Alarplasty: Prosedyre, kostnad, risiko og gjenoppretting

L’Alarplasty, også kalt Wing Base reduksjon kirurgi, er en kosmetisk prosedyre som modifiserer nesenes form.

L’Alarplastic er populær blant folk som ønsker å redusere nesen flaring og folk som ønsker å gjøre nesen mer symmetrisk.

Denne artikkelen vil dekke COS’er Alarplasty, hva er risikoen, hvor mye det koster, og hvis du er en god kandidat for denne prosedyren.

COS’er Alarplasty?

L’Alarplastic er en operasjon hvor en liten mengde skinn er fjernet fra # 8217; vingen av nesen. I mange tilfeller er resultatet at nesebasen virker smalere.

Graveringsteknikker som brukes til alarplasty inkluderer:

 • Kile. Kile eskusjoner Reduser nasal flaring ved å fjerne vingekiler, eller det nederste kjøttet og kurven i nesen som stikker til kinnet. Innsnittene praktiseres eksternt og krympes ikke neseboret.
 • Sill. Eskusjoner på vinduskarmen brukes til å begrense grunnlaget for # 8217; vingene, eller hvor det stikker til kinnet, og reduserer bredden på neseboret. Graveringer praktiseres ALLE’NORE INTERIOR. Denne teknikken er ofte kombinert med kileeteknikken for å redusere vingelyset og smale neseborene.
 • Weir. Først introdusert av Robert Weir i 1892, Weirs Excision Technique er en perfekt av kileeteknikken. Tilpass L’Excision å justere den med neseborkurven og bruke suturene til å lage konturer.

Flere graveringsteknikker kan kombineres dersom kirurgen mener det vil gi det beste resultatet. L’Målet er å bevare et naturlig utseende på nesen.

Teknisk, L’Alarplasty er en bestemt type rhinoplastikk.

Renoplasty er den mest populære kosmetiske prosedyren som utføres i USA, med et estimat 220.000 Prosedyrer utført årlig.

Hvem er en god kandidat for alarplasty?

Folk kan være interessert i en hallaplastisk hvis de føler at nesen deres har et flared utseende eller neseborene deres synes åpne og fremtredende.

Vingene er de kjøttfulle delene av nesen som forbinder neseborene til ansiktet. De kan være tykkere eller tynnere, høyere eller kortere, avhengig av ansiktets naturlige form. L’alarplastiske avlinger en liten del av disse vingene, som endrer nesen.

Folk som har lidd en tidligere rhinoplastikk og ønsker å perfeksjonere resultatene, så vel som de som har hatt en traumatisk ansiktsskade, kan være interessert i denne korrigerende prosedyren.

Du kan være en god kandidat for A’Alarplasty hvis:

 • de er sunne og ikke røyker
 • De er helt helbredet av tidligere kirurgiske prosedyrer i # 8217; neseområdet
 • Å ha realistiske forventninger om hvordan en kosmetisk prosedyre kan endre utseendet ditt

Din spesifikke neseform, nåværende eller presedens helsemessige forhold og tidligere estetiske kirurgiske intervensjoner vil også bidra til å avgjøre om du er en god kandidat for denne prosedyren.

En konsultasjon med en sertifisert plastikkirurg fra rådene er den beste måten å finne ut om denne prosedyren kan hjelpe deg med å få resultatene du leter etter.

Com’er prosedyren?

Passasjerene for alarplastien ligner på passasjerene for rhinoplastikk. Forskjellen er at alarplastien er mindre invasiv.

Kirurgisk forberedelse

Før prosedyren, sørg for at du har noen tilgjengelige for å følge deg fra og til legenes kontor eller # 8217; sykehus. Dette gjelder spesielt hvis du vil være generelt anestesi.

Legg merke til at den generelle anestesi ikke typisk blir bedt om med mindre din alarplasty kombineres med en tradisjonell rhinoplastikk.

