Aloe vera for mørke flekker på huden: fungerer?

Beskrivelse

Når du ser på huden din, vet du flere mørke flekker enn kroppen din?

I så fall har du L & # 8217; hyperpigmentering, en betingelse for vanlig hud som vanligvis ikke er skadelig. L & # 8217; Hyperpigmentering kan oppstå når ekstra pigment, kalt melanin, deponeres på huden.

Folk i alle aldre, sex eller rase kan oppleve hyperpigmentering. Det er mer vanlig forårsaket av:

 • Soleksponering
 • Narkotika som kjemoterapeutiske stoffer
 • svangerskap
 • kviser
 • Hormonelle lidelser

Selv om det er mange produkter på markedet som kan behandle hyperpigmentering, hvis du er ute etter en naturlig måte å lette disse flekkene, kan du vurdere L & # 8217; Aloe Vera.

Det ble oppdaget at aloe vera har mange fordeler for hudhelse, fra # 8217; hjelp helbredet sår alle & # 8217;.

C & # 8217; er en liten mengde vitenskapelig bevis som tyder på at aloe vera-søknaden på huden kan bidra til å redusere de hyperpigmenterte områdene, selv om det helt vil eliminere disse mørkere stedene helt.

Hvordan det virker l & # 8217; aloe vera å lette hudpigmentering

For det begrensede antall eksisterende studier kan noen kjemikalier inneholdt i # 8217; aloe vera kan ha lynegenskaper for huden. Disse kjemikaliene kalles aloine og aloesina.

Kan redusere utseendet til hyperpigmenteringen som ødelegger eksisterende melaninceller og hindrer den videre dannelsen av melanin i huden.

I en Animal studie, Forskere fant at aloin har ødelagt melaninceller i pigmenterte celler tatt fra flislagte køer.

I en annen Cell Study, Forskere fant at 8217; aloesin forhindret hyperpigmentert menneskelig hud produsert i laboratoriet for å produsere mer melanin.

Forskere studerte også effektene av # 8217; aloesin i å hindre hyperpigmentering hos mennesker. UV-stråling & # 8211; eller sollys & # 8211; Det er en av hovedårsakene til hyperpigmentering.

I dette studere, En gruppe mennesker med hyperpigmentering ble utsatt for ultrafiolett stråling på deres indre underarm.

Behandlingene ble administrert 4 ganger om dagen. Gruppens medlemmer ble delt inn i undergrupper basert på typen behandling som ble brukt på armen.

 • Medlemmene av den første undergruppen mottok aloesin.
 • Medlemmene av den andre undergruppen mottok Arbutin (Hydrochinon).
 • Medlemmene av den tredje gruppen fikk både Aloesina og Arbutin.
 • Medlemmene av den fjerde undergruppen fikk ikke noen behandling.

De som fikk hudbehandlinger viste mindre pigmentering enn de som ikke har mottatt noen behandling.

Og de som fikk kombinasjonsbehandling Aloeesina-Arbutin viste den minste pigmenteringen.

Hvordan bruke L & # 8217; Aloe Vera å behandle hudpigmentering

Du kan bruke L & # 8217; Aloe Vera direkte fra anlegget, eller du kan kjøpe L & # 8217; Aloe Vera som en gel i apoteket ditt eller naturlig matbutikk.

Forbered gelen fra anlegget

Aloe vera gel er en tett og klebrig væske alle & # 8217; interiør av skarpe blader av anlegget. Å komme til gelen ALL & # 8217; interiør av en plante:

 • Finn en moden plante som har flere år. Eldre planter kan inneholde høyere nivåer enn aloine og aloesina.
 • Fjern noen tykke blader fra den ytre delen av anlegget, ved hjelp av saks og kutte dem i nærheten av stammen, i nærheten av plantebasen. Pass på at disse bladene ikke viser tegn på mugg eller skade. De burde være grønne og glatte, med en jevn farging.
 • Vask og tørk bladene du kutter.
 • Klipp de tornede delene på kantene på bladene.
 • Bruk en kniv eller fingre til å skrape av innendørsgelen fra det tynne utendørsbladet. Denne gelen er hva du vil søke på huden din.
 • Klipp gelen i skiver eller kuber for å holde det i kjøleskapet. Utdrag og bruk etter behov.
 • Påfør aloe vera gel

  Enten du bruker L & # 8217; aloe vera fra anlegget eller et butikkprodukt, gni et tynt lag på huden Hyperpigmented-området du vil behandle flere ganger om dagen.

  Selv om det ikke er noen etablert dose for L & # 8217; Aloe Vera, foreslår studier at dette er en effektiv og sikker dose for aloe vera gel.

