Alkohol og sex: 11 effekter og myter

Del på Pinterest

Fra Bibelen til Pop Music, IM-implikasjon som alkoholen fungerer som en slags potion d’kjærlighet eksisterer i århundrer. Det er vanlig mening at alkoholen gjør deg løs, kåt og klar for handling.

Men L’Alkohol har faktisk en afrodisiak effekt? Det er ølbriller? Drikke vil forbedre orgasmer eller vil forlate deg for full for orgasme?

Her er en titt på hvordan alkoholen faktisk påvirker ditt seksuelle ønske, spenning og ytelse.

Effekter hos kvinner

Hvis du har en vagina, L’alkohol kan ha en rekke effekter på sexlivet ditt.

Øke seksuell lyst & # 8211; mer eller mindre

En eller to drinker kan øke spenningen, men det er ikke en sikker innsats.

Drikke alkohol øker testosteronnivået hos kvinner. Dette mannlige kjønnshormonet spiller en rolle i seksuell lyst. Det kan være en faktor hos kvinner som rapporterer mer seksuell lyst når de drikker.

C’Det er også et element av forventning. Folk forbinder ofte drikking med reduserte inhiberinger og føler seg sexere og tryggere. Det er litt & # 8216; som en profeti som remaverer: Hvis du forventer å være heldig når du drikker, vil du sannsynligvis gjøre det.

Kan øke og redusere seksuell spenning

Noen kvinner kan ha mer interesse i sex etter å ha drukket noen drinker, men dette betyr ikke at kroppene deres vil være involvert.

Rettssaken Viser at mens alkoholen kan indusere kvinner til å tenke på å være kåt, har for mye alkohol faktisk en negativ effekt fysiologisk og reduserer kjønnsresponsen.

Når det gjelder alkohol og kjønn, er moderat grunnleggende, ifølge noen forhold. Videre er mer drikking, verre er kjønns svar og # 8217; fysisk spenning.

Orgasmer er vanskeligere for & # 8221;

Mens en drink ikke kan forstyrre blodet der borte, kan en drink for mye ha en fysiologisk, kognitiv og atferdsmessig innvirkning som kan forårsake en orgasisk dysfunksjon som induseres av # 8217; alkohol.

Dette kan bety at du bruker mer tid til å nå’orgasme og mindre intense orgasmer. Dette er hvis du kan nå orgasme.

Hvis du liker en lykkelig slutt etter onani eller seksuelle aktiviteter i par, er det bedre å ikke bade.

Det gjør det vanskeligere å bade

Når du er spent, forbereder kroppen din for forholdet ved å øke blodstrømmen til kjønnsorganer, noe som gjør dem svulme og smør dem selv.

Drikke også kan stoppe disse fysiologiske svarene og forstyrre den vaginale fuktigheten, forårsaker friksjon og ubehag.

Effekter hos menn

Effekten av # 8217; alkohol på menn er litt og # 8216; lettere.

Bli vanskelig kan være vanskelig

Ja, Whisky Dick & # 8221; Det er en ting. Og det er ikke bare whisky skyld. Enhver alkoholholdig drikke kan gjøre det.

L’Alkohol kan påvirke evnen til å få og opprettholde en ereksjon. Drikke for regelmessig kan også forårsake permanent skade og erektil dysfunksjon.

L’Alkohol forvirrer din ereksjon på noen måter:

 • Reduserer blodstrømmen til penis.
 • Øke angiotensin, et hormon knyttet til erektil dysfunksjon.
 • Trykk ditt sentralnervesystem.

Kan forsinke ejakuleringen

Det er usannsynlig at et par drinker hindrer deg i å ejakulere, men drikke for mye kan.

L’Overdreven alkoholforbruk kan forårsake forsinket utløsning, som tar mer enn 30 minutter å nå orgasme og ejacular med seksuell stimulering. For noen kan det bety at det ikke er i stand til å ejakulere i det hele tatt, ifølge Mayo Clinic.