Fremgangsmåte

 • Først vil kirurgen diskutere resultatene i lang tid. De kan også markere nesen med en penn, slik at du kan se gravering.
 • Du vil bli utsatt for generell anestesi eller aktuell anestesi for denne prosedyren, avhengig av anbefalingene til kirurgen din.
 • Din kirurg vil utføre en’gravering og kutte den lille formen på nesen du vil fjerne.
 • Etter å ha praktisert gravering, vil suturene bli utført for å styrke den nye formen på vingebasen.
 • Såret ditt vil bli pakket med et bandasje, og du kan motta smertestillende midler og instruksjoner om hvordan du kan forebygge infeksjon.
 • Du må ha på seg en bandasje i flere dager etter prosedyren.
 • gjenoppretting

  Gjenopprettingstiden for en hallaplasty er relativt rask sammenlignet med andre kirurgiske inngrep til ansiktet. Nesen din vil være i utgangspunktet rød og hovent, men bør trekke seg tilbake i 1 eller 2 uker.

  Poengene fjernes vanligvis 1 uke etter intervensjonen. Komplett utvinning tar fra 1 til 3 måneder.

  Potensielle komplikasjoner

  Når det gjelder all kirurgi, har alarplastaen risikoen for komplikasjoner. Umiddelbart etter operasjonen er det vanlig å se hevelse, rødhet og til og med blødning fra # 8217; området der huden er blitt endret.

  I uker etter prosedyren inkluderer de mulige komplikasjonene:

  • arr
  • eksos eller pus fra stedet for’intervensjon
  • infeksjon

  Det er ekstremt viktig å bruke en sertifisert plastikkirurg med erfaring i opplevelsen i # 8217; gjennomføring av denne prosedyren. En ekspert og autorisert leverandør kan redusere risikoen for komplikasjoner betydelig.

  Hvor mye en’alarplasty?

  L’Alarplasty er en valgfri kosmetisk prosedyre. Dette betyr at det generelt ikke er dekket av # 8217; helseforsikring. Du må dekke kostnadene for A’Alarplasty og # 8217; anestesi som SECHE 8217; følger med.

  I USA kan kostnaden for en hallaplastisk variere sterkt avhengig av hvor du bor og hvis.

  A’Alarplasty har en tendens til å være billigere enn en tradisjonell rhinoplastikk fordi det er en mindre kompleks prosedyre. Mange alarplastiske prosedyrer koster mellom $ 2000 og $ 3000.

  Når du beregner hvor mye det vil koste deg A’Alarplasty, anser hvor lenge du må ta for å ta deg fra prosedyren.

  Hvordan finne en plastikkirurg

  Hvis du er interessert i en Hallaplasty, kan du planlegge en konsultasjon med en plastikkirurg.

  Under denne konsultasjonen kan du diskutere de ønskede resultatene med kirurgen din. Lag en liste over ting du vil behandle. For eksempel:

  • Del bilder av nesestoffene du ønsker å etterligne.
  • Informert om risiko og bivirkninger.
  • Snakk om potensielle arr.
  • Diskutere den totale kostnaden for prosedyren, inkludert anestesi.
  • Avslører eventuelle helsemessige forhold, familiehistorie og narkotika du antar.
  • Avsløre tidligere kosmetiske prosedyrer og når de har blitt utført.

  For å finne en kirurg sertifisert av kommisjonen i nærheten av deg, kan du bruke det amerikanske samfunnet av plastikkirurger & # 8216; Online verktøy.

  Main takeaways

  A’Alarplasty tar sikte på å forandre nesenes form ved hjelp av en liten gravering på neseboret. Det er en relativt enkel prosedyre, men som enhver form for kirurgi, er det noen risiko.

  Hvis du er interessert i denne prosedyren, kontakt en kirurg sertifisert av Kommisjonen. Risiko og individuelle resultater varierer mye.