  Bivirkninger Dell & # 8217; bruk av aloe for hudpigmentering

  Det regnes som både vera aloe gel fra anlegget og en apotek Sikker For de fleste friske mennesker å søke direkte på huden deres.

  C & # 8217; Det er liten risiko for å prøve L & # 8217; Aloe vera hvis du vil redusere L & # 8217; aspektet av huden din hyperpigmentert.

  Men husk at L & # 8217; Aloe Vera kan ikke fullstendig redusere # 8217; utseendet på mørke flekker. Det er også mulig å være allergisk. Hvis du utvikler A & # 8217; utslett eller hud er irritert, avbryter bruken.

  Alternativ hjemme rettsmidler for hudpigmentering

  Det er andre naturlige alternativer når det gjelder å behandle din hyperpigmentering hjemme, inkludert:

  Eple cider eddik

  L & # 8217; Apple eddik inneholder eddiksyre, som Undersøkelser antyder at de mørke stedene på huden kan lette.

  Du kan blande epleeddik med like mye vann og påføre på mørke flekker på huden i noen minutter før skyll med varmt vann. Du kan bruke denne løsningen på huden din opptil 2 ganger om dagen.

  L & # 8217; Azelainsyre

  Sekund Undersøkelser, L & # 8217; Azelainsyre kan standardisere utseendet på hyperpigmentering hos personer med akne i 16 uker.

  Du kan finne aktuelt azelainsyre gel i de fleste apotek. Bruk som angitt i instruksjonene på pakken.

  Svart te vann

  Dyr studere antyder at svart te kan lette hyperpigmentert hud i marsvinene hvis de brukes 2 ganger om dagen, 6 dager i uken, i 4 uker.

  Hvis du vil prøve det hjemme, forbereder det en sterk svart te som forlater den i infusjon og kjølig i minst to timer. Påfør deretter den på de hyperpigmenterte områdene i huden din med en bomullspute.

  Kjemisk peeling

  Kjemisk peeling innebærer påføring av syrer på huden for å fjerne overflatelagene i huden som inneholder ekstra pigmenter.

  Forskere De hevder at de fleste kjemiske peelingene som selges i apotek er effektive og sikre måter å redusere pigmentering hvis det brukes som angitt, selv for personer med en mørkere hudfarge.

  Grønn teekstrakt

  utdanning Vis at det grønne teekstraktet kan være i stand til å lette hyperpigmentert hud. Bruk den som angitt på pakken.

  hydrokinon

  L & # 8217; hydrokinon, også kalt arbutin, var funnet det å lette hyperpigmentert hud, spesielt hvis kombinert med andre lightening kjemikalier. Den er tilgjengelig på pulten i Cream.

  Kojic Acid

  L & # 8217; clamicsyre kommer fra en sopp som Undersøkelser antyder at det kan bryte ned melanin i huden og forhindre dannelsen av mer melanin, lynnedslag. Du kan finne kremer som inneholder cogysyre i de fleste apotek.

  Niacinamid

  Niacinamidet er en type vitamin B-3 som Undersøkelser Utstillingen forhindrer huden dimming og lett lyser mørke flekker på ansiktet. Søk etter kremer som inneholder niacinamid i ditt lokale apotek.

  Orchid Extract

  Det er noen rettssaken at orkidéekstrakter kan lette hyperpigmentert hud hvis den brukes daglig i 8 uker. Finn orkidéekstrakt i produkter som:

  • masker
  • creme
  • skrubbe

  rødløk

  Ifølge forskere, Den tørkede røde løkskallet inneholder en ingrediens kalt Allium CEPA som kan lette hyperpigmentert hud. Du kan kjøpe kremer med denne benk-topp ingrediensen.

  Retinoider

  Retinoider kommer fra vitamin A og kan brukes til å redusere hyperpigmentering hvis den brukes i lang tid, andre forskere.

  Men husk at retinoidkremet vanligvis forårsaker bivirkninger som rødhet i huden.

  Du kan finne retinoider i form av retinol, som er en vanlig ingrediens i hudpleie kremer.

  C-vitamin

  I Undersøkelser, Vitamin C Cream har vist seg å være effektiv for å redusere hyperpigmentering forårsaket av solens eksponering hvis det brukes 5 dager i uken i 7 uker.

  Ta bort

  Selv om det er få vitenskapelige bevis på at 8217; Aloe Vera kan redusere hudens hyperpigmenterte områder, rapporterer mange mennesker at det virker for å lette mørke flekker.

  Videre er det usannsynlig at 8217; Aloe Vera forårsaker bivirkninger og anses å være sunt for huden.