Alkohol og gress: Hva skjer når du blander

Del på Pinterest

Når det gjelder narkotika, er alkohol og gress blant de mest brukte stoffene. Men det som virkelig skjer når du Allacano?

Fra tid til å blande alkohol og gress & # 8211; Også kjent som Cross Dissolvens & # 8211; Det vil nok ikke føre til store helseproblemer. Men det er mange variabler å vurdere, inkludert den du bruker først og som forbruk.

Hvis du ikke er forsiktig, kan duoen føre til et tilfelle av omdreininger eller grønne ut, to reaksjoner som kan forvandle en morsom kveld til en kvalmende natt.

Det er også viktig å huske at folk kan ha svært forskjellige reaksjoner på samme blanding av alkohol og gress. Hvis du er ute i en gruppe, kan en persons reaksjon være svært forskjellig fra din.

Les videre for å lære mer om potensielle reaksjoner og hva du skal gjøre hvis du har en dårlig tid.

Hva skjer hvis du drikker alkohol før du bruker gresset?

Drikke før du bruker gresset, kan intensivere gressets virkninger. Dette fordi alkoholen øker absorpsjonen av den største psykoaktive ingrediensen i gresset, Delta-9-Tetrahydrocannabinolo (THC).

Dette oversetter generelt til en sterkere effekt. Selv om dette kan være fint for noen mennesker, kan det få andre til å bli grønne. Dette refererer til en rekke ubehagelige fysiske symptomer som kan utlede fra en sterk buzz.

Symptomene på en grønn ut inkluderer:

 • svette
 • svimmelhet
 • kvalme
 • Han retched

Alkohol før Dell’Gress: Fortsett med forsiktighet

Drikk alkohol før du bruker gresset, kan øke effekten av THC. Hvis du er en erfaren profesjonell, kan dette ikke være et stort problem. Men hvis du er følsom overfor gresset, eller du ikke har mye erfaring i # 8217; bruk den, det er bedre å unngå å blande dem. Hvis du gjør det, flytt sakte og sørg for at du hører på kroppen din.

Søk

Tilsynelatende trenger du kanskje ikke mye alkohol for å endre måten kroppen din absorberer thc på.

I en 2015 Studio, 19 deltakere drakk en placebo eller en liten mengde alkohol. Ti minutter senere brukte de en fordamper til å inhale en lav eller høy dose av THC.

Forskere har funnet svært høyere THC høyere nivåer blant deltakerne som hadde alkohol i forhold til de som hadde en placebo. Dette var sant både for lave doser og for de høye av THC.

Imidlertid var denne studien ganske liten, noe som gjør det vanskelig å tegne endelige konklusjoner. Videre, en lignende (men like liten) 2010 studio Han oppdaget at alkoholforbruket ikke hadde en stor effekt på THC-konsentrasjonene.

Hva skjer når du bruker gresset før du drikker?

Selv om det er noen undersøkelser om effekten av alkoholforbruk før du bruker gresset, er det ikke på «8217, motsatt tilnærming. Studiene som eksisterer er gamle og for det meste ufullstendige.

For eksempel a 1992 studie 15 deltakere røkt en placebo, en høy dose av THC eller en lav dose av THC ved tre anledninger. Ved enhver anledning klassifiserte de en annen dose alkohol, inkludert en placebo, som lav dose eller høy dose.

L’gress syntes å bremse L’økte blodalkoholnivået etter å ha brukt en høy alkoholdose. Men A Brev fra 1993 Alle’utgiver spurte dette resultatet.

Hvis gresset bruker faktisk bremser ned alkoholabsorpsjonen, kan det også forsinke følelsen av berusethet. Det kan virke som en god ting, men det gjør det vanskeligere å vite hvor veldig svakt du er.

For eksempel kan du føle deg godt på kjøring, men blodalkoholnivået ditt kan være godt utover den lovlige grensen.

