alopecia Symptomer

Det viktigste symptomet på Dell’Aretano Alopecia er håravfall. Håret faller vanligvis i små flekker på hodebunnen. Disse patchene er ofte forskjellige centimeter eller ikke.

Hårtap kan også forekomme på andre deler av ansiktet, for eksempel øyenbryn, øyenvipper og skjegg, så vel som andre deler av kroppen. Noen mennesker mister håret i noen punkter. Andre tilgir ham på mange punkter.

Du kan først se håret tufts på puten eller i dusjen. Hvis poengene er på baksiden av hodet, kan noen ta det til din oppmerksomhet. Imidlertid kan selv andre helsemessige forhold føre til at håret faller på en lignende måte. Hårtap alene er ikke vant til å diagnostisere området i alopecia.

I sjeldne tilfeller kan noen mennesker oppleve et mer omfattende hårtap. Dette er vanligvis en «8217; indikasjon på en annen type alopecia, som:

 • Alopecia Totalis, som er tapet av alt håret på hodebunnen
 • Alopecia Universalis, som er tapet av alle hår i hele kroppen

Leger kan unngå å bruke vilkår og # 8220; Totalis & # 8221; og & # 8220; Universalis & # 8221; Fordi noen mennesker kunne oppleve noe mellom de to. Du kan miste alle hårene på armer, ben og hodebunn, men ikke på brystet, for eksempel.

Hårtap forbundet med Doodle Alopecia er uforutsigbar, og så langt som leger og forskere vet, synes det å være spontan. Hår kan regrow når som helst og derfor kan de falle igjen. L’Hårvekst og gjenvekst varierer sterkt fra person til person.

Bilder

Alopecia areata hos menn

L’Alopecia areata forekommer både hos menn og kvinner, men det er sannsynlig at håravfallet er mer signifikant hos menn. Menn har også mer sannsynlig å ha en familiehistorie av hårtap tilstand.

Menn kan oppleve hårtap på ansiktshår, så vel som i hodebunnen, brystet og ryggen. Sammenlignet med mannlig skallethet, som er et progressivt hårtynning overalt, forårsaker håravfall fra denne tilstanden et uregelmessig hårtap.

Alopecia areata hos kvinner

Hunnene er mer sannsynlig å utvikle L’alopecia områder sammenlignet med menn, men det er ikke tydelig årsaken. Hårtap kan forekomme i hodebunnen, øyenbrynene og øyevipper.

I motsetning til kvinnelig hårfall, som er en gradvis tynning av hår som dekker et stort område, kan L & # 8217, alopecia areata begrenses til et lite område. Selv hårtap kan forekomme samtidig. L’område kan gradvis utvide, noe som oversetter til større hårtap.

Alopecia areata hos barn

Barn kan utvikle l’alopecia. Faktisk vil de fleste med denne tilstanden oppleve det første håravfallet før 30 år.

Selv om det er en arvelig komponent i # 8217; alopecia areata, foreldre med denne tilstanden sender ikke alltid det til et barn. På samme måte kan barn med denne typen hårtap ikke ha en forelder som er L & # 8217;.

I tillegg til håravfall kan barn presentere spikerfeil, for eksempel vold eller skade. Også voksne kan oppleve dette ekstra symptomet, men er mer vanlig hos barn.

Sekund National Alopecia AreaBa Foundation, Barn under 5 år gjennomgår generelt ikke en stor følelsesmessig innvirkning fra # 8217; alopecia. Etter de 5 årene kan imidlertid håravfall traumatisere for små barn siden de begynner å legge merke til hvordan de er forskjellige fra andre.

Hvis barnet ditt ser stresset eller deprimert, spør en barnelege om å gi deg en ekspertkonsulent med barn med barn.

Aksjer

Det finnes forskjellige typer alopecia areata. Hver type er preget av størrelsen på hårtap og andre symptomer du kan finne. Enhver type kan også ha en litt annen behandling og prognose.

Alopecia areata (uregelmessig)

Hovedfunksjonen i denne typen alopecia areata er en eller flere flekker av hårtap av størrelsen på en mynt på huden eller kroppen. Hvis denne tilstanden utvider, kan den bli alopecia Totalis eller Universal Alopecia.

Totalt alopecia

L’Totalt alopecia oppstår når du har hårtap på alle skalp.

Universal Alopecia

I tillegg til å miste håret i hodebunnen, mister folk med denne typen alopecia-området også alle hårpetsene: øyenbryn og øyenvipper. Det er også mulig å miste andre kroppshår, inkludert bryst, rygg og pubic hår.

Diffused alopecia

L’utbredt alopecia kan ligne mye til hårtap av kvinnelig eller maskulin. Det forårsaker en plutselig og uventet tynning av håret på hele hodebunnen, ikke i ett område eller lapp.

Alopecia Dell’Oiafia

Tapet av hår som følger et band langs sidene, og den nedre delen av baksiden av hodebunnen kalles Alopecia fra Oficia.

Prognose av Dell’alopecia areata

Prognosen for L’Alopecia-området er annerledes for hver person. Det er også uforutsigbart.

