Aloe Vera for akne: 7 måter å kvitte seg med kviser

Beskrivelse

L’Aloe Vera er en plante av den saftige familien. Det vokser spontant og har tykke og serrated blader. Transparent gel Alle’Interiør i Aloe Vera Leaves brukes lokalt til å berolige huden som har blitt brent eller irritert, og noen bruker det til å behandle akne. De antibakterielle egenskapene til # 8217; Aloe er sannsynligvis det som gjør det effektivt for aktuelt bruk for å behandle akne.

C’Det er også en tanke skole som tror at den orale aloe vera ansatt kan være nyttig for å fukte og kurere huden fra den interne’men det er mange færre tester for å støtte denne ideen.

Bruker for akne for L & # 8217

Aloe vera Det har blitt studert Hvis det brukes i kombinasjon med tradisjonelle anti-akne narkotika, var resultatene lovende. Hvis din akne er mild til moderat og leter etter en delikat måte å berolige huden din, prøv disse hjemmemedisinene.

Aktuell bruk av Aloe Vera Pure

Du kan få resultatene du leter etter å bruke Aloe Vera alene alene. Vi vet det L’Aloe Vera har antiinflammatoriske, antibakterielle og antioksidantegenskaper. Det har blitt brukt i århundrer om å rense sår, drepe smerte og behandle brannsår. Svært få mennesker er allergiske mot det og bruker det lokalt steder En ekstremt lav risiko (så lenge du ikke er allergisk mot den).

Som

Ved å kjøpe aloe vera ren og sjenerøst påfører det i ansiktet i stedet for et vaskemiddel, vil du øke blodet i huden din og drepe skadelige bakterier. Du kan også behandle områdene hvor akne manifesteres, forlater å handle L’Aloe om natten og vask den bort om morgenen for å redusere rødhet og irritasjon.

Kjøp Pure Aloe Vera Gel Online.

Ansiktsmaske alle’aloe vera, honning og kanel

L’Aloe Vera har antibakterielle egenskaper som kan bidra til å kontrollere og redusere bakterier som forårsaker akne. To andre ingredienser som de har blitt studert Og det viste seg at de har samme effekt er kanel og honning. Kombinere alle tre for en termisk behandling hjemme, vil du øke sjansene for å ha en jevn og fri for akne hud.

Som

Start med 2 ss ren honning og bland med 1 spiseskje aloe vera ren. Blandingen skal være lett å spre seg, men ikke cola. Bland 1/4 skje med kanelpulver før du bruker masken på ansiktet og slapp av mens masken gjør sin magi i 5-10 minutter. Skyll grundig etter søknaden.

Kjøp ren honning på nettet.

Aloe vera ansiktsmaske og sitronsaft

En ansiktsmaske med aloe vera og sitronsaft vil gi ansiktet ditt et forfriskende utseende og reinvigorated mens du rengjør porene og dreper noen av bakteriene som kan forårsake akne å forårsake. Noen kliniske studier har vist at fruktsyrer, som de som finnes i sitronsaft, er effektive vaskemidler for å behandle akne.

Som

For denne masken bruker han ren aloe vera som en base, og legger til ca. 1/4 teskje sitronsaft til 2 ss aloe vera. Hvis du trenger mer for å bruke denne masken jevnt på huden, må du sørge for at du opprettholder et forhold mellom sitronsaft og aloe på ca 8 til 1 for ikke å irritere eller overvelde huden din med sitrusfrukter;. La blandingen på huden i 5-10 minutter før helt skyll.

Aloe vera antibakteriell spray

Siden L’Aloe Vera kan stimulere Sunn hudcellevekst, Det kan være verdt å kjøpe eller lage din renere spray alle’aloe. Denne tåken vil møtes ditt ansikt uten å forårsake glans eller overproduksjon av oljer, som kan hindre porene.

