Aloe vera for lepper: forskning, effektivitet og andre

L’Aloe Vera er en plante som har blitt brukt i medisin for mange formål for over 6.000 år . Den vandige og gelatinøse substansen som ligger i aloe verabladene, har beroligende, helbredende og antiinflammatoriske egenskaper som gjør det ideelt for behandling av hudforhold, inkludert hakkede lepper.

L’Aloe Vera Pure er trygt å bruke på følsomme områder hvor andre hudprodukter ikke skal gå, som dine lepper og under dine øyne. Den medisinske litteraturen som ser etter l’Aloe for thapped lepper er begrenset, så det er vanskelig å være sikker på hvor effektiv det er. Men anekdotisk, noen sier at det fungerer bra, og det er enkelt å bruke.

Undersøkelser

I ideen ved foten av [8217; bruk av de tynne leppene er hovedsakelig basert på Aloe Healing egenskaper. Det kan bidra til å behandle forskjellige hudproblemer, inkludert:

 • Sår
 • brenner
 • Hudens tørrhet
 • irritasjon

Nøkkelen er den kjemiske sammensetningen av aloe vera gel. I henhold til forskning, polysakkarider og veksthormoner inneholdt i # 8217; aloe stimulerer huden til å produsere nye celler. Dette hjelper sår å helbrede raskere.

Selv de samme polysakkaridene Wire fuktighet til huden din, som er nyttig når du har å gjøre med chapped lepper.

L’Aloe Vera stimulerer også blodsirkulasjonen i # 8217; området der det påføres. Inneholder Antioxidant Vitaminer som A og C., som kan bidra til å nøytralisere skader forårsaket av miljøgifter.

Det er ingen kliniske studier som evaluerer L’Aloe Vera sammenlignet med andre rettsmidler for chapped lepper. Men de helbredende egenskapene til & dens bruk som en ingrediens i mange kommersielle leppebalsamler, er en gyldig grunn til å bruke den på hakkede lepper.

Det er effektivt?

Bruk L’Aloe på hakkede lepper kan hydrere området. De tynne leppene skyldes ofte tørrhet og noen ganger betennelse. Fordi det antas at L’Aloe har fuktighetsgivende og antiinflammatoriske egenskaper, kan være nyttig for hakkede lepper.

Brenner

L’Aloe er også godt å huske på når leppene dine blir brent. At det var forårsaket av å nippe til en varm drikke eller fra en «8217; langvarig eksponering for solen, L’aloe kan påføres som en beroligende og helbredende salve.

Som et fellesskap av Mayo Clinic understreker at aloe l & # 8217 synes å redusere varigheten av første og andre klasse brenner.

Leppepomade

Du kan bruke aloe alene som en leppebalsam, men det er bedre å blande det med andre ingredienser slik at den forblir stoppet. Den glatte konsistensen av’Aloe betyr at den absorberes raskt og enkelt fra huden din, men vil ikke forbli på leppene dine for å beskytte deg mot elementene.

Voks d’bier, kokosnøttolje og mineralolje er ingredienser for å vurdere å blande med aloe hvis du prøver å lage dine DIY-lepper balsam.

Men noen voksene d’bier tilgjengelig på markedet kan inneholde en ingrediens kalt propolis, som forårsaket Allergiske reaksjoner i noen mennesker. Før du bruker Wax D’Bees som en ingrediens, gjør en oppdateringstest på et lite skinnområde.

Du kan vurdere å bruke den rene aloe som en nattbehandling for chapped lepper. Men vær forsiktig: det vil glide bort og kan ende opp med andre deler av ansiktet, så vel som på putene og på arkene.

Gni litt & # 8216; Aloe på sprukne lepper i løpet av dagtidstiden kan være mer effektive.

Hyperpigmentering

En ingrediens som heter aloesin, kan være avledet fra aloebladet og er noen ganger brukt å lette huden. Men C’det er bare en studie Dette antyder at L’aloesin kan møte hyperpigmenteringsområder på huden.

Sannsynligvis ville ikke skade å prøve å bruke aloe som en måte å lette mørke flekker på huden forårsaket av medisinske forhold. Men prøv å ikke øke forventningene dine for mye.

