Alkohol og GERD: det gjør vondt eller hjelper?

Beskrivelse

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er en kronisk medisinsk tilstand forårsaket av den nedre delen av den nedre delen av spiserøret for å fungere skikkelig. Som et resultat, syren og innholdet i magen dateres tilbake, gjentatte ganger irriterende det mest delikate stoffet i esophagus. Dette oversetter til en brennende følelse til brystet (ofte kalt halsbrann) og irritasjon av esophagus.

Ifølge L’American College of Gastroenterology, mer enn 60 millioner amerikanere har halsbrannsymptomer og syre refluks minst en gang i måneden. Men når symptomene på syre refluks forekommer mer enn to ganger i uken, kan den føre til GERD.

Når GERD ikke behandles, kan det føre til forhold som er i gang. Disse inkluderer magesmerter, brystsmerter, vanskeligheter med å svelge, skade alle «8217; esophagus og økt risiko for esophageal cancer.

Legene har identifisert ulike risikofaktorer for GERD-utvikling. Disse inkluderer:

 • dietten
 • hiatal brokk
 • Noen stoffer
 • fedme
 • svangerskap
 • røyk

For noen mennesker, L’Alkohol er også en av faktorene som bidrar. Selv om alkoholen ikke forårsaker syre refluks som fører til GERD i alle, kan du drikke GERD symptomer for noen mennesker kan forverres.

Søk på alkohol og GERD

Forskere har gjennomført flere studier for å avgjøre hvilke typer alkohol som synes å forverre flere symptomer enn andre. Resultatene var ufullstendige. Det er ikke klart som alkoholholdige drikker kan være bedre enn andre for folk med GERD. L’Alkohol synes å samhandle med magen og spiserøret på ulike nivåer. Dette kan føre til syre refluks og irritasjon av GERD symptomer hos noen mennesker.

Vinsøk

Et søk som er publisert på gastroenterologi, fant at drikkevin kunne redusere risikoen for refluks-esophagitt eller irritasjon av esophageal-belegget. En annen revisjon fant imidlertid at rødvin og hvitvin begge øker mengden syre produsert i magen. Dette setter deg i fare for forverring av refluks.

Ølsøk

En annen studie undersøkte effekten av øl og vin på sur refluks. Denne studien spurte 25 personer med GERD for å drikke en del av hvitvin, øl eller vann og derfor målt hvis hver drink økte tilbakeløpet. Forskere har oppdaget at det er øl og vin utløst reflux hos menn og kvinner sammenlignet med drikkevann alene.

Anbefalinger for å drikke alkohol med GERD

Selv om alkoholen er en kjent faktor som bidrar til sur refluks, påvirker folk annerledes. Dette betyr at du kanskje kan nyte alkoholholdige drikker i moderasjon med GERD. Noen andre med Gerd kan oppleve en forverring av symptomene på mageforbrenning etter å ha drukket en liten mengde alkohol.

Det er noen generelle forslag som alle de som lider av Gerds, kan følge for å redusere sjansene for å prøve relaterte tilbakeløpssymptomer Alle’alkohol. Disse inkluderer følgende:

 • Begrenset til en enkelt drink. En del av drinker er tilsvarende til en 12-ounce normal øl, 8-9 gram brennevin til malt, et glass 5 gram eller en helling fra 1.5 gram destillat likør.
 • Unngå å drikke alkohol 2-3 timer før du går i seng. Opphold liggende umiddelbart etter å ha drukket, kan øke risikoen for sur refluks om natten. Dette fordi alkoholen kan slappe av den nedre delen av spiserøret, noe som gjør sikkerhetskopien av magesyren enklere.
 • Hold en diettdagbok av alle matvarer og drikke du forbruker, noterer når du manifesterer mer alvorlige GERD-symptomer. Hvis du oppdager et skjema mellom å drikke en viss alkoholholdig drikke og symptomene dine, kan du kanskje redusere den drikke for å minimere symptomene på GERD.

Du kan også vurdere hva du blander med dine alkoholholdige drikker. Noen mennesker kan bruke juice d’oransje eller karbonatiserte drikker som en mikser for deres likør drikker. Disse brusene er også kjent for å forverre syre refluks. Bytt til en lavsyre fruktjuice som eple eller gulrotjuice eller bland en drink med vann, kan bidra til å redusere Mrge-symptomene. Her er noen eksempler på andre drikkealternativer hvis du har sur refluks.

Noen røyker også sigaretter mens de drikker. L’Tobaksbruk er koblet til sur refluks og utvikling av GERD. Dette fordi tobakk kan stimulere magesyren og å slappe av musklene mellom spiserøret og magen. Tobakk kan også skade cellene i og mage-esophagus og mage. Hvis det kombineres med alkohol, er det lettere for å røyke kreftfremkallende stoffer som kommer inn i disse cellene. Denne kombinasjonen, sammen med ubehandlet Gerd, videre Øk risikoen for kreft Dell’esophagus.

Hvordan dietten din påvirker GERD?

Noen matvarer og drikkevarer, inkludert alkohol, har vært forbundet med en økning i syre refluks og utvikling av GERD. Disse inkluderer:

 • Drikker som inneholder koffein
 • sjokolade
 • Kaffe
 • Fett eller fettstoffer
 • peppermynte
 • Tomatprodukter
 • krydret mat

Selv om det er noen kjente matvarer og drikker som utløser syre refluks, kan symptomene dine være unike. Du kan være i stand til å spise en bolle med spaghetti uten problemer, men et glass vin gjør at du prøver et sterkt ubehag. Vet hva syre refluks utløser er en viktig rolle for å hjelpe deg med å finne lettelse fra symptomene dine. Prøv disse matvarene som kan hjelpe din syre refluks.

Identifisere de utløsende faktorene

Gerd er en kronisk tilstand som forårsaker irriterende symptomer og til og med smertefullt. Det kan forverres av visse matvarer og drikke i kostholdet ditt. En kjent samarbeidspartner er alkohol, men påvirker ikke alle på samme måte. Noen undersøkelser har vist at alkoholen reduserer symptomene på syre refluks mens andre undersøkelser har oppdaget at det øker dem. Identifisere individuelle utløsere for sur refluks, du kan velge om du foretrekker å unngå vin, øl eller likører som en måte å redusere symptomene på syre refluks og redusere sannsynligheten for GERD.