Aloe vera for mørke flekker på huden: fungerer?

Beskrivelse

Når du ser på huden din, vet du flere mørke flekker enn kroppen din?

I så fall har du L’hyperpigmentering, en betingelse for vanlig hud som vanligvis ikke er skadelig. L’Hyperpigmentering kan oppstå når ekstra pigment, kalt melanin, deponeres på huden.

Folk i alle aldre, sex eller rase kan oppleve hyperpigmentering. Det er mer vanlig forårsaket av:

 • Soleksponering
 • Narkotika som kjemoterapeutiske stoffer
 • svangerskap
 • kviser
 • Hormonelle lidelser

Selv om det er mange produkter på markedet som kan behandle hyperpigmentering, hvis du er ute etter en naturlig måte å lette disse flekkene, kan du vurdere L’Aloe Vera.

Det ble oppdaget at aloe vera har mange fordeler for hudhelse, fra # 8217; hjelp helbredet sår alle & # 8217;.

C’er en liten mengde vitenskapelig bevis som tyder på at aloe vera-søknaden på huden kan bidra til å redusere de hyperpigmenterte områdene, selv om det helt vil eliminere disse mørkere stedene helt.

Hvordan det virker l’aloe vera å lette hudpigmentering

For det begrensede antall eksisterende studier kan noen kjemikalier inneholdt i # 8217; aloe vera kan ha lynegenskaper for huden. Disse kjemikaliene kalles aloine og aloesina.

Kan redusere utseendet til hyperpigmenteringen som ødelegger eksisterende melaninceller og hindrer den videre dannelsen av melanin i huden.

I en Animal studie, Forskere fant at aloin har ødelagt melaninceller i pigmenterte celler tatt fra flislagte køer.

I en annen Cell Study, Forskere fant at 8217; aloesin forhindret hyperpigmentert menneskelig hud produsert i laboratoriet for å produsere mer melanin.

Forskere studerte også effektene av # 8217; aloesin i å hindre hyperpigmentering hos mennesker. UV-stråling & # 8211; eller sollys & # 8211; Det er en av hovedårsakene til hyperpigmentering.

I dette studere, En gruppe mennesker med hyperpigmentering ble utsatt for ultrafiolett stråling på deres indre underarm.

Behandlingene ble administrert 4 ganger om dagen. Gruppens medlemmer ble delt inn i undergrupper basert på typen behandling som ble brukt på armen.

 • Medlemmene av den første undergruppen mottok aloesin.
 • Medlemmene av den andre undergruppen mottok Arbutin (Hydrochinon).
 • Medlemmene av den tredje gruppen fikk både Aloesina og Arbutin.
 • Medlemmene av den fjerde undergruppen fikk ikke noen behandling.

De som fikk hudbehandlinger viste mindre pigmentering enn de som ikke har mottatt noen behandling.

Og de som fikk kombinasjonsbehandling Aloeesina-Arbutin viste den minste pigmenteringen.

Hvordan bruke L’Aloe Vera å behandle hudpigmentering

Du kan bruke L’Aloe Vera direkte fra anlegget, eller du kan kjøpe L’Aloe Vera som en gel i apoteket ditt eller naturlig matbutikk.

Forbered gelen fra anlegget

Aloe vera gel er en tett og klebrig væske alle’interiør av skarpe blader av anlegget. Å komme til gelen ALL’interiør av en plante:

 • Finn en moden plante som har flere år. Eldre planter kan inneholde høyere nivåer enn aloine og aloesina.
 • Fjern noen tykke blader fra den ytre delen av anlegget, ved hjelp av saks og kutte dem i nærheten av stammen, i nærheten av plantebasen. Pass på at disse bladene ikke viser tegn på mugg eller skade. De burde være grønne og glatte, med en jevn farging.
 • Vask og tørk bladene du kutter.
 • Klipp de tornede delene på kantene på bladene.
 • Bruk en kniv eller fingre til å skrape av innendørsgelen fra det tynne utendørsbladet. Denne gelen er hva du vil søke på huden din.
 • Klipp gelen i skiver eller kuber for å holde det i kjøleskapet. Utdrag og bruk etter behov.
 • Påfør aloe vera gel

  Enten du bruker L’aloe vera fra anlegget eller et butikkprodukt, gni et tynt lag på huden Hyperpigmented-området du vil behandle flere ganger om dagen.

  Selv om det ikke er noen etablert dose for L’Aloe Vera, foreslår studier at dette er en effektiv og sikker dose for aloe vera gel.

