Aloe vera for solenergi solbrenthet: det fungerer, når du bruker det og hvordan du bruker det

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

L’Aloe Vera er en tropisk medisinsk plante som har blitt brukt i tusenvis av år for å behandle hudforhold, for eksempel sår og brannskader. L’Aloe Vera er så effektiv i beroligende brenner som noen ganger kalles & # 8220; Burns Plant & # 8221;.

L’Aloe Vera bidrar til å kurere en solbrenn?

C’Det er en god mengde forskning for å demonstrere at den gjennomsiktige gelen som fyller de tykke blader av en sann aloe-plante, kan brukes til å hjelpe med helbredelsesprosessen til en solbrenn.

Noen eldre studier som er gjenstand for like vurdering, har vist seg rettssaken at l’aloe vera er nyttig i helbredelsen av første og andre klasse brenner, som inkluderer mild til moderate brannsår.

I en nyere studere, En forbindelse av Dell’Aloe kalt aloin ble funnet å være ansvarlig for plante antiinflammatoriske fordeler. L’Aloe Vera kan også bidra til å fukte huden og forhindre desquamation som noen ganger oppstår med solbrenthet.

Hvordan bruke L’Aloe Vera for solbrenthet

For å behandle en solbrent, spre et lag med ren gel ekstrahert fra # 8217; indre av et sant aloeblad på brent hud. Du kan dyrke dine aloe vera planter hjemme, eller du kan kjøpe aloe vera ekstrakter i en butikk eller online.

L’aloe vera er vant til best når det er i form av 100% sant aloe gel og når det holdes kaldt. Hvis du har solbrenthet, gjelder det L’Aloe Vera noen ganger om dagen på sollyset fra solen. Hvis du har en gravforbrenning, merk også som forgiftning alene, kontakt lege før du bruker aloe.

L’Aloe Vera kan brukes på forskjellige måter:

Rå fra anlegget

Hvis du har tilgang til en aloe vera plante, bryter det et stykke. Du vil se en gel dukker opp fra det indre. Påfør gelen direkte på huden for å lindre en liten solbrenn.

Kjøp aloe vera planter.

Gel

Hvis du ikke kan få hendene på en plante, se etter en 100% Aloe Vera Gel solgt online eller i et lokalt apotek. Påfør et lag med gel direkte på brenningen.

Kjøp Aloe Vera Gel.

Krem

Lotioner som inneholder aloe vera er tilgjengelig i butikker og online. Unngå produkter som inneholder tilsetningsstoffer som farger og parfymer. Velg en lotion med den høyeste andelen av aloe vera mulig.

Men en Liten studie av 2005 Han fant ingen fordel i # 8217; bruk en 70% lotion av aloe vera på brenner, så det kan være bedre å holde fast med ren gel.

Kjøp Lotion Alle’Aloe Vera.

Inngår rå aloe

Du kan også spise rå aloe vera gel direkte fra anlegget. Gel kan tilby forskjellige helsemessige fordeler, inkludert reduksjonen av # 8217; kroppsbetennelse, men vil ikke puste smerte og hudirritasjon forårsaket av solenergi solbrenthet.

Hvis du velger å innta aloe vera, sørg for å vaske gelen eller huden forsiktig for å fjerne hvert latexspor. Latex har en ubehagelig bitter smak og kan forårsake skadelige bivirkninger.

Ikke spis aloe vera lotions og geler solgt som hudpleieprodukter. De er ikke laget for å bli inntatt og kan inneholde andre ingredienser som ikke er sikker på å spise.

Kjøp aloe vera planter.

Fordi huden brenner fra solen?

Solar solbrenthet oppstår når ultrafiolett (UV) stråling, som kommer fra solen eller fra kunstige kilder som tanning senger, skader DNA ALLE’Interiør av hudceller. Cellene dør i en prosess kjent som apoptose.

Den raske celledød aktiverer immunsystemet for å frigjøre inflammatoriske proteiner. Blodårene utvides for å øke blodstrømmen for å transportere immunceller til skadet hud. Denne inflammatoriske prosessen gjør huden rødmet, irritert og smertefull.