Litt & # 8216; kan gjøre deg mer kåt

Ligner på’Effekt hos kvinner, drikker bare en eller to drinker, kan øke seksuell lyst og # 8217; spenning hos menn.

Igjen, nøkkelen synes å være en beskjeden drikke. En drink, to hvis veier mer enn 190 pounds, kan få deg til å føle deg varm og irritert. Men ikke mer enn dette og ditt seksuelle ønske og evnen til å ha en’ereksjon falt.

Du kjører seksuelle risikoer mer sannsynlig

Dette kan være en god ting, men ikke alltid.

Mens l’alkohol har vært tilkoblet Til større risiko for risiko hos menn og kvinner, synes det å være mer en drivende faktor for menn.

En drink eller to kan ha en avslappende effekt og bidra til å redusere hemming når det gjelder seksuell. Dette kan gjøre deg mer åpen All’utforskning av nye ting. Men du kan ha for mange gode ting.

Mer drikking, din seksuelle oppførsel vil være mer risikabelt. Basert på forskjellige utdanning, Hanner er mer sannsynlig å gjennomføre risiko seksuell oppførsel, for eksempel rapporter uten beskyttende barriere, når de er under L & # 8217;.

Vanlige myter

Siden vi er på alkohol og sex, hvorfor ikke takle noen vanlige stemmer?

Alle virker sexier når du er full

At du tror det eller ikke, flere studier undersøkte effekten & # 8220; ølbriller & # 8221;, selv om resultatene er motstridende.

en 2014 Studio konkluderte med at alkoholen ser ut til å gjøre folk mer attraktive, spesielt de som ikke ble oppfattet som attraktive for begynnelsen. Og jeg er ikke bare folk. Også landskapene virket mer attraktive.

Selv mannlige frukt gnats ser ut til å få mindre krevende på deres potensielle følgesvenner etter å ha mottatt alkohol.

Vitenskap fra hverandre, det er ikke vanskelig å forstå hvorfor alkoholen kan føre til å sove med noen som du vanligvis ikke påvirker øyenvipper på. Drikke senker inhiberinger, sosialisering øker og endrer dommen.

Alle behandler alkoholen på samme måte

Ikke sant. Hunn og menn absorberer og metaboliserer L’alkohol på en annen måte.

Hunnene har generelt mindre kroppsvann enn menn, selv om de har det samme. Med mindre vann for å fortynne alkoholen har kvinner høyere konsentrasjoner av alkohol i blodet, noe som fører til en større funksjonshemning knyttet til alkoholen.

Med andre ord, hvis du er ute med noen av det motsatte kjønn og drikker det samme beløpet, betyr dette ikke at du er like beruset.

Du kan ikke bli seksuelt angrepet når du er full

Absolutt ikke sant. Drikk et par drinker, selv mange drinker, det er ikke begrunnelse for uønskede seksuelle aktiviteter eller oppmerksomhet.

L’Alkohol forårsaker ikke seksuell vold, men det kan være en faktor som bidrar, andre Undersøkelser.

Et klart samtykke kreves før noen form for seksuell kontakt. L’Alkohol unngår ikke noen fra dette. Å få samtykket er ekstremt viktig når du blander alkohol og kjønn.

Engasjere seg i noen form for seksuell aktivitet med noen som er for full til å gi samtykke er aggresjon eller seksuell voldtekt.

Et notat om samtykke

Ingen grundig diskusjon om alkohol og sex er komplett uten å nevne samtykke. Samtykke er klart, frivillig samtykke til å delta i 8217; seksuell aktivitet. Dette inkluderer alle seksuelle aktiviteter, inkludert:

 • rørende
 • du kysser
 • oralsex
 • analsex
 • vaginal sex

Du må gi og få samtykke før du deltar i noen form for seksuell aktivitet, slik at alle involverte parter er sikre på at 8217; seksuell aktivitet er ønsket og akseptert.

