Aloe Vera for hår: Fordeler for hårvekst

Beskrivelse

L’Aloe Vera er en plante som har tykke blader med en gelatinøs substans i dem. Det ligger over hele verden, og mange mennesker dyrker det alene. Aloe Vera Gel er forfriskende og beroligende når det brukes på huden, og det er derfor det er noen ganger brukt til å behandle brennforbrenninger og sår.

L’Aloe Vera har vært brukes i århundrer For sine helbredende egenskaper. Men det har en’annen applikasjon i tillegg til sine hudfordeler: Det kan faktisk styrke håret og gjøre hodebunnen sunnere.

Den beste form for aloe vera å bruke på håret ditt er den rå plante gelen. Du kan kjøpe denne gelen i nesten alle apotek eller ta det fra de friske kuttebladene fra et levende plante, hvis du har en. Gelen er lett og litt vassen.

Gni aloe vera på hodebunnen og håret og la det trenge inn i hårsekkene kan være tilstand og forbedre skadet og tørt hår. Etter å ha forlatt det for å handle for en’nå skyll gelen med en delikat sjampo.

Fordeler med’Aloe Vera for håret ditt

Rolig kløen til hodebunnen

Seborroic Dermatitt er den kliniske termen for tilstanden vi kaller flass. Symptomene på kløe til hodebunnen og peeling huden under håret kan behandles med aloe vera.

I 1998 studere Oppdaget at aloe vera bidro til å løse hodebunnen betennelse forårsaket av flass. Fettsyrene som er tilstede i aloe-anlegget De har anti-inflammatoriske egenskaper.

Fett hår dypt renser

L’aloe vera renser håret follicle effektivt, Fjern overflødig sebum (olje) og rester av andre hårprodukter. Men l’Aloe Vera skader ikke hårstrengene mens du rengjør. I motsetning til andre kjemikalier i hårprodukter, L’Aloe Vera er delikat og bevarer hårets integritet.

Bruk l’Aloe Vera er en fin måte å få sunnere, skinnende og mykt hår.

Styrker og reparerer hårstrengene

Aloe vera Inneholder Vitaminer A, C og E. Alle tre av disse vitaminene bidrar til cellulær erstatning, og fremmer en sunn cellulær vekst og skinnende hår. Jeg er også vitamin B-12 og L’folsyre inneholdt i aloe vera gel. Begge disse komponentene kan forhindre håravfall.

L’Aloe Vera er et populært produkt som folk bruker på huden etter solens eksponering. Dette skyldes sitt høye kollageninnhold og dets forfriskende egenskaper. Vitamininnhold i # 8217; Aloe Vera antyder at det også kan arbeide for å reparere solskader på håret.

Fremmer hårvekst

L’Aloe Vera har den utrolige evnen til å gjøre det Øke blodsirkulasjonen i A & # 8217;. Dette er en av grunnene til at de helbredende egenskapene er så unike.

Når du bruker L’Aloe Vera på hår og hodebunn, øker blodbanen til hodebunnen. Når hodebunnen rengjøres og håret var betinget av aloe vera, kunne du se at pause og håret faller sakte.

Det er mange som hevder at L’aloe vera gjør at håret vokser mye raskere. Men for nå er det få kliniske studier for å prøve eller motbevise disse uttalelsene.

Risiko og advarsler for L’aloe vera

Vanligvis C’Det er liten grunn til bekymring når du bruker Aloe Vera Gel, men noen mennesker er allergiske mot det. Før du bruker Topica Aloe Vera, gjør du en testoppdatering. Gni en po & # 8216; av aloe vera alle’håndledd interiør og vent opptil to timer for å se om huden din reagerer dårlig. Dette vil gi deg beskjed hvis du har en følsomhet Alle’Aloe.

Du bør også være forsiktig med den aktuelle aloe hvis du bruker en krem ​​all’hydrokortison på huden. L’Aloe Vera kan øke mengden kortison som absorberes av huden når de to brukes sammen.

Ta bort

Ytterligere kliniske studier er nødvendig for å permanent vise fordelene med aloe vera gel for hår og studier pågår. Men hvis du vil at håret ditt skal se bedre, kan du vurdere ideen om å prøve Aloe Vera Gel som en del av hårpleie-rutinen. Kan ikke fungere for alle, men prøver det er et minimum eller nullrisiko.