Det vi vet er at leppene som er naturlig mørkere, ikke vil endre fargen, selv med den sammenhengende anvendelsen av aloesina eller andre aloe ingredienser.

fordeler

L’Aloe Vera har flere fordeler for leppene dine, både når de er sprakk det når de ikke er det. Disse fordelene inkluderer:

 • L’Aloe League L’fuktighet til huden, noe som gjør det føles mindre tørt
 • L’Aloe har antiinflammatoriske egenskaper som kjemper i irritasjonen
 • L’Aloe fyller leppene dine med antioksidanter som kjemper rynker og andre former for skade på huden

Ulemper

Det er ikke mange ulemper i # 8217; bruk aloe for leppene, så lenge du vet at du ikke har en’allergi mot den. Allergiske reaksjoner Alle’Aloe å skje, Men de er relativt sjeldne.

Hvis du bruker aloe på leppene, kan du innta en liten & # 8216; oralt. Mengden du inntar vil nok ikke gjøre en forskjell, men det er noen ting du bør være oppmerksom på.

Aloe oral forbruk kan motvirke effektiviteten av noen diabetesmedikamenter, og øker risikoen for hypoglykemi. L’Aloe rekruttering av oral har også en vanndrivende effekt. Dette kan øke effekten av narkotika som fluidiserer blod som warfarin (Coumadin).

Hvordan å bruke

Du kan kjøpe Pure Aloe Vera Gel fra mange forhandlere av naturlige matvarer eller apotek. Bare skyv en liten mengde på # 8217; Chapped-området med fingrene, en eller to ganger om dagen.

Du kan også være kreativ med måtene du bruker L & # 8217, aloe vera for chapped lepper. En DIY-lepper Balm som beskytter mens du behandler leppene dine er en måte å gjøre det på. Bare vær oppmerksom på allergi mot noen ingrediens og husk at de gjør-det-selv oppskrifter er anekdotiske.

Hva trenger du

 • 2 spiseskjeer med ren kokosnøttolje
 • 1/2 skje med voks d’bier
 • 1 teskje karitésmør
 • 1 teskje aloe vera
 • 8-10 dråper jojoba olje eller mandelolje

Slik forbereder du leppebalsammen

 • Start smelting l’kokosnøttolje og sheas smør sammen med en bain-marie over middels varme. Pass på at du blander fra tid til annen og slår av brannen så snart disse ingrediensene vil bli blandet. La blandingen avkjøles.
 • Tilsett langsomt L’aloe vera til den avkjølte blandingen.
 • Til slutt, bruk en dropper for å legge til essensielle olje. Unngå Menthol og Camphor, som kan tørke leppene dine ytterligere.
 • La blandingen fast i en liten glass krukker. Når du størknet, ta den i bevegelse.
 • Alternative rettsmidler

  Hvis L’Aloe Vera ikke er effektiv for deg, her er noen andre holistiske alternativer som du kan prøve for chapped lepper:

  • L’kokosnøttolje er et populært hjemmemedisin for chapped lepper. L’kokosnøttolje kan ha beroligende og helbredende egenskaper og også arbeider for å forsegle hudens fuktighet på overflaten.
  • L’avokado olje og # 8217; olje d’jomfruoliven er begge tette oljer som kan forsegle huden og innpode til lepper proteiner og sunne fettstoffer.
  • L’Anvendelse av agurkskiver på leppene kan bidra til beroligende betennelse eller rødhet, samt gi hydrering til leppene.

  Selv om disse rettsmidler kan støttes av anekdotiske tester, er det ikke nok søk ​​til å foreslå at de er effektive for chapped lepper.

  Bunnlinjen

  Det er ikke mye søk å forklare hvorfor L’aloe vera fungerer spesielt for å hjelpe beroligende tynn lepper. Men de dokumenterte helbredende egenskapene til Aloe gir oss en’ideen hvorfor det kunne fungere.

  Bruk aloe for leppene dine er enkelt, billig og har ikke nesten ulemper. For de fleste er det trygt å prøve dette hjemmelaget middel for chapped lepper.