Hvis du ikke er sikker på at du har noen samtykke, gjør du sannsynligvis ikke det, selv om det er forgiftet.

L’Alkohol kan kompromittere dommen til en person, påvirke sin evne til å kommunisere tydelig og til og med gjøre det vanskelig å lese hva noen prøver å si eller uttrykke. Dette kan gjøre det vanskelig å ha en direkte samtale på konsensus.

For å forenkle, gir vi en’se på noen måter å gjøre det.

Verbalt samtykke

Den beste måten å sikre at du har samtykket er å spørre direkte. Du kan være direkte og utnevne eller beskrive handlingen som du snakker om, som «8220, jeg kan kysse deg / gå ned på deg?& # 8221; Eller du kan spørre dem hva de vil gjøre.

Du kan også snakke om hva begge ønsker på forhånd og etablere klare grenser og forventninger. Pass på at du også sjekker under, og spør om de fortsatt er involvert og før du går videre til en annen seksuell handling.

Husk at du kan endre tankene dine som tilbakekalle samtykke når som helst, selv under det seksuelle møtet.

Ikke-verbalt samtykke

Kroppsspråk, inkludert ansiktsuttrykk og håndbevegelser, kan brukes til å gi samtykke.

Pass på at det er åpenbart, entusiastisk og klart før og under noen seksuell aktivitet. Dette er spesielt viktig når alkoholen er involvert, siden drikking kan gjøre ting forvirret og kompromittere dommen av en person.

Noen eksempler er nikk med hodet ditt for å si ja eller riste hodet ditt for å si nei. Bringe noen til deg for å angi samtykket, mens du fjerner noen eller snu skuldrene viser at du ikke samtykker.

Hvis noen virker ubehagelig eller du er ikke sikker, må du avbryte det du gjør og be om verbalt. Samtykke bør være tydelig og entusiastisk, selv om ord ikke brukes.

Forgiftning vs. manglende evne

Å vite forskjellen mellom forgiftning og funksjonshemming er viktig når sex og alkohol er involvert.

En beruset person kan fortsatt gi samtykke så lenge det er i stand til å ta informerte beslutninger uten trykk eller tvang. Men husk at alkoholen reduserer evnen til å ta en informert beslutning.

Her er noen tegn på forgiftning:

 • Eloquio
 • Snuble eller stagger når du går
 • Overdrevne følelser og bevegelser

Samtykket kan ikke gis av noen som er deaktivert.

Noen tegn på uførhet inkluderer:

 • Snakker på en inkonsekvent måte
 • Ikke vær i stand til å gå uten hjelp
 • forvirring, som ikke å vite dagen i uken eller hvor de er
 • svime av

Du har fortsatt q? Kontakt vår samtykkehåndbok.

Beste praksis å huske på

L’Alkohol kan sikkert forvirre ting når det gjelder å engasjere seg i seksuelle handlinger med noen andre, men det er noen ting du kan gjøre:

 • Etablere en grense for å drikke. Følg den for å unngå drukket for mye.
 • Ta det med ro. Veksler mellom alkoholholdige og alkoholfrie drikker.
 • Ta med beskyttelse. Hvis du tror det kan være natten, forbereder du noen form for beskyttelse med en barriere metode, uavhengig av om du forventer oralsex, vaginal eller anal.
 • Kroppen din, din prerogative. Ikke bli tvunget til å gjøre noe du ikke vil ha. Ikke prøv å tvinge noen andre til seksuell aktivitet.

Adrienne Santos-Longhurst er frilansskribent og forfatter som har skrevet omfattende på alt relatert til helse og livsstil i mer enn et tiår. Når det ikke er pensjonert i hans skur for å skrive på jakt etter en artikkel eller intervjue helsepersonell, kan det bli funnet å ha det gøy for sin sjøby med ektemann og hunder i slep, eller wallowing for innsjøen som prøver å mestre stand-up Paddleboard.