Som

Bruker en 2 unse. Sprayflaske, slå sammen 1 1/4 oz. av renset vann, 1/2 oz. av aloe vera og en eller to dråper av din favoritt ikke-giftige essensielle olje. Vær forsiktig med å unngå øyne når du sprøyter denne forfriskende tåken mot akne på ansiktet og slår godt før hver bruk.

Kjøp Essential Oils Online.

Skrubbe alle’aloe vera, sukker og kokosnøttolje

Hvis du er interessert i naturlige rettsmidler for akne, kan du kombinere L’aloe vera med kokosnøttolje og sukker for en gjør-det-selv exfoliator. L’hudens eksfoliering eliminerer døde celler som kan hindre porene. Rå eller hvitt stokk sukker kan forsiktig feie disse gamle cellene, frigjøre en sti for aloe vera å trenge inn i huden og stimulere sunn hudvekst. L’kokosnøttolje har antibakterielle egenskaper og fungerer også som en naturlig mykgjørende. L’Hovedsyre i # 8217; kokosnøttolje Det har blitt studert og funnet å være en behandling mot den lovende akne. Bland alle tre sammen kan gi jevn og frisk hud.

Som

Bruk kokosnøttoljen som en base, og legg til omtrent 1/2 kopp kokosnøttolje til 1/2 kopp rå eller hvitt sukker og rør godt. Hell 1/4 kopp ren aloe vera gel for en eksfolierende blanding for å holde i kjøleskapet. Å bruke, gni blandingen forsiktig på ansiktet og unngå øyeområdet. Skyll godt med vann etter bruk.

Kjøp kokosnøttolje online.

Aloe vera vaskemiddel og melaleuca olje

Fordi oljen på’te-treet er en antibakteriell bevist og ingrediens mot akne, blanding den med aloe vera har potensial til å produsere en synlig fordel. Dette er ikke en blanding du bør gå på ansiktet, siden te-treet er ekstremt kraftig og syre.

Som

Bruk L’Aloe vera som en base, tilsett renset vann og 2-3 dråper Meleuca olje før du påfører blandingen i ansiktet nøye. Skyll etter omtrent et minutt og dab tørr ansikt.

Kjøp online L’Oil Dell’Tea Tree.

Aloe Vera Creams

Mange kremer for akne og produkter for behandling av Dell’benk akne inkluderer l’aloe vera. Hvis du ikke bruker produkter som inneholder aloe vera, kan du vurdere ideen om å lete etter noen å legge til i din rutine. L’Aloe Vera har antiinflammatorisk kapasitet som gjør det til en populær ingrediens i kommersielle behandlinger for akne. Kontroller lister over ingrediensene i delen av behandlingen av Dell’akne i apoteket for å se hvordan du kan legge til mer aloe vera til hudpleie regimet.

Risiko og komplikasjoner av Aloe Vera for akne for L & # 8217;

Noen hevder l’bruk av aloe te og juice til å behandle akne, men så langt er det ikke mange bevis som fungerer. C’er også Noen tester Le’Svelging av høye nivåer av aloe vera kan skade kroppen din og sette deg mer i fare for noen typer kreft. Unngå å drikke aloe i betydelige mengder til du vet at risikoen som kan oppføre seg bedre.

L’Aloe Vera kunne også ha interaksjoner med andre stoffer, Ifølge Mayo Clinic. Informer leverandøren Du antar Aloe Vera for akne for akne hvis du bestemmer deg for å prøve det internt.

Før du bruker noe nytt stoff i ansiktet, kjør en oppdateringstest på håndleddet, bak armen eller overarmen for å teste huden din. Hvis du har en slags reaksjon eller rødhet etter bruk av aloe på huden, ikke prøv å bruke aloe for å behandle akne.

Ta bort

Det er mange måter å prøve L’Aloe Vera som hjemmebehandling for akne. Hvis din akne er mild eller moderat, er søket på din side. L’Aloe Vera ble funnet å være en effektiv morder av bakterier og behandling av akne. Med en minimumsrisiko og en stor mulighet for suksess, bør de fleste føle seg optimistiske på bruk av Aloe Vera som en del av hans hudpleie rutine.