Aloe vera for øyne: Fordeler og modus D & # 039;

Del på Pinterest

L’Aloe Vera er en saftig brukt av hundrevis av år som et naturlig middel for solbrenner og andre mindreårige brannskader. Transparent gel Alle’Interiør av sine lange og tykke blader inneholder en gelatinøs substans rik på enzymer, vitaminer, mineraler og aminosyrer.

I tillegg til å bidra til å oppdatere og berolige betent hud, de fuktighetsgivende egenskapene til # 8217; de gjorde også en populær ingrediens i skjønnhets- og hudpleieprodukter. En dag d’i dag kan du finne den i noe, fra ansiktsmasker og vaskemidler til scrubs og body lotions.

Det er spesielle fordeler i # 8217; bruk aloe vera rundt øynene, og det er trygt å gjøre det? Det korte svaret er ja. Dette elementet vil undersøke nærmere hva disse fordelene er og hvordan å bruke L’Aloe vera trygt.

Hva er fordelene med’# 8217; aloe vera rundt øynene?

L’Aloe Vera brukes ofte rundt øynene for:

 • Bidrar til å helbrede eller reparere skadet hud
 • Avlast hevelse eller hevelse
 • Tørket eller squamosa hud fuktighet
 • Behandle huden brent av solen
 • Lindre rødhet eller # 8217; irritasjon

Men l’aloe vera virkelig fungerer for det som brukes til? La oss ta en nærmere titt.

Fordeler for hudreparasjon

Forskning & # 8211; Undersøkelser I egenskapene og handlingene til # 8217; Aloe Vera bekreftet at denne planten inneholder et bredt utvalg av næringsstoffer.

Mineraler tilstede i # 8217; Aloe Vera inkluderer sink, magnesium, kalium og selen. Zink og selen spesielt gir antioksidant fordeler.

Antioksidanter er molekyler som har evnen til å reparere celler som har blitt skadet. I tillegg til disse mineralene, L’Aloe Vera inneholder også vitaminer A, C og E, som har en antioksidant effekt.

Andre vitaminer tilstede i # 8217; aloe vera inkluderer folsyre, vitamin B-12 og kolin. Disse vitaminene kan bidra til å styrke huden og reparere skader.

Fordeler med betennelse

Fettsyrer og enzymer av «8217; Aloe Vera kan ha muligheten til å redusere betennelsen hvis den brukes lokalt på huden.

Aminosyrene i’aloe vera, inkludert salicylsyre, har antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper som kan hjelpe helbrede og redusere akne og mindre hudsår. Disse egenskapene kan også redusere smerten og rødmen av solbrenthet.

Fuktighetsgivende fordeler

L’vann og enzymer inneholdt i # 8217; aloe vera kan bidra til å fukte huden og redusere desquamation og kløe. L’Aloe Vera kan bidra til å forhindre tørr tørrhet når det er kaldt.

L’Aloe Vera kan også handle fra Delikat vaskemiddel For å bidra til å fjerne fet hud.

Antifungal fordeler

Forskning & # 8211; Undersøkelser Antyder at 8217; aloe vera har noen antifungale egenskaper som kan være nyttige for å klargjøre visse hudforhold.

Hvis du har tørr og pruriginøs hud på ansiktet eller rundt øynene, kan Aloe Vera bidra til å berolige huden.

L’Aloe Vera kan hjelpe med tørre øyne?

TIL 2012 studie Testet l’aloe vera ekstrakt filtrert på humane hornhinnen celler funnet tester som aloe vera kan holde egenskaper som kan bidra til å redusere betennelse og øye tørrhet.

Studioet bemerket også at L’Aloe Vera, ved lave konsentrasjoner, synes ikke å ha en negativ effekt på cellene i & # 8217;. Tidligere studier som involverer dyreforskning, støtter denne oppdagelsen.

Det er viktig å unngå å sette aloe vera gel direkte i øyet. Dette kan forårsake brenning, irritasjon, rødhet og andre bivirkninger.

Videre forskning på aloe vera øyedråper før de kan betraktes som trygge å bruke. For nå er det anbefalt å bruke L’Aloe Vera bare på huden og ikke direkte i øyet.

Det er trygt å bruke aloe vera gel alle’eksterne øyelokk for å lindre rødhet eller hevelse. Bare vær forsiktig så du ikke la gelen i øynene og ikke bruke det for nær kanten av øyelokk. Unngå å gni øynene dine hvis det gjelder L’aloe vera på øyelokk og bruk bare en liten mengde.

Hvordan å bruke

Hvis du bruker et friskt aloe vera blad, klipp den ytre delen av bladet ved å kutte av sidene og trekke det øvre laget. La den gule sapen alle’inne i dråpebladet ut, så fjern den gjennomsiktige gelen.

