Allergi alle & # 039; kokosnøttolje: symptomer, matvarer å unngå og mer

Allergier Alle’kokosnøttolje

Kokosnøtt betraktes ofte som den beste sunne maten. Men kokosnøtten, akkurat som enhver annen mat, kan være farlig hvis du er allergisk mot den.

Allergier Allergier Alle’Kokosnøttolje er ikke så utbredt som andre typer allergi, som peanutallergi, men forekommer.

Hva er symptomene på A’allergi allergi; kokosnøttolje?

Symptomene på A’allergi allergi; kokosnøttolje ligner enhver annen type allergisk reaksjon og kan omfatte:

 • kvalme
 • Han retched
 • urticaria
 • eksem
 • diaré
 • utslett
 • Anafylaksi, en, farlig nødsituasjon for livet som involverer dyspné og respiratoriske vanskeligheter

Anafylaktiske reaksjoner på kokosnøtter og alle «8217; kokosnøttolje er svært sjeldne.

Kontakt Reaksjoner kalles også kontakt dermatitt. De forårsaker vanligvis flere små symptomer, for eksempel kutane eller blæreutbrudd på huden. Saker av kontaktdermatitt er vanligere med produkter som berører huden og inneholder kokosnøttolje, for eksempel lotioner eller skjønnhetshjelpemidler.

Komplikasjoner fra A’allergi allergi; kokosnøttolje

Allergier Allergier Alle’Kokosnøttolje er sjeldne og kokosnøttprotein er unikt. Denne unikhet begrenser tilfeller av korsfarerallergi, som oppstår når noen med en «8217; eksisterende allergi har en allergisk reaksjon på andre matvarer med lignende proteiner. For eksempel kan folk med peanøttallergier også demonstrere allergi symptomer hvis de spiser soya produkter. Det har imidlertid vært en fil noen få tilfeller av barn med valnøttallergi av trær som senere har utviklet kokosnøttallergier.

Mat og Drug Administration (FDA) klassifisering kokos som valnøtt for matmerking, men teknisk er det ikke. Kokosnøtten er faktisk klassifisert som en frukt, ikke som en botanisk valnøtt. De fleste som lider av valnøttallergi, kan enkelt spise kokosnøtt.

TIL studere Fra det europeiske allergi samfunnet og pediatrisk immunologi fant at barna som hadde allergi eller følsomhet overfor valnøtter eller jordnøtter, ikke lenger var sannsynlig å være følsomme for kokosnøtt. For sikkerhet, hvis barnet ditt har en seriøs valnøttallergi, bør du snakke med legen din før du får ham til å prøve kokosnøtten. De kan gi deg råd om hvordan du kan introdusere det trygt til barnet ditt.

Hvilke matvarer og produkter du bør unngå hvis du har en’kokosnøttallergi?

Kokosen kan være skjult i noen produkter, så hvis du eller barnet ditt har en’kokosnøttallergi, må du lese etikettene for å sikre at maten du kjøper eller spiser ikke inneholder kokosnøttolje.

Matvarer som kan inneholde kokosnøttolje

 • Popcorn på kino
 • kake
 • sjokolade
 • sukkertøy
 • kunstig melk

L’kokosnøttolje er også en vanlig ingrediens i mange kosmetikk. Sjekk kosmetikketikettene før du kjøper dem.

Hva å gjøre i tilfelle allergisk reaksjon Alle’kokosnøttolje

Hvis du har små allergiske symptomer, som urtikaria eller utslett, og mistenker at en’kokousallergi kan være skyldige, det er nyttig å starte en matdagbok for å holde styr på kostholdet ditt og symptomene før du snakker med legen din eller A’Spesialistallergi. Liste all maten du spiser, inkludert kjøkkenprodukter. For eksempel, hvis du koker med kokosnøttolje, skriv det også. Notater dine symptomer og når de starter i forhold til maten du spiser. For eksempel, hvis du spiser kokt kylling i # 8217; kokosnøttolje og deretter gå ut av elveblest; nå etter måltidet, sørg for å merke det.

Du bør også skrive ned alle produktene du bruker regelmessig som de kan inneholde en ingrediens som du er allergisk. Inkludere eventuelle nylige endringer i din livsstil, for eksempel L’å legge til en ny skjønnhetsbehandling eller vaskemiddel forandring for klesvask.

Mens du holder oversikt over maten og dine reaksjoner, må du sikre en avtale med en spesialist i allergi eller be om henvisning til legen din. Du vil motta allergiske tester som gir deg et tydeligere svar hvis du er allergisk mot kokosnøtt eller alle «8217; kokosnøttolje.

Men hvis du har en umiddelbar reaksjon, og du har problemer med å puste, sørg for at du ringer 911 og konsulter en lege umiddelbart.

Perspektiver på livet etter en’kokosnøttallergi

Hvis du har en’Coconut Allergi eller All’kokosnøttolje, er det mange ressurser tilgjengelig på nettet for å hjelpe deg med å overvinne de praktiske utfordringene det skaper. Det første du kan gjøre er å begynne å sjekke etiketter og unngå kokosnøttprodukter eller kokte matvarer i # 8217; kokosnøttolje. Du bør også være sikker på å sjekke alle skjønnhetsprodukter du bruker på huden din.