Alfa-gallon allergi: Symptomer, behandling, årsaker og mer

Beskrivelse

Den galaktose-alfa-1,3-galaktose (alfa-gallon) er et karbohydrat som er tilstede i cellene til mange pattedyr som mennesker spiser, som kyr, sau og griser. Også fjærfeet som har blitt injisert en naturlig aroma som inneholder biff eller andre pattedyrceller, kan ha alfa-gallon. Som et resultat av autoimmune svar, blir noen mennesker allergiske alle’alfa-gallon.

Folk med denne allergien kan prøve et lite ubehag etter å ha spist kjøtt, eller de kan ha en farlig reaksjon som lar deg ikke puste. Spekteret av reaksjoner Alle’alfa-gallon varierer. De fleste tilfeller av denne allergien utløses av tick biter.

Risiko årsaker og faktorer

Folk er ikke født med en’allergi allergi; alfa-kylling. Nesten alle de som har A / 8217; alfa-hens allergi som utvikler seg som voksne, selv om barn kan få det. Biter fra thrust tegn på den ensomme stjernen har blitt vist Å forårsake alfa-gallonallergi. Noen Undersøkelser hevder at flått er den eneste virkelige årsaken til denne typen allergi.

Ticks inneholder alfa-gallon. En kryssbit utløser immunforsvaret ditt for å reagere alle og alfa-gal som en forsvarsmekanisme. Antistoffene som kroppen din produserer for å beskytte deg mot tick punktering forblir i systemet ditt. Disse antistoffene vil da kjempe på alfa-gallon når du spiser kjøtt som inneholder det.

Bor i områder hvor ensomme stjerner er utbredt utstillinger i større risiko enn dette skjer. Mynten til den ensomme stjernen bor hovedsakelig i USA sørøst og orientalsk.

Tegn og symptomer

Symptomene på kjøttallergi er lik de andre typer allergier. Orticaria, hodepine og nese som Cola etter å ha spist pattedyr kjøtt er alle vanlige med Alpha-Hen Allergy. Men allergiske reaksjoner kan variere sterkt fra tilfelle til sak. Din allergiske reaksjon kan være forskjellig fra den for noen andre.

L’Alpha Hen Allergi kan forårsake:

  • Cola eller overbelastning nese
  • diaré
  • kvalme
  • nysing
  • urticaria
  • astma
  • Anafylaksi, en alvorlig reaksjon som forstyrrer kroppens evne til å puste

Behandle og forhindre alfa-chicks allergi

Medisinering

Allergiske reaksjoner Alle’alfa-gallon kan behandles med et benk-topp antihistamin som difenhydramin (Benadryl). De sterkeste reaksjonene forårsaket av # 8217; alfa-gallon må kanskje tas opp med adrenalinen.

Forskere vet fortsatt ikke hvor lenge det kan vare allergi etter myntepunkturen. Akkurat nå, de ikke tro det er kronisk. Men understreket at flere flått kan returnere allergi selv om den blir inaktiv.

Identifisere de utløsende faktorene i dietten

Hvis du finner ut at du har en alfa-gal allergi, legg deg på jobb for å identifisere utløse faktorer. Mens alle slags rødt kjøtt måtte være ute fra bordet ditt for øyeblikket, kan det være andre utløsende matvarer som vil forårsake symptomene dine. Meieriprodukter, for eksempel, kan inneholde alfa-gallon.

Personer med alvorlig matallergi bør være hyperbevisst om hva som er i maten. Hvis symptomene dine er alvorlige når du har en allergisk reaksjon, vil du kanskje begynne å bringe en bærbar behandling med epinefrin (som en epypen) i nødstilfeller. Pass på at familien din, kolleger og folk du bor med å vite hva du skal gjøre hvis du har en alvorlig allergisk reaksjon. Undersøke mulige planer D’handling med dem før du trenger deres hjelp.

Forebygging

Gjør tickers vanskeligere å bruke et insektmiddel når du utforsker de skogkledde områdene. Bruk lange ermer og lange bukser når det er mulig hvis du er i skogen. Han sjekker ofte hår, hodebunn, armer og ører for å identifisere eventuelle flått som kan forsøke å holde seg til huden. Kjenn ordentlig måte Fjern og kast bort et merke hvis du kommer til bitt.

Komplikasjoner

Den mest alvorlige komplikasjonen av Alpha-kyllingallergi og av allergi er risikoen for anafylaksi. En person som ble bitt av en mynte, kan ikke vite at han utviklet en alpha-gallon allergi til symptomene som manifesteres. Selv da kan de ikke trekke konklusjonen at tick punkteringen er relatert til denne nye allergi.

Hvordan det er diagnostisert

A’Alpha Henallergi diagnostiseres i måten de er de fleste av allergiene. En allergiker vil ta tester på kroppen din for å se hvordan det reagerer alle «8217, alfa-gallon.

Ved hjelp av en blodprøve og muligens en hudreaksjonstest, vil allergikerne være i stand til å se om kroppen din ser alfa-gal som en trussel. Hvis L’alfa-gallon eksponering forårsaker en instaminal reaksjon i blodet, vil din alfa-gallon allergiske test være positiv.

Outlook

C’Det er mye som vi fortsatt ikke vet om årsakene, behandlingen og varigheten av alfa-kyllingallergi. Hvis du har blitt bitt av en mynte, må du huske på at du kan utvikle en Alpha-Gallon-allergi. Dokumentere alle symptomene du har. Symptomene kan utvikles raskt, innen tre eller seks timer fra bitt.

Det er en god sjanse for at Alpha-Gal allergier ikke varer for alltid. Snakk med legen din dersom du har en grunn til å mistenke at de har blitt bitt av en enslig tick. Identifisere denne allergien kan hjelpe deg med å tilpasse kostholdet ditt og gjøre livsstilsvalg som forhindrer en farlig allergisk reaksjon.