Alkohol og revmatoid artritt (ra): hva du bør vite

Forstå reumatoid artritt (RA)

L’reumatoid artritt (RA) er en autoimmun sykdom. Hvis du har RA, vil kroppens immunsystem feilaktig angripe leddene dine.

Dette angrepet forårsaker betennelse i belegget rundt leddene. Det kan forårsake smerte og til og med føre til tap av felles mobilitet. I de mest alvorlige tilfellene kan irreversible artikulær skade oppstå.

Hvem vi er 1.5 millioner mennesker I USA har de ra. Nesten tre ganger har flere kvinner sykdommen i forhold til menn.

Utallige timer med forskning har blitt utført for å forstå nøyaktig hva som forårsaker AR og den beste måten å behandle den på. Det har også vært studier som viser at drikking alkohol faktisk kan bidra til å redusere symptomene på # 8217;.

Ra og alkohol

Noen undersøkelser tyder på at alkoholen kanskje ikke er så skadelig som det ble opprinnelig tenkt på folk med AR. Resultatene var ganske positive, men studiene er begrenset, og noen resultater har vært kontrasterende. Mange flere søk er nødvendig.

2010 RheumatoLogic studie

en 2010 studio I Rheumatology-magasinet viste at alkoholen kunne hjelpe med symptomene på’ar hos noen mennesker. Studio undersøkte foreningen mellom hyppigheten av alkoholforbruk og risiko og alvorlighetsgrad av # 8217;.

Det var et lite studio og C’de var noen begrensninger. Resultatene syntes imidlertid å støtte det faktum at alkoholforbruket reduserte risikoen og alvorlighetsgraden av AR i denne lille kohorten. Sammenlignet med de som har og drakk lite eller ingen alkohol, det var en bemerkelsesverdig forskjell i tyngdekraften.

2014 Studio Brigham og Women’S Hospital

En studie av 2014 utført av Brigham og Women & # 8217 s Hospital fokusert på alkoholforbruk hos kvinner og dets forhold til L & # 8217;. Studio fant at å drikke en moderat mengde øl kunne positivt påvirke utviklingen av utviklingen av utviklingen av # 8217;.

Det er viktig å merke seg at bare moderate drikker har sett fordeler, og at overdreven drikke anses usunn.

Siden kvinner var de eneste fagene i testen, gjelder resultatene av denne studien ikke for menn.

2018 Scandinavian Studio Journal of Rheumatology

Dette studere undersøkt l’# 8217; alkohol på radiologisk progresjon av hender, håndledd og føtter.

I radiologisk progresjon brukes periodiske røntgenstråler til å bestemme størrelsen på artikulasjonen av felles erosjon eller krymping av artikulært rom over tid. Hjelp legene med å overvåke forholdene til mennesker med AR.

Studien fant at moderat alkoholforbruk førte til en økning i radiologisk progresjon hos kvinner og en reduksjon i radiologisk progresjon hos menn.

Moderering er grunnleggende

Hvis du bestemmer deg for å drikke alkohol, er moderat nøkkelen. Moderat drikke Det er definert som en drink om dagen for kvinner og to drinker om dagen for menn.

Mengden alkohol som teller som en drink eller en del varierer avhengig av typen alkohol. En porsjon Det er lik:

  • 12 gram øl
  • 5 gram vin
  • 1 1/2 80-bevis destillert alkohol gram

Drikker for alkohol kan føre til alkohol eller avhengighetsmisbruk. Drikke mer enn to glass alkohol per dag kan også øke mulighetene for helserisiko, inkludert kreft.

Hvis du har eller plakater noen av symptomene, bør du konsultere legen din for behandling. Sannsynligvis vil legen instruere deg ikke til å blande alkohol med stoffene dine for den reumatoid artritt.

Alkohol og narkotika for reumatoid artritt

L’Alkohol reagerer ikke godt med mange vanlige foreskrevne høye stoffer.

Ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (fans) er vanligvis foreskrevet for behandling av AR. De kan være motvirkende medisiner (OTC) som naproser (Aleeve) eller kan være reseptbelagte legemidler. Drikke alkohol med disse typer stoffer øker risikoen for blødning av mage.

Hvis du antar metotrexato (Trexall), anbefaler reumatologer ikke å drikke alkohol eller begrense alkoholforbruket til ikke mer enn to briller i måneden.

Hvis du tar paracetamol (Tylenol) for å lindre smerte og betennelse, kan drikke alkohol forårsake skade på leveren.

Hvis du tar en av stoffene nevnt ovenfor, bør du avstå fra’alkohol eller snakke med legen din av potensielle farer.

L & # 8217;

Studier på alkoholforbruk og # 8217; Ar er interessant, men fortsatt veldig ukjent.

Du bør alltid se etter en profesjonell medisinsk behandling, slik at legen din kan behandle ditt individuelle tilfelle. Hvert tilfelle av RA er annerledes og hva som fungerer for en annen person, kan ikke fungere for deg.

L’Alkohol kan reagere negativt med noen rusmidler for reumatoid artritt, så det er viktig å forstå risikofaktorene. En god praktisk regel for å sikre at din helse og sikkerhet alltid snakker med legen din før du prøver nye behandlinger for L & # 8217;.