Du kan finne enklere å kutte bladet i seksjoner før du skjærer ytre lag. Det er ingen riktig måte å gjøre det på, så finn en sikker metode som fungerer bra for deg.

Food and Drug Administration (FDA) regulerer ikke bruk av bruken av’aloe vera. Dette betyr at medisinske fagfolk ikke har utviklet standard instruksjoner for L’bruk av aloe vera. Som et resultat kan instruksjoner om hvordan du bruker anlegget variere.

Å behandle solbrenthet, betennelse, rødhet eller tørrhet rundt øynene:

 • Vask forsiktig ansiktet med vann og et mildt vaskemiddel.
 • TAMPRA Tørr hud, deretter gjelder deretter en liten mengde aloe vera gel på huden som er bekymret i et tynt lag.
 • Unngå å gni L’Aloe vera på huden (som en lotion) og unngår å bringe gelen til øyet også.
 • Skyll gelen etter 10-15 minutter.
 • Du kan bruke L’Aloe Vera opptil 3 ganger om dagen for å behandle huden brent av solen, betent eller tørket.
 • L’Aloe Vera kan tørke huden hvis du bruker den for ofte, så hvis du merker tørr, bruk den mindre ofte.

Å bli brukt som fuktighetsgivende krem:

 • Vask ansiktet med vann og et mildt vaskemiddel.
 • Når huden er tørr, påfør et tynt lag av aloe vera på huden rundt øynene. Du kan fokusere på områder hvor du vet tørrhet eller rynker, men du kan også bruke L’aloe vera på hele ansiktet.
 • Hvis det brukes som fuktighetsgivende krem, kan du la Aloe Vera Gel absorbert i huden din.
 • Hvis du ikke er sikker på hvordan huden din vil reagere all ‘8217; aloe vera, begynner å bruke den sakte. Erstatt din vanlige fuktighetskrem en gang i uken med aloe vera, og øk deretter’bruk hvis L’Aloe Vera fungerer bra for deg.

Hvor finner du L’Aloe Vera

Hvis du bor i et tørt og varmt klima, kan du ha en aloe vera-plante som vokser i hagen din, eller du kan kanskje kjenne noen som har en. Noen naturlige matbutikker selger også aloe vera blader.

Den beste måten å sikre at gelen er frisk og ren og ikke blandet med andre ingredienser, er å trekke ut deg fra bladene. Men hvis du ikke finner friske Aloe Vera-blader, eller du ikke har tid til å samle gelen fra anlegget, kan du kjøpe Aloe Vera Gel online eller på ditt lokale apotek.

Hvis du kjøper Aloe Vera Gel klar, må du være oppmerksom på ingrediensene som brukes i produktet.

Søk produkter som:

 • Oppgi L’Aloe Vera som hovedbestanddel
 • Inneholder lavest mulige antall tilsatte ingredienser.
 • Inneholder ikke fortykningsmidler, narkotika og andre kjemikalier

Sikkerhetstips

Mens L’Aloe Vera er generelt trygt å bruke på huden din, sørg for at du unngår å sette den i øynene dine.

Selv om L’Aloe Vera kan bidra til å fukte huden, kunne tørke den hvis den blir misbrukt. Dette skyldes at enzymer i anlegget fungerer som en eksfoliant. Hver gang som for mye eksfolter huden, kan huden tørke opp eller bli for fett, avhengig av typen hud.

Hvis du aldri har brukt læret, Aloe Vera på huden før, anbefaler vi deg å gjøre en testoppdatering før du bruker den på ansiktet ditt. Dette er spesielt viktig hvis du er allergisk all’hvitløk eller løk.

For å kjøre en oppdateringstest, gjelder bare en liten mengde aloe vera gel til innsiden av håndleddet eller albuen. Hvis du har noen gelfølsomhet, vil du legge merke til kløe, hevelse, rødhet eller brennende innen få timer. Hvis du ikke har noen reaksjon, er det sannsynlig å være trygg å bruke.

Hvis du bruker steroide kremer, inkludert hydrokortison, i samme område hvor du bruker L’Aloe Vera, din hud kan absorbere en større mengde steroidkrem. Hvis du bruker en steroidkrem og ønsker å bruke L’Aloe Vera på samme område som huden, spør legen din om det er trygt.

Bunnlinjen

Selv om det kan være begrenset søk for å støtte bruken av bruken av aloe vera for alle måter det brukes, er C’er Dato å foreslå at, for de fleste, L’Aloe Vera er trygt å bruke lokalt, selv på ansiktet og rundt øynene.

Med sin rike kombinasjon av vitaminer, mineraler, enzymer og fettsyrer, L’aloe vera har vist seg å være et effektivt naturlig middel for å behandle, reparere og fukte skadet, tørr og bawled hud.

Hvis du ikke er sikker på sikkerheten til’aloe vera rundt øynene, snakk med legen din før du bruker den.