Allergier hos hunder: Symptomer, årsaker og naturlige rettsmidler

Jeg er allergisk mot hunden min?

En hund er den beste vennen til mannen, med mindre mannen er allergisk mot hunden sin.

Petallergi er felles for USA. I følge American Foundation for L’astma og allergi, Fra 15 til 30 prosent av alle amerikanere er berørt. Selv om kattallergier er omtrent to ganger mer vanlige, har allergiske hundreaksjoner en tendens til å være mer alvorlige. Dette gjelder spesielt i de med astma.

Fortsett å lese for å lære om livsstilsendringer og narkotika som kan hjelpe til med å behandle hundallergi.

Hva er årsakene til hundallergi?

Hunder utskiller proteiner som ende opp i håret (død hud), i spytt og urin. En allergisk reaksjon oppstår når immunsystemet til en sensitiv person reagerer unormalt til proteiner som vanligvis er ufarlig. Forskjellige løp produserer forskjellige hår, slik at du kan være mer allergisk mot noen hunder enn andre.

L’allergen i slutten finner veien i dyret pels. Derfra samler det på teppene, på klærne, på veggene og mellom sofaens puter. Pethår ​​i seg selv er ikke et allergen, men de kan holde pulver og hår.

Selv kjæledyrhår kan være i flukt i lange perioder. Til slutt kan han trenge inn i øynene eller lungene.

Symptomer på allergi mot hunder

Symptomene på A’hundallergi kan variere fra mild til alvorlig. Symptomene kan ikke vises i flere dager etter personer med lav følsomhet.

Noen ledetråder du kan være allergiske mot hunder inkluderer:

 • Hevelse og kløe i nesemembranene eller rundt øynene
 • Håndvinding av huden etter å ha blitt slikket av en hund
 • hoste, mangel på pust eller hissing pust innen 15-30 minutter fra # 8217; eksponering for allergener
 • utslett på ansiktet, nakken eller brystet
 • Et seriøst angrep D’astma (i noen med astma)

Barn med hundallergi utvikler ofte eksem i tillegg til de nevnte symptomene. L’Eksem er en smertefull hudbetennelse.

Folk trodde at det å vise en nyfødt til familien hunden, kunne få et barn å utvikle en’kjæledyrallergi. Heldigvis for hundeeiere, synes det motsatte sant. Flere studier de siste årene, inkludert en publisert Avis av det britiske samfunnet for allergi og klinisk immunologi & # 8211; De oppdaget at visningen av et barn til et kjæledyr ikke øker risikoen for å utvikle allergier eller astma. Det kan faktisk beskytte barnet mot å utvikle dem i fremtiden.

Hvordan behandle allergier hos hunder

L’Unik måte trygt å bli kvitt A’Petallergi er å fjerne dyr fra ditt hjem. Det er imidlertid måter å minimere L’eksponering for allergener og redusere symptomene hvis du ikke vil skille fra LUN.

Medisinering

Her er noen rusmidler og behandlinger som kan hjelpe deg med å administrere allergier og # 8217; astma:

 • Antihistaminer er benk-top-stoffer som Benadryl, Claritin, Allegra og Clarinex OTC som kan bidra til å lindre kløe, nysing og løpende nese.
 • Nasal kortikosteroider som flonase (nå tilgjengelig på telleren) eller Nasonex kan redusere betennelse og kontrollsymptomer.
 • Natriumkromolynet er en benk nesespray som kan bidra til å redusere symptomene, spesielt hvis de brukes før de utvikler seg.
 • Decongestantsene letter pusten ved å begrense de hovne vevene i nesepassasjen. Disse er tilgjengelige i oral form eller som en nesespray.
 • Allergi slag (immunterapi) utsettes for dyret proteinet (allergen) som forårsaker reaksjonen og hjelper kroppen din til å bli mindre følsomme, redusere symptomer. Skuddene er gitt av en allergiker og brukes ofte i de mest alvorlige tilfellene for langsiktig behandling.
 • Leucotrien-modifikatorer er reseptbelagte legemidler som kan anbefales hvis du ikke kan tolerere nasal eller kortikosteroid antihstaminos. På grunn av risikoen for alvorlige atferdsendringer og # 8217; humør, Montelukast (Singulair) vil bare bli brukt hvis det ikke er tilstrekkelige alternativer.

Naturlige rettsmidler

Noen mennesker med hundallergi kan oppleve at en saltveksling (saltvann) hver dag for å eliminere nesepassasjerene til allergener kan hjelpe. En & # 8220; nasal vask & # 8221; kan kontrollere symptomer som overbelastning og nasal drypp.

OTC Salini Spray og Nasal Wash Kits er lett tilgjengelige. Du kan også lage en av dine ved å blande 1/8 teskje kjøkkensalt med destillert vann.

Endringer i livsstilen

Det er mange ting som hundenes eiere kan gjøre hjemme for å redusere allergener. De inkluderer:

 • Skaper soner uten hunder (noen rom, som et soverom, hvor hunden ikke er tillatt)
 • Bade til hunden ukentlig ved hjelp av en sjampo egnet for kjæledyr (laget av en ikke-allergisk person)
 • Fjern tepper, polstrede møbler, horisontale skodder, gardiner og andre gjenstander som kan tiltrekke seg hår
 • Bruk av høy effektivitet partikkelformet luftrensere (HEPA) for å redusere allergenene i huset i huset;
 • Hold hunden ut (kun i visse klima i et godt inneholdt område og i menneskelige forhold)
 • Ser opp raser av hypoallergeniske hunder
 • Bruk en prøveperiode når et nytt kjæledyr presenteres for familien for å evaluere reaksjonene til familiemedlemmer til den nye hunden

Ta ut mat

Mange av endringene i livsstil og narkotika for allergien som er oppført ovenfor, kan hjelpe deg med å redusere irriterende symptomer hvis du elsker hunder og ikke vil gi opp å bo hos dem.

En allergist kan utføre tester og fortelle deg hvor alvorlig er seriøs. «Typer av behandlinger kan hjelpe. Snakk med legen din om allergi og behandlingsalternativer.