Aloe vera for psoriasis: fordeler, bruk og mer

Beskrivelse

Aloe Vera Gel kommer fra # 8217; interiør i bladene i Aloe Vera-anlegget. Det antas å ha beroligende egenskaper hvis det brukes på irritert hud, brent av solen eller skadet av miljøet. Gelen kan også ha antibakterielle egenskaper.

På grunn av sin beroligende evner, L’aloe vera kan være nyttig som en ekstra behandling for psoriasis.

Fordeler og bruksområder

For noen mennesker, l’aloe vera kunne bidra til å redusere symptomer på psoriasis rehabilitering. L’bruk av’Aloe vera som et smøremiddel på huden kan også begrense antall eksacerbasjoner og holde huden hydrert.

en 2010 studio Han sammenlignet L’aloe vera med 0.1% av triamcinolon acetonid, en steroidkrem som brukes til å behandle psoriasis. Kremet med aloe vera gel var litt mer effektiv for å forbedre symptomene fra mild til moderat psoriasis.

Men det er ikke nok vitenskapelig bevis for å bekrefte at aloe vera er sikkert effektiv. Imidlertid er risikoen ganske lave at det kan være verdt å prøve som en komplementær avhengighet av behandlingen av psoriasis.

Du kan kjøpe L’Aloe vera her]. Se etter en gel eller en aktuell krem ​​med aloe vera som inneholder en Minst 0.5 prosent Ren aloe vera.

Å bruke l’Aloe vera på psoriasis, bruk en krem ​​med aloe vera gel på området av den interesserte huden. Du må kanskje gjøre det flere ganger om dagen i noen uker for å legge merke til en forskjell.

Noen ganger l’bruk av aloe vera gel for lenge kan forårsake rødhet eller ubehag i applikasjonsstedet. Du kan bruke den i noen uker og ta en pause for en PO & # 8216;.

National Psoriasis Foundation påpeker Hva en C’Det er ingen klar fordel av’inntak av orale tabletter av aloe vera for psoriasis. Disse typer behandlinger kan faktisk være farlige fordi de kan forårsake nyre eller fordøyelsesproblemer.

Følg de aktuelle behandlingene Alle’Aloe Vera for behandling av psoriasis.

Potensielle risikoer og restriksjoner

Noen mennesker er ganske allergiske alle’aloe vera. Før du dekker et stort område, gjør en lappstest på et lite diskret område i huden din og vent på å se om du har en slags negativ reaksjon.

L’Aloe Vera Topica er trygt for de fleste med psoriasis, med unntak av allergiske.

Hvis en allergisk reaksjon på aloe vera-gelen oppstår, må du straks stoppe bruken og observere området for å sikre at urtikariaen eller # 8217; betennelse forsvinner.

Noen mennesker kan være mer i fare for en allergisk reaksjon alle «8217; aloe vera sammenlignet med andre. Dette inkluderer folk som er allergiske mot plantene i Liliaceae-familien (hvitløk, løk og tulipaner).

Andre behandlinger for psoriasis

L’Aloe Vera er bare et alternativ for «8217; alternativ for behandling av psoriasis symptomer. Andre typer psoriasisbehandlinger varierer avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene.

Aktuelle kortikosteroider, vitamin D og retinoidbaserte kremer er noen ganger foreskrevet for å lindre psoriasis symptomer.

Hvis du bruker en kortikosteroidkrem for å ta vare på din psoriasis, snakk med legen din før du bruker L’Aloe Vera.

Noen ganger l’anvendelse av aloe vera på stedet for en eksacerbation kan endre kjemi av huden. Som et resultat kan huden din absorbere mer aktive ingredienser i kortikosteroidkrem.

Hvis du bruker retinoider for å kontrollere psoriasis, kan jeg være en spesielt nyttig ting å legge til i behandlingen din. Retinoider kan gjøre huden din mer utsatt for solskader og # 8217; Aloe Vera bidrar til å reparere huden som har blitt brent i solen.

Det er mange andre alternative rettsmidler å prøve hvis du har psoriasis. L’Oil Dell’Tea Tree, Gurkemeie og # 8217; Oregon er noen som for tiden utforskes for potensialet for psoriasisbehandling.

Flour D’havre (for bad av mel D’havre) og eple cider eddik er to hjemme rettsmidler som du kanskje allerede har i ditt pantry.

Men alternative rettsmidler er ikke en erstatning for medisinske behandlinger for psoriasis, spesielt hvis de lider mer enn litt. Pass på at du diskuterer alternative rettsmidler som du prøver med legen din.

Outlook

L’Aloe Vera er en lovende alternativ behandling for å lindre psoriasis. Selv om noen undersøkelser har vist sitt helbredende potensial, er det behov for ytterligere studier for å bestemme hvordan man måler L’Aloe Vera kan brukes til å behandle psoriasis, og hvis det er langsiktige bivirkninger.

Når du bestemmer deg for å prøve en ny behandling for psoriasis, sørg for at du holder legen din informert og oppdaterer behandlingsplanen din.