Når denne autoimmune tilstanden er utviklet, kan du sameksere med håravfallsangrep og andre relaterte symptomer for resten av livet ditt. Noen mennesker kunne imidlertid lide hårtap en gang.

Den samme variasjonen gjelder for gjenoppretting: Noen mennesker vil oppleve full hår gjenvekst. Andre nr. Det kan også oppstå en’ytterligere hårtap.

I mennesker med alopecia-området er negative resultater forbundet med flere faktorer:

 • Tidlig begynnelse
 • Utvidet hårtap
 • Neglendringer
 • familie historie
 • har flere autoimmune forhold

Hvordan håndtere L’Alopecia Aley

L’Alopecia areata kan være følelsesmessig krevende, spesielt når hårtap treffer hele hodebunnen. Folk med denne tilstanden kan føle seg isolert eller bli deprimert.

Det er viktig å huske på at mer enn 5 millioner mennesker I USA har de l’alopecia areata. Du er ikke alene. Det er endringer i livsstilen du kan gjøre for å håndtere tilstanden.

Hvis du er på utkikk etter hjelp med parykker, forlengelser for øyenvipper eller stenciler for øyenbryn, opprettholder National Alopecia ADEDA Foundation a Nettbutikk med tilbehør og hårprodukter. Parykker selskaper som selskaper Nyter hemmelige parykker Det har også videoer og opplæringsprogrammer online for hjelp med styling og omsorg.

Aktive tenåringer og unge voksne med helt skallet hode kan angripe parykker og innlegg, slik at parykken ikke faller under sporten.

Nye teknologier for parykker, som Vakuum parykk, som er laget av silikon og en sugebase, betyr at folk med alopecia til og med svømmer med parykker fortsatt i deres sted. Vakuumet er imidlertid generelt dyrere.

Hvis hårtap treffer øyenbrynene, er en blyant for øyenbryn, mikroblading og øyenbryn tatoveringer noen alternativer å vurdere.

 • Microblading er en semi-permanent tatoveringsteknikk som fyller øyenbrynene med lignende hårtrekk. Det virker mer naturlig enn tradisjonelle øyenbryn tatoveringer og varer fra en til tre år.
 • YouTube er full av opplæringsprogrammer på sminke på hvordan du fyller og former øyenbrynene. Både kvinner og menn som mister øyenbrynene, kan praktisere å fylle dem med virkelige videoopplæringer, som dette.
 • Eyelash Extensions er vanskelig å søke når du ikke har en overflate for å bli med, men du kan finne noen opplæringsprogrammer online på hvordan du bruker øyenvippeforlengelser når du ikke har øyenvippene dine. Vær så god et eksempel.

Hvordan diagnostisert L’alopecia aley?

En lege kan være i stand til å diagnostisere melkealopecia, bare å observere hårtap-enheten og undersøke noen hårprøver under mikroskopet.

Legen kan også utføre en hodebunnsbiopsi for å utelukke andre forhold som forårsaker hårtap, inkludert soppinfeksjoner som Tinea Capitis. Under en hodebunnsbiopsi vil legen fjerne et lite hud fra hodebunnen for analysen.

Hvis andre autoimmune forhold mistenkes, kan blodprøver utføres.

L’Spesifikk blodanalyse utført avhenger av den spesielle forstyrrelsen som er mistenkt av legen. Imidlertid vil en lege trolig sjekke tilstedeværelsen av en eller flere unormale antistoffer. Hvis disse antistoffene er i blodet, betyr det vanligvis at du har en autoimmun sykdom.

Andre blodprøver som kan bidra til å ekskludere andre forhold, inkluderer følgende:

 • Protein C Reaktiv og sedimenteringshastighet på erytrocytter
 • Jernnivåer
 • Antinuclear Antistoff test
 • skjoldbruskhormoner
 • Gratis og total testosteron
 • Follicle-stimulerende og luteiniserende hormon

Kosthold

Matvarer med sukker, bearbeidede snacks og alkohol kan øke betennelsen og # 8217; irritasjon Alle’kroppsinnredning.

Noen individer med en diagnostisert autoimmun tilstand kan ta hensyn til muligheten for å følge en diett & # 8220; anti-inflammatorisk og # 8221;. Denne typen matprogram er utformet for å bidra til å redusere autoimmun respons i kroppen og redusere mulighetene for et annet hårtap episode eller ytterligere håravfall.

For å gjøre dette, spis kjente matvarer for å lindre den inflammatoriske prosessen. De grunnleggende matene til dette dietten, også kjent som en autoimmun protokoll, er frukt og grønnsaker som blåbær, valnøtter, frø, brokkoli, rødbeter og tynn kjøtt som villaks.

Å spise et balansert kosthold, sammensatt av hele korn, frukt, grønnsaker og magert kjøtt, er gunstig for generell helse av mange grunner, ikke bare for å redusere betennelsen.

Forebygging

L’Alopecia areata kan ikke forebygges fordi årsaken er ukjent.

Denne autoimmune sykdommen kan være et resultat av flere faktorer. Disse inkluderer en familiehistorie, andre autoimmune forhold og til og med andre hudforhold. Men ikke alle de som har en av disse faktorene, vil utvikle tilstanden til håret. Det er derfor hindre at det ikke er mulig.