Burns, inkludert solenergi solbrenthet, kan klassifiseres i henhold til deres alvorlighetsgrad:

 • L’første instansforbrenning innebærer bare det ytre laget av huden og forårsaker liten smerte, rødhet og hevelse.
 • L’andre klasse brenner ødelegger de dypeste lagene i huden og forårsaker blære og hvitt og glanset skinn.
 • L’Tredje grad Burn forårsaker skade på alle lag av huden.
 • L’fjerde klasse brenner skader huden og kan innebære ledd og bein.

Tredje og fjerde klasse brenner er medisinske nødsituasjoner og må behandles på sykehuset. Ikke prøv å behandle tredje og fjerde klasse brenner med Aloe Vera hjemme.

For å hjelpe deg med å kurere en solkrem, er det første skrittet å ta en kald dusj eller bruke en fersk pakke på det brente området. For smerte, ta en benk-topp medisin som ibuprofen eller L’aspirin. Hvis blærer vises, prøv å ikke bryte dem fordi dette kan forårsake en & # 8217;.

Kjøp smertestillende midler.

Du kan bruke en fuktighetskrem eller en vera aloe gel på det brente området for å holde det hydrert og for å minimere betennelsen mens den brenning helbreder. Pass på at du drikker mye vann fordi brenningene kan forlate deg dehydrert.

Det er bivirkninger fra’bruk av aloe vera for solenergi solbrenthet?

L’Anvendelse av Aloe Vera Gel på huden risikerer ikke å forårsake skadelige bivirkninger, ifølge National Institute of Environmental Health Sciences.

Hvis du engasjerer Aloe Vera, kan du forårsake abdominale kramper, diaré eller forringelse av forstoppelse. L’Aloe Vera er kjent for å ha en avføringsvirkning hvis de inntas. Dette kan føre til elektrolytiske ubalanser.

Det er risiko i # 8217; bruk karakteren Aloe Vera på solbrenthet?

C’er en liten sjanse til å ha en allergisk reaksjon alle «8217; aloe vera eller andre ingredienser som brukes i lotions eller aloe vera geler. Generelt, dra en større risiko for å ha en allergisk reaksjon. Aloe hvis du også er allergisk, allløk, løk eller tulipaner.

Før du dekker et stort område med L’aloe vera, kjør en patch test på et lite hudområde og vent en’nå eller to for å se om du har en reaksjon. Hvis du har en allergisk reaksjon, aloe vera, avbryter du umiddelbart l & # 8217;.

Det er andre fordeler i # 8217; bruk l’aloe vera?

L’Aloe Vera kan ha mange andre fordeler hvis det brukes på huden eller inntatt. Disse inkluderer:

 • Holde huden klar og hydrert
 • Lindre forstoppelse (hvis inntatt)
 • Opplev mageforbrenning (hvis svelging)
 • Senkende blodsukker hos personer med type 2 diabetes (hvis svelging)
 • Som et alternativ til munnvannet; Når det vasket i munnen, kan den blokkere plakettet og gi lettelse fra blødning eller hevelse i tannkjøttet
 • Fremme helbredelsen av analfissurer når de brukes lokalt på det berørte området
 • Forbedre skadet og tørt hår når de brukes på hodebunnen

Bunnlinjen

Hvis du har hatt en dårlig solbrenning, bruk # 8217; Aloe Vera er en fin måte å fremme helbredelse på og få lettelse fra smerte og hevelse.

Det er ingen defineitive tester fra kliniske studier for å vise at aloe vera bidrar til å kurere en solbrenthet, men søket viser at forbindelsene i’aloe vera har en antiinflammatorisk effekt hvis den påføres på skadet hud.

Selv om du bruker aloe til å lindre smerte og rødhet, bør du fortsatt holde D’øye tegn på dehydrering eller varmeutmattelse. Dette inkluderer ekstrem tørst, ingen urin og kvalme og oppkast produksjon.

Ring en lege umiddelbart hvis du har feber sammen med solenergi solbrenthet eller hvis blærene dekker mye av kroppen din.

Selv om L’Aloe Vera kan hjelpe når du har blitt brent, husk at solbrenthetene forårsaker alvorlig skade på huden og DNA. Forhindre solbrenthet er fortsatt svært viktig.

Når du går ut, husk å beskytte huden med solkremer, hatter, solbriller og klær og bli på skyggen når det er mulig.