Aloe Vera for akne arr: Typer å bruke og hvordan du søker

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

L’Aloe Vera er en plante som brukes i tusenvis av år for å behandle en rekke forhold, spesielt for å berolige hudirritasjon og sår. Noen mennesker kan også anbefale det å håndtere en bestemt type skade: akne arr.

Den agritt akne arr, deprimert eller i lettelse er restene av skaden på porene. De kan vises på ansiktet, på brystet, på baksiden eller på andre områder av kroppen.

L’Aloe Vera kan være den manglende og naturlige ringen for behandling av akne arr? Fortsett å lese for å finne ut hva forskningen avslørte, hva slags aloe vera bruker og hvordan du bruker det.

L’Aloe Vera kan redusere dannelsen av arr

Det er noen måter L’Aloe Vera påført hud kan bidra til å redusere akne arrdannelse. Eksempler inkludert:

 • Øk immunresponsen. En artikkel i 2009 publisert på Internasjonal avis av naturlig terapi Rapporterer at L’aloe vera kan øke responsen av immunsystemet ALLE’betennelse og dette kan i sin tur redusere utseendet på akne arr.
 • Øk produksjonen av kollagenfibre og elastin. Disse fibrene er ansvarlige for reparasjon av arresterte områder. L’anvendelse av aloe vera kan bidra til å stimulere spesielt produksjonen av kollagenforbindelser, i henhold til Iransk avis av medisinsk vitenskap. L’økning i produksjonen av disse fibrene kan også bidra til å redusere tegn på aldring.
 • Redusere betennelse. L’anvendelse av aloe vera kan bidra til å redusere betennelse som kan føre til akne arr, ifølge en artikkel av Gjennomgang av Pharmacognosia.

Mange studier på aloe vera gel og arr er relatert til brannsår og kirurgiske arr. Imidlertid kan fordelene også strekke seg til akne arr.

A’Andre hensyn er hvor gammel du har dine akne arr. Vanligvis, før du kan begynne å bruke medisiner og behandlinger for å hindre akne arr, vil de beste resultatene være. Men noen rettssaken Foreslå at 8217; Aloe Vera påført regelmessig på gamle arr kan også redusere sitt utseende;.

L’aloe vera kan brukes til å lette akne arr

TIL 2018 Gjennomgang Studier fant at en forbindelse på # 8217; aloe vera kalt & # 8220; aloesina & # 8221; kan bidra til å redusere hyperpigmentering i akne arr. L’Aloesina bidrar til å redusere melanin overproduksjon, et mørkere pigment som kan gjøre akne arr mer tydelig.

Forfatterne nevnte en studie hvor folk har brukt en kombinasjon av aloe vera og arbutin, en annen aktuell agent, 4 ganger om dagen i 15 dager. Forfatterne fant at disse to forbindelsene var i stand til å bedre redusere arr fra mørk akne enn når hver forbindelse ble brukt alene.

Hvor lang tid tar det skremt hud å rydde opp

Akne arr går vanligvis gjennom tre faser. Disse inkluderer:

 • Betennelse. L’skadet hudområde reagerer først å stramme blodkarene og begrense blodstrømmen i området. Denne effekten stimulerer produksjonen av melanin som kan gjøre hudområdet mørkere. Inflammatoriske forbindelser kommer i # 8217; Scarred Area.
 • Dannelse av arrvæv. Huden erstatter det skadede stoffet og skaper nye små blodkar. Ny kollagen er produsert fra tre til fem dager Etter det første såret. Mens sunn hud har ca 20% kollagenfibre, har huden med akne arr 8217; 80% av typen jeg kollagen.
 • Remodeling. Ubalansen i hudproteiner kan forårsake dannelsen av overflødig stoff. Resultatene kan være høyere eller høyere arr kjent som hypertrofiske arr.
 • Dessverre krever arrdannelse ofte mindre behandlingstid. Ofte må du bruke forbindelser som L’Aloe Vera på huden to ganger om dagen (eller mer) i flere uker eller måneder for å se en forbedring av akne arr.

  Dette skyldes at hudcelleomsetningen kan vare 28 dager Eller mer (langsommere med L’alder). Som et resultat, kan det være nødvendig å søke regelmessig l’aloe vera.

  Hvordan bruke l’aloe vera

  Du kan inkludere L’aloe vera i hudpleie rutinen, både for ansiktet og for kroppen. Trinnene kan inneholde:

  • Rengjør huden med et delikat vaskemiddel og varmt vann (ikke for varmt).
  • Påfør en gel eller en krem ​​som inneholder aloe vera på hit-hudsonene. Du kan velge en spotbehandling på mindre områder eller bruke Aloe på en Hude-område på A & # 8217.
  • Påfør krem ​​som inneholder aloe på det ardreområdet og litt rundt det for å sikre at du målretter mot den skadede huden.
  • Din hudpleie rutine fortsetter ved å anvende flere produkter som ønsket.

  Type Aloe Vera å bruke

  L’Aloe Vera er tilgjengelig i mange forberedelser. Du kan til og med kjøpe en ekte aloe-plante og få et blad, klemme den gjennomsiktige gelen og påfør den på huden.

  Du kan kjøpe geler som inneholder aloe vera i de fleste apotek og online. Men ikke alle er ment for ansiktet. Søk etter etiketter som bruker ord som:

  • duftfri
  • ikke-komedogen
  • Egnet for ansikt og kropp

  Noen forberedelser for aloe vera er laget med aktuell bedøvelse for å redusere brennende opplevelser når en person har en solbrenn. Disse er vanligvis ikke ment for ansikt; Også søk & # 8220; 100% ren aloe vera gel & # 8221;.

  Aloe vera og amamelide

  Du har kanskje hørt om «8217; bruk en kombinasjon av aloe vera og amamelid for akne arr behandlinger. L’Amamelid er en forbindelse av en blomstrende busk som vanligvis brukes som tonic. Dette er fordi det kan stramme porene og fjerne overflødige oljer.

  Dessverre er det ingen studier som indikerer dette som en vinnende kombinasjon. Imidlertid bruker noen mennesker amamelidet til å kurere akne som reduserer hudoljen.

  Andre kan ha irritasjonsreaksjoner alle’Amamelide eller finne ut at huden tørker for mye. Derfor anbefaler mange hudpleieprofessorer ikke det for behandling av akne eller akne arr.

  Andre behandlinger for akne arr

  Det er mange andre tilnærminger for behandling av akne arr. Disse inkluderer:

  Det er imidlertid mange typer akne arr som kan eller må svare på disse behandlingene. Hvis du prøver aloe i en eller to måneder, og du ikke ser resultater, snakk med din hudlege for andre alternativer.

  L & # 8217;

  Dermatologer har ennå ikke funnet en gummi for Scars & # 8220; Miraculous & # 8221; Aloe Vera kunne kunne lette akne arr og redusere deres utseende;.

  Mens L’Aloe vanligvis ikke forårsaker betydelige bivirkninger, slutte å bruke det hvis du har irritasjon og hevelse i huden.