  Bivirkninger Dell’bruk av aloe for hudpigmentering

  Det regnes som både vera aloe gel fra anlegget og en apotek Sikker For de fleste friske mennesker å søke direkte på huden deres.

  C’Det er liten risiko for å prøve L’Aloe vera hvis du vil redusere L’aspektet av huden din hyperpigmentert.

  Men husk at L’Aloe Vera kan ikke fullstendig redusere # 8217; utseendet på mørke flekker. Det er også mulig å være allergisk. Hvis du utvikler A’utslett eller hud er irritert, avbryter bruken.

  Alternativ hjemme rettsmidler for hudpigmentering

  Det er andre naturlige alternativer når det gjelder å behandle din hyperpigmentering hjemme, inkludert:

  Eple cider eddik

  L’Apple eddik inneholder eddiksyre, som Undersøkelser antyder at de mørke stedene på huden kan lette.

  Du kan blande epleeddik med like mye vann og påføre på mørke flekker på huden i noen minutter før skyll med varmt vann. Du kan bruke denne løsningen på huden din opptil 2 ganger om dagen.

  L’Azelainsyre

  Sekund Undersøkelser, L’Azelainsyre kan standardisere utseendet på hyperpigmentering hos personer med akne i 16 uker.

  Du kan finne aktuelt azelainsyre gel i de fleste apotek. Bruk som angitt i instruksjonene på pakken.

  Svart te vann

  Dyr studere antyder at svart te kan lette hyperpigmentert hud i marsvinene hvis de brukes 2 ganger om dagen, 6 dager i uken, i 4 uker.

  Hvis du vil prøve det hjemme, forbereder det en sterk svart te som forlater den i infusjon og kjølig i minst to timer. Påfør deretter den på de hyperpigmenterte områdene i huden din med en bomullspute.

  Kjemisk peeling

  Kjemisk peeling innebærer påføring av syrer på huden for å fjerne overflatelagene i huden som inneholder ekstra pigmenter.

  Forskere De hevder at de fleste kjemiske peelingene som selges i apotek er effektive og sikre måter å redusere pigmentering hvis det brukes som angitt, selv for personer med en mørkere hudfarge.

  Grønn teekstrakt

  utdanning Vis at det grønne teekstraktet kan være i stand til å lette hyperpigmentert hud. Bruk den som angitt på pakken.

  hydrokinon

  L’hydrokinon, også kalt arbutin, var funnet det å lette hyperpigmentert hud, spesielt hvis kombinert med andre lightening kjemikalier. Den er tilgjengelig på pulten i Cream.

  Kojic Acid

  L’clamicsyre kommer fra en sopp som Undersøkelser antyder at det kan bryte ned melanin i huden og forhindre dannelsen av mer melanin, lynnedslag. Du kan finne kremer som inneholder cogysyre i de fleste apotek.

  Niacinamid

  Niacinamidet er en type vitamin B-3 som Undersøkelser Utstillingen forhindrer huden dimming og lett lyser mørke flekker på ansiktet. Søk etter kremer som inneholder niacinamid i ditt lokale apotek.

  Orchid Extract

  Det er noen rettssaken at orkidéekstrakter kan lette hyperpigmentert hud hvis den brukes daglig i 8 uker. Finn orkidéekstrakt i produkter som:

  • masker
  • creme
  • skrubbe

  rødløk

  Ifølge forskere, Den tørkede røde løkskallet inneholder en ingrediens kalt Allium CEPA som kan lette hyperpigmentert hud. Du kan kjøpe kremer med denne benk-topp ingrediensen.

  Retinoider

  Retinoider kommer fra vitamin A og kan brukes til å redusere hyperpigmentering hvis den brukes i lang tid, andre forskere.

  Men husk at retinoidkremet vanligvis forårsaker bivirkninger som rødhet i huden.

  Du kan finne retinoider i form av retinol, som er en vanlig ingrediens i hudpleie kremer.

  C-vitamin

  I Undersøkelser, Vitamin C Cream har vist seg å være effektiv for å redusere hyperpigmentering forårsaket av solens eksponering hvis det brukes 5 dager i uken i 7 uker.

  Ta bort

  Selv om det er få vitenskapelige bevis på at 8217; Aloe Vera kan redusere hudens hyperpigmenterte områder, rapporterer mange mennesker at det virker for å lette mørke flekker.

  Videre er det usannsynlig at 8217; Aloe Vera forårsaker bivirkninger og anses å være sunt for huden.