Aloe Vera for flass: Fungerer? 

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Flasset er en tilstand av den vanlige huden som forårsaker kløe og hodebunnen i hodebunnen. Hvis du har flass, kan du legge merke til hvite lærflak på hår og klær og hodebunn kan føle seg kløe noen ganger, spesielt med kaldt eller tørt vær.

Å leve med kronisk flass kan være frustrerende. Selv om flassene generelt ikke forårsaker alvorlige bivirkninger, kan vedvarende kløe forårsake ubehag eller forårsake betennelse hvis de skraper for mye.

Bekymring hvis andre mennesker kan se flasker flak på hår og klær kan også forårsake stress og påvirke livskvaliteten.

Hvis du har flass, er det mange forskjellige behandlinger som kan hjelpe deg. Behandlinger mot flass spenner fra medisinske sjampo til naturlige rettsmidler, for eksempel L’Aloe Vera. Ikke alle behandlinger fungerer bra for alle, og du må kanskje prøve noen forskjellige før du finner en som fungerer for deg.

Denne artikkelen vil undersøke nærmere hvordan du skal bruke L’Aloe Vera å behandle flass og andre naturlige rettsmidler som kan hjelpe deg med å bli kvitt de irriterende flakene.

Fordelene med’aloe vera

Hvis du er kjent med L’Aloe Vera, vet du sikkert det bedre for sin hovedbruk: Behandlingen av mindreårige brannskader og skader. Gelen All’Interiør av de lange og skarpe bladene av denne saftige føles frisk når den brukes på huden. Dette bidrar til å berolige L’betennelse og å lindre smerte forbundet med brannskader.

Aloe Vera Gel inneholder også vitaminer, mineraler, aminosyrer og andre komponenter som favoriserer helbredelse. På grunn av disse egenskapene, L’aloe vera ble brukt i hundrevis av år for en rekke andre formål enn sårheling.

Nylige søk har vist at L’Aloe Vera kan hjelpe med:

Ifølge andre studier, L’aloe vera kan også være en effektiv behandling for seborrheic dermatitt, tilstanden som forårsaker flass.

 • Et lite studio datert De har oppdaget at deltakerne behandlet med aloe vera hadde en betydelig reduksjon i kløe, squamminess og størrelse på’område påvirket av deres flass.
 • En annen siste studie Den fokuserte på den seborrheisk ansiktsdermatitt fant at behandlingen med aloe vera gel førte til en forbedring i 80% av symptomene i nesten halvparten av alle deltakerne. Ingen forverring av symptomer er rapportert.

Imidlertid er det behov for videre studier for å lære mer om effekten av flass og hvordan fungerer akkurat for å behandle tilstanden.

Hvordan kunne aloe vera bidra til å bekjempe flass

Basert på hva vitenskapelig bevis Han oppdaget L’Aloe Vera og dens unike egenskaper, denne saftige er designet for å hjelpe med flass takket være hans:

 • Fuktighetsgivende effekt på tørr hud
 • Antiinflammatoriske tiltak som kan bidra til å redusere irritasjonen
 • enzymer som kan bidra til å redusere betennelse når den påføres huden
 • Antioxidantegenskaper som kan forhindre celleskader

L’Aloe vera kan ikke være like effektiv for alvorlig flass. Hvis din flass er alvorlig eller hodebunnen er svært betent, kan du konsultere legen din før du bruker L’Aloe Vera.

Hvordan bruke L’Aloe Vera å lindre flass

Du kan samle din aloe vera gel fra bladene hvis du har en aloe vera plante. Noen matbutikker selger også aloe vera blader. Alternativt kan du kjøpe aloe vera gel online eller apotek.

For å trekke ut gelen fra bladene, følg disse trinnene:

 • Bruk en skarp eller serrated kniv for å kutte et grønt blad fra anlegget.
 • Hold bladet i vertikal stilling (med kuttesiden vendt ned) og la den gule væsken dryppe ut. Du kan legge den i en kopp eller i en krukke til du kjører bort. Du trenger ikke det å behandle flass, men det har andre bruksområder.
 • Klipp forsiktig det øverste laget av bladet. Du vil se aloe vera gel nedenfor.
 • Kutt bort kantene på aloe vera bladet.
 • Bruk en kniv, en skje eller et annet kjøkkenverktøy for å skrape bort det gjenværende laget av plantebladet.
 • Du kan finne lettere å kutte bladet i seksjoner før du kutter bort de ytre bladene. Det er ingen riktig måte å gjøre det på, og deretter finne en sikker metode som fungerer for deg.

  Når aloe vera gel samlet, kan du holde den i en forseglet beholder i kjøleskapet i omtrent en uke. Du kan også fryse det for å holde det friskt.

  Du kan bruke Aloe Vera Gel før eller etter sjampoen etter disse trinnene:

  • Påfør forsiktig gelen på hodet, under håret.
  • La gelen hvile fra 30 minutter til en & # 8217;.
  • Bruk en delikat sjampo for å skylle gelen fra hodebunnen.
  • Gjenta denne prosessen 2-3 ganger i uken eller som anbefalt av legen din.

  Hvis du bruker regelmessig L’Aloe Vera på hår, kan du merke en subtil opphopning. Dette vil ikke skade håret ditt. Faktisk bruker noen mennesker til og med aloe vera gel for å hjelpe konditionerende hår etter sjampo.