Gress før Dell ‘# 8217; Alkohol: Anta at du har drukket en eller to ekstra drinker

L’Bruk av gress før du drikker alkohol, kan minimere effekten av alkoholen;. Dette betyr at du kan være mer brillo enn du føler, øker risikoen for å bli altfor beruset.

Hvis du bruker gresset før du drikker, legger du vekt på hva du måtte drikke. For å gjøre feil på siden av forsiktighet, antar du at du har drukket litt & # 8216; mer enn du faktisk har, eller tar sikte på å drikke mindre enn du ville gjøre normalt uten å bruke gress.

Så det er ingen store risikoer?

Det er vanskelig å si. Ikke c’er en høy kvalitet sekk på & # 8217;. Det er imidlertid noen tester som tyder på at den vanlige kombinasjonen av alkohol og gress kan ha noen bekymringsfulle effekter over tid.

Høy risiko for avhengighet

TIL 2017 Gjennomgang Eksisterende studier bemerker at folk som bruker alkohol og gress sammen en tendens til å konsumere mer enn begge deler. Dette kan øke risikoen for å utvikle en alkohol, gress eller begge avhengigheter.

Redusert kognitiv funksjon

TIL Studere fra 2011 har evaluert ytelsen på kognitive oppgaver mellom 21 tunge gress forbrukere som hadde konsumert alkohol.

De som bare konsumerte alkohol hadde en verre kognitiv drift enn de som bare forbødte THC. De som har kombinert to, har redusert kognitiv ytelse i forhold til de som bare har konsumert alkohol.

Langsiktig kombinere alkohol og gress kan være forbundet med reduksjon i kognitiv funksjon og endringer i hjernestrukturer, for eksempel L’Hippocampus.

Kompromittert veiledning

Tallrike nyere studier konsentrerer seg også om hvordan kombinasjonen av gress og alkohol påvirker veiledningen.

I en 2013 studie, 80 personer deltok i seks test økter. I hver sesjon har deltakerne konsumert en annen kombinasjon av placebo, lave og moderate doser av THC og alkohol. Så de fullførte en kjøresimulering.

Forskere rapporterte at kombinasjonen av THC og alkohol hele tiden har kompromittert kjøreytelsen, med verre ytelse under nattsimuleringer.

L’Lagt til alkohol til en lav dose av THC reduserte poengsummen til 21% ridesimulatoren. L’Lagt til alkohol til en høy dose av THC redusert 17% ridesimulator score.

Den store takeaway? Ikke kjør etter bruk av marihuana eller drikke alkohol. Periode.

Andre ting å vurdere

Når du blander gress og alkohol, er det mange andre variabler å vurdere i tillegg til det du bruker først.

Disse inkluderer:

 • Din toleranse mot begge stoffene
 • Typen og den alkoholholdige tittelen
 • Hvis du røyker, fordamper eller tar spiselig
 • L’tidsintervallet mellom antagelsen om hvert stoff
 • Hvis du også bruker andre stoffer, inkludert tobakk eller koffein
 • Hvis du tar medisiner

Den sikreste innsatsen er å unngå å bruke gress og alkohol sammen. Men hvis du bestemmer deg for å blande de to, begynner den sakte og holder oversikt over hva du bruker hver. Hold et kort som kjører i telefonen, om nødvendig.

Husk, konsumere gress og alkohol sammen kan få deg til å føle deg mer eller mindre beruset enn du ville gjøre selv med bare l’en eller # 8217;.

Hvis du tar medisiner, snakk med legen din før du bruker gress, alkohol eller begge deler. De kan svekke stoffet effekten eller øke risikoen for enkelte bivirkninger.

Hvordan håndtere en dårlig reaksjon

Hvis du har blandet gress og alkohol, og du har en negativ reaksjon, er det sannsynligvis fordi alkoholen ser ut til å gjøre bandet sterkere som følge av gresset. Den resulterende slenges er tilfeldig kjent som grønn ut. Dette kan skje når du har konsumert mye gress, med eller uten alkohol.

