Aloe Vera for hudrødhet: Hjelper eller forverrer symptomer?

L’Betennelse i huden, som inkluderer hevelse og rødhet, oppstår som en reaksjon av immunsystemet. Mens rødhet og hevelse kan utvikle seg av flere grunner, er utslett og brannsår kanskje de vanligste symptomene. A’mer alvorlig hudbetennelse kan be om narkotika, men noen ganger kan milde hudutslett bli hjulpet med hjemmelagde rettsmidler som L’Aloe Vera.

L’Aloe Vera selv er kjent for sin evne til å behandle skader og betennelse, som kan omfatte milde forbrenninger og hudirritasjon. Det er mange benkprodukter (OTC) å velge mellom, og du kan til og med trekke ut den friske Aloe forlater gelen. Du trenger ikke resept for dette middelet.

Selv om det anses som en helhet, innebærer aloe vera risikoen for å forverre noen hudutslett. Det er viktig å snakke med en lege før du prøver å bruke L’Aloe Vera til å kurere lærbetennelse hjemme.

Når l’aloe vera for rødhet kan behandle irritasjonen og betennelsen og # 8217;

L’Aloe Vera har antiinflammatoriske egenskaper som kan bidra til å berolige kutane utbrudd. Som en bonus tror du også at aloe har antimikrobiell kapasitet, som igjen kan bidra til å forhindre infeksjoner. Også, aloe vera gel er kjent for sin evne til å hydrere huden uten å forlate rester som noen ganger tunge kremer kan.

Selv om L’Aloe Vera ikke kan behandle hudsykdom eller behandle hvert eneste tilfelle av hudbetennelse, her er tilfellene der det kan hjelpe:

Brenner

Aloe Vera Gel er kanskje bedre kjent for sin evne til å behandle brannsår. Hvis du noen gang har hatt solkrem, kan du ha brukt en OTC-gel for å redusere kløe, rødhet og # 8217; generell irritasjon. Det samme konseptet kan gjelde for mild varme eller kjemiske brannskader.

Å bruke l’aloe vera for behandling av brannsår, bruk det sjenerøst på det berørte området flere ganger om dagen. Du kan vite at det er på tide å bruke mer hvis huden din begynner å føle seg varm. L’Aloe Vera er trygt å bruke til symptomene på brenningene ikke begynner å forbedre etter en eller to dager.

Selv om L’Aloe Vera kan gi midlertidig lindring fra brenninger sammen med en forfriskende effekt, vil det ikke avbestille skade som kan ha blitt gjort i huden din. Videre er det ikke hensiktsmessig behandling for de mest alvorlige forbrenningene, som kan inkludere symptomer som koilger, blister og hud peeling.

Rosacea

Rosacea er kjent for å forårsake hudrødhet, spesielt rundt ansiktet. Det er ingen kur mot denne kroniske hudtilstanden, derfor forebyggende tiltak og livsstilsendringer er viktige i styring av symptomer.

L’Aloe Vera er en type hjemmemedisin som brukes til rosacea. Du kan påføre gelen fritt under flammene for å lindre rødhet og brennende.

Eksem

Kanskje en av de vanligste inflammatoriske hudforholdene er eksemet (dermatitt). Selv om det bare er en årsak til forekomsten, antas det at påfølgende kutane utbrudd kommer fra en reaksjon av immunsystemet til stoffer, allergener eller varme.

Aloe vera gel kan gi lettelse fra’eksem kjølig varm hud. Det kan også bidra til å fukte tørkede hudutslett som gir lettelse fra kløe.

Psoriasis

Mens L’Aloe Vera ikke kan stoppe hudcelleakkumuleringen som er bemerkelsesverdig i psoriasis, kan bench-top aloe kremer gi midlertidig lindring fra # 8217; irritasjon og # 8217; generell betennelse.

Påfør krem ​​etter behov i løpet av dagen for å lindre symptomene. Kan ønske oss minst en måned av daglig bruk for å se tydelige forbedringer i kutane utslett.

Når / # 8217; aloe kan forverre symptomene

L’Aloe kan bidra til å lindre symptomer på mild-livs hudutslett. Imidlertid anses det ikke som en effektiv behandling for mer alvorlige hudflammatoriske forhold. L’Aloe Vera kan også, i sjeldne tilfeller forårsake hudbetennelse. Ikke bruk L’aloe vera hvis du har en’allergi mot det.

L’aloe vera kan forårsake en’utslett?

Selv om det anses å være trygt for de fleste, er det fare for en allergisk reaksjon. Aloe vera. I disse tilfellene kan du se tegn på kontaktdermatitt, som kan utvikle seg når huden din kommer i kontakt med en irriterende eller allergansk substans. Symptomene kan omfatte:

  • rødhet
  • urticaria
  • klø
  • kutan utslett

Hvis du aldri har brukt L’aloe vera først, bør du kjøre en testplaster for å sikre at du ikke er allergisk. Dette innebærer gel-applikasjonen på A’ikke åpenbart område av huden, for eksempel albuen interiør. Ulempen er at du må vente minst 24 timer for å se om du utvikler en Irritation. Hvis slike reaksjoner ikke oppstår, bør det være trygt å bruke produktet på hudutslett.

L’Aloe Vera kan forverre eksemet?

L’Aloe Vera vil sannsynligvis ikke forverre eksemet, med mindre du er allergisk mot den. Den større risikoen stoler på behandlingen av behandlingen av eksemet når det ikke fungerer faktisk. Aloe Vera Gel kunne midlertidig lindre brennende følelse, men kan ikke behandle årsaker ved foten av eksem hudutslett.

Noen ganger kan eksemutslett bløt på grunn av riper. Ikke bruk aloe på ødelagt hud, siden dette kan øke brennende følelser.

Når skal du se en lege

L’Aloe Vera kan bidra til å berolige noen tilfeller av hudbetennelse, men de fleste effektene er midlertidige i det beste av hypoteser. Hvis symptomene varer mer enn noen få dager, vil de gradvis forverres eller spre seg gjennom hele kroppen, det er på tide å konsultere en lege for å evaluere utsletten;.

En lege kan også lede deg til en hudlege, som spesialiserer seg på behandling av hudforstyrrelser. De kan bidra til å diagnostisere årsaken til hudutbruddene og bidra til å behandle den underliggende kilden til betennelse i stedet for bare symptomer.

Du bør også konsultere en lege dersom negative reaksjoner oppstår etter bruk av aloe gel. Dette kan indikere en’Aloe Vera. Hvis du mistenker en allergisk reaksjon, slutter du umiddelbart med å bruke L’Aloe.

Aldri ansett aloe vera gel eller krem, aloe latex eller hele blad ekstrakt på grunn av muntlig.

Kontakt lege umiddelbart hvis du mistenker at 8217; utslett er smittet. Skilt kan inkludere feber, blister og lesjoner fulle av pus i # 8217; utslett. Også ekstremt smertefulle hudutslett krever medisinsk behandling.

Ta bort

Takket være evnen til beroligende betennelse og sår, L’Aloe Vera kan være en midlertidig løsning for å behandle symptomene på en liten brenn eller utslett. Imidlertid er L’aloe vera er ikke en’praktisk mulig behandlingsalternativ for mer alvorlige forbrenninger eller alvorlige inflammatoriske hudforhold, som eksem og rosacea. For mer alvorlige hudutslett, er sterkere narkotika nødvendig.

Selv om sjeldne, # 8217; aloe vera kan også forårsake en allergisk reaksjon hos noen mennesker. Utfør alltid en hudtestplaster for bruk og avbryt alle aloe gelprodukter hvis du oppdager nye hudutbrudd.