Aloe Vera for eksem: Fordeler, bruksområder, sikkerhet for voksne og barn

Beskrivelse

L’Eksem, også kalt dermatitt, er en tilstand av huden som forårsaker flekker av irritert og pruriginal hud. Det er mange typer eksem. Noen tilfeller er et svar på et allergen eller irriterende, mens andre ikke har en klar årsak.

Det er ingen standardbehandling for eksem, men en rekke reseptbelagte legemidler, benk og naturlig kan hjelpe.

Folk bruker aloe vera i århundrer for å berolige irritert hud. Kommer fra den gjennomsiktige gelen som finnes i aloe blader. Selv i dag gjør dets antiinflammatoriske egenskaper det en populær ingrediens i benkhuds hudpleieprodukter. Men dets beroligende egenskaper kan hjelpe med eksem med L & # 8217? Les videre for å finne ut.

Hvordan Aloe Vera’s # 8217 påvirker eksem?

Det er ikke mange studier som vurderer bruken av bruken av aloe vera for eksem. Men det er kjent å ha begge Antibakterielle og antifungale effekter. Dette, kombinert med sine antiinflammatoriske egenskaper, kan være spesielt nyttig for personer med eksem. Den irriterte og ødelagte huden er mer utsatt for til bakterielle og soppinfeksjoner.

L’Aloe Vera inneholder også polysakkarider, som jeg kan hjelpe å stimulere veksten og helbredelsen av huden. Anlegget kunne også ha Immunforbedringseffekter Takket være innholdet av naturlige antioksidanter.

Mange mennesker oppdager at L’Aloe Vera hjelper med andre hudsykdommer, inkludert:

 • kviser
 • brenner
 • Labial herpes
 • flass
 • frysing
 • kutane utslett
 • psoriasis
 • Razor Burn
 • scalding

L’Eksem produserer lignende symptomer til mange av disse forholdene, så L’Aloe Vera kan også hjelpe med eksem;.

Slik bruker du L’Aloe Vera for eksem for L & # 8217?

Å bruke L’Aloe Vera for eksem, først hjelpe huden din til å absorbere så mye som mulig rengjøring før L’område med vann og delikat såpe. Påfør ALOE VERA GEL på det berørte området fritt. Husk at ALLE’Start Gel kan være klebrig. La det tørke før du klær.

Du kan gjenta L’Aloe Vera to ganger om dagen for å lindre problemet, selv om legen kan råde deg til å gjøre det oftere.

Hvilken type skal jeg bruke?

Mens du kan dele et sant aloeblad og samle gelen, er dette ikke veldig praktisk for daglig bruk. Du kan finne aloe vera gel i de fleste apotek. Prøv å lete etter et produkt som inneholder den høyeste konsentrasjonen av aloe vera ren. For eksempel produserer natur-sans et produkt som inneholder 99.7% ren aloe vera. Du kan kjøpe den på Amazon.

Når du ser på andre Aloe Vera-produkter, må du sørge for at den første ingrediensen er aloe vera. Unngå geler som inneholder tilsatte dufter eller alkohol. Begge kan forårsake ytterligere irritasjon.

Det er bivirkninger?

L’aloe vera er generelt trygt, men i noen kan det forårsake liten brennende og kløe. Det er ikke sjeldent å være allergisk alt’aloe vera.

Så, hvis du vil prøve å bruke L’Aloe Vera, bruk deg først litt og # 8216; på et lite område som patch test. Se på huden din for tegn på irritasjon eller allergisk reaksjon i de neste 24 timene. Hvis du ikke kjenner noen brenner eller klø, kan du bruke den til en større & # 8217;.

Slutte å bruke L’Aloe Vera og ring legen din hvis du tror at eksemet ditt er smittet. Symptomer på Infisert eksem å inkludere:

 • puss
 • Økt betennelse
 • smerte
 • Økt rødhet
 • takt

Selv om L’Aloe Vera er generelt trygt selv for barn og babyer, vil du kanskje sjekke din barnelege først, for eventuelle hendelser.

Du bør også snakke med en lege før du tar aloe orale former, som Aloe Latex. Disse muntlige former tar sikte på å behandle gastrointestinale forhold, ikke hudforhold.

Aldri administrere den orale aloe veraen til barn.

Bunnlinjen

Det er ikke klart om L’Eczema, men anekdotiske tester og forskning på helbredende egenskaper antyder at det kan gi lettelse. Videre er det ingen prøvelser som blir verre enn eksem, så det er verdt å prøve hvis du er interessert.

Pass på at du bare lager en oppdateringstest først for å sikre at du ikke har noen reaksjon.

Du bør fortsatt unngå en årsak til eksem notat mens du bruker L’aloe vera.