Tegn på en grønn ut kan inkludere:

 • skjelvende
 • frysninger
 • svette
 • Akselerert hjerterytme
 • svimmelhet
 • Mageproblemer
 • Kvalme og oppkast
 • paranoia
 • angst

Hvordan administrere en grønn ut

Enten du prøver å holde seg stille i et rom som går eller brister i en våt svette, kan disse forslagene hjelpe deg med å gjøre det:

 • Ta det med ro. Når det gjelder negative reaksjoner, er tålmodighet grunnleggende. Dine følelser vil gå over tid. Hvis mulig, finn noe, som musikk, å konsentrere seg om ubehaget ditt.
 • Sitt eller Lycit. Hvis du føler deg bedøvet, finn et rolig sted å hvile til du føler deg bedre. Hvis mulig, spør en venn for å hjelpe deg med å gå hjem.
 • Spis eller drikk for å øke blodsukkeret. Litt & # 8216; av mat eller en sukkerholdig drikk kan bidra til å avlaste svimmelhet. Prøv noe betydelig, som suppebuljong. Hvis du ikke har det på fingertuppene, vil juice bli bra.
 • Hold deg hydrert. Både alkoholen l’gresset kan få deg til å føle deg dehydrert. Dette kan føre til tørre munner, hodepine og svimmelhet. Drikk vann for å sette kroppen din tilbake i den sjette.
 • Klem en sitron. Sitroner inneholder en kjemisk forbindelse som kan å synke Effekten av THC i hjernen. Legg sitronsaft eller sitronskall All’vann kan hjelpe når du føler deg for mye på svinger.
 • Glatt korn av knust pepper. På samme måte inneholder pepperkorn en forbindelse som noen sier hjelper når du blir grønn. For å dra nytte av det, knuse eller grind en håndfull pepperkorn, så inhalerer en lang tid. Bare ikke bli for nær deg også. Du vil egentlig ikke sette pepper i nesen.
 • Snakk med noen. Hvis du kan, spør en pålitelig venn for å beholde deg. Kan hjelpe deg med å holde deg rolig og tilbringe tid.

Når du ber om hjelp

Vanligvis, en dårlig reaksjon på blandingen av gress og alkohol passerer innen få timer. Du kan til og med våkne opp med noen vedvarende effekter neste dag.

Men hvis du har drukket mye, kan det være vanskelig å forstå forskjellen mellom en grønn ut og en «8217; alkoholforgiftning, som kan være farlig for livet hvis det ikke er behandlet.

Gjenkjenne L’alkoholforgiftning

Søk etter akutt medisinsk hjelp hvis du eller noen andre du opplever:

 • Han retched
 • forvirring
 • anfall
 • Sakte eller uregelmessig pust
 • Bluish lepper eller lær
 • lav temperatur
 • bevisstløshet

Husk, forbruker gress etter å ha drukket alkohol, kan få deg til å føle deg mindre beruset, noe som kan ta deg til å drikke mer enn du normalt ville.

Både gresset og # 8217; alkohol, sammen og alene, kan også skape avhengighet og kan føre til feil bruk og bruk.

Kontakt legen din eller ring Misbruk av stoffer og administrasjon av psykiatriske tjenester (Samhsa) Hotline på 800-662-4357 hvis du skal håndtere:

 • cravings
 • Mangel på kontroll over hvor mye forbruk
 • Angst, rastløshet eller negative tanker når du er edru
 • Irritabilitet og dårlig humør
 • disinterest for andre aktiviteter
 • Endringer i # 8217; appetitt og i hvilemodeller
 • Vanskeligheter med å oppfylle forpliktelser
 • Selv når det er risikabelt
 • Ser og ikke slutter å slutte

Bunnlinjen

Det kan virke ufarlig blandet alkohol og gress, men det kan være en glatt skråning mot den overdreven forgiftning.

Hvis du vil blande de to, vær nøye med hva du bruker, spesielt hvis du aldri har blandet dem før.

Husk at kombinasjonen av de to kan kobles til en nedgang i kognitiv funksjon og en økning i risikoen for avhengighet.