  L’Aloe Vera er trygt?

  Aloe Vera Gel anses generelt som trygg, men noen kan ha en allergisk reaksjon på anlegget.

  Hvis du bruker Aloe Vera for første gang, kan du først påføre en liten mengde gel til albuen eller håndleddet inne for en oppdateringstest.

  Hvis du har A’allergi, vil du sannsynligvis legge merke til en reaksjon, som rødhet, kløe eller brennende, innen få timer. Hvis du er allergisk mot løkene eller alle hvitløk, kan du også være allergisk all’aloe vera.

  Hvis du har en’Aloe Vera, er det viktig å ikke bruke den på hodebunnen. Gelen kunne bli verre din flass.

  L’Aloe Vera kan øke hydrokortisonet hudabsorpsjon og andre steroide kremer. Hvis du forventer å bruke hydrokortison og aloe vera i samme område, se en lege først.

  Andre stoffer som kan samhandle med L’Aloe Vera inkluderer:

  • digoksin og digitoksin (medisiner som omhandler hjerteproblemer)
  • Furosemid (et stoff som omhandler væskebehandling)
  • insulin
  • Narkotika som senker blodsukkeret

  Hvor funnet

  Hvis du bor i et ganske tørt og varmt vær, kan du ha en ekte aloe-plante som vokser i hagen din, eller du kan kanskje kjenne noen som har en.

  Noen matbutikker eller naturlige matbutikker selger også aloe vera blader. Fjern gelen selv er den beste måten å sørge for at den er ren og ikke blandet med andre ingredienser.

  Hvis du ikke har tilgang til en ekte aloe-anlegg, eller du ikke vil samle bladgelen alene, kan du kjøpe Aloe Vera Gel online eller på ditt lokale apotek.

  Hvis du planlegger å kjøpe Aloe Vera Gel, husk at disse produktene kan inneholde ekstra ingredienser som lavendel, fortykningsmidler eller rusmidler som lidokain. Disse ingrediensene kan ikke hjelpe din flass, så prøv å velge en gel med minst mulig ekstra ingredienser.

  Andre naturlige rettsmidler for flass

  Ulike typer medisinske sjampo kan bidra til å lindre flass. Men hvis du foretrekker å prøve et naturlig middel og # 8217; Aloe Vera virker ikke for deg, du kan vurdere følgende alternativer.

  Te tre olje

  L’# 8217 Olje; Tea Tree har antifungale egenskaper som kan bidra til å behandle flass og andre hudsykdommer. I en eldre studere, Deltakere som brukte en sjampo som inneholdt 5% av Meleucas Oil, har sett betydelige forbedringer i flass etter bare fire uker.

  Probiotika

  Forskning & # 8211; Undersøkelser Siden 2009 antyder det at probiotika kan forbedre flass og andre hudforhold ved å bidra til å redusere hudfølsomheten og fremme hudimmuns helse.

  Nyere studere Siden 2017 undersøkte han 60 menn med flass. De som har tatt et probiotisk i nesten to måneder, har sett forbedringer i symptomene på flass.

  Natrium bikarbonat

  Som L’Aloe vera, selv natriumbikarbonat kan fungere som antifungal. Så, sammen med lettelse fra kløe, kan natriumbikarbonat bidra til å fjerne flassflak og bidra til å forhindre ytterligere desquamations.

  L’langsiktig bruk av natriumbikarbonat på hår kan skade dem, så det er bedre å bruke det bare for midlertidig lindring.

  Bli kvitt stress

  Hvis du bor med flass, kan du merke at symptomene dine blir verre i stressperioder. Flasset forekommer ikke på grunn av stress, men stress kan øke kløe og tørrhet i hodebunnen. Noen Undersøkelser Det antyder også at det kan utløse flammer.

  Det er ikke alltid mulig å eliminere stress fra livet ditt, men møtt det på en produktiv og nyttig måte kan bidra til å redusere effektene sine.

  For å bekjempe stresseffekter, kan du vurdere:

  • Meditasjon, yoga eller pusteøvelser
  • Gjør litt form for trening i 30 minutter om dagen
  • Tilbringe tid med dine kjære eller kjæledyr
  • Lag en dagbok, og merk dine følelser og tanker
  • Avslappende med din favoritthobby eller aktivitet
  • snakk med en terapeut

  L & # 8217;

  L’Aloe Vera ble brukt til medisinske formål i mange kulturer i århundrer. Selv om det er best kjent som behandling for brannskader og sårpleie, har forskning vist at det kan ha mange andre fordeler.

  Selv om ytterligere studier er nødvendig, synes foreløpige søk å demonstrere at aloe vera kan ha egenskaper som kan hjelpe med lettelse fra flass.

  Selv om L’Aloe Vera er sikker på at du de fleste, kan du ha en allergi eller en hudreaksjon på den. Pass på at du gjør en testoppdatering før du bruker L’Aloe Vera for første gang.

  Snakk med legen din hvis du bruker L’Aloe Vera i noen uker, og du ser ingen forbedring. Ikke alle behandlinger fungerer for alle, så du kan få mer lettelse med et annet middel eller med en medisinsk antiphorchoral sjampo.