Akupunktur og alternativ medisin: Medicare deksler?

  • Fra 21. januar 2020 dekker Medicare del B 12 akupunktur økter i en periode på 90 for å behandle kronisk lav økning diagnostisert fra det medisinske synspunktet.
  • Akupunkturbehandlinger må utføres av en kvalifisert og autorisert lege.
  • Medicare del B kan dekke opptil 20 akupunktur sesjoner alle’år.

L’Akupunktur er et helhetlig middel som ble praktisert i tusenvis av år. Medisinsk litteratur indikerer som, avhengig av omstendighetene, kan akupunkturen være en effektiv behandling for akutt og kronisk smerte.

Delvis som et svar på opioidskrisen, 21. januar 2020, sentrene for Medicare & Medicaid Services (CMS) har utstedt nye regler om Medicare-dekning for akupunkturbehandling. Medicare dekker nå 12 akupunktursøkter i periode på 90 dager for behandling av lav ryggsmerter og opptil 20 akupunktursøkter ALLE’år.

Når Medicare dekker akupunkturen?

Del på Pinterest

Fra januar 2020 dekker Medicare del B Akupunkturbehandlinger For behandling av lav ryggsmerter. Disse behandlingene må utføres av en lege eller annen kvalifisert helsepersonell som sykepleier eller en medisinsk assistent som begge har disse kvalifikasjonene:

  • En mastergrad eller doktorgrad i akupunktur eller østmedisin på en skole akkreditert av akupunkturaktiveringskomiteen og Eastern Medicine (Acaom)
  • En nåværende, komplett, aktiv og ingen restriksjonslisens for å utøve akupunktur i staten der bistanden leveres

Medicare del B dekker 12 akupunktur økter på 90 dager og opptil 20 økter alle’år. De 8 ytterligere øktene kan dekkes hvis du viser forbedringer under behandling.

Du har rett til å dekning for dekning av akupunkturbehandling hvis:

  • Du har en diagnose av lav ryggsmerter som varer i 12 uker eller mer.
  • Din ryggsmerter har ikke en systemisk årsak identifisert eller ikke er forbundet med metastasiske, inflammatoriske eller smittsomme sykdommer.
  • Din ryggsmerter er ikke forbundet med kirurgi eller graviditet.

Hvor mye det koster l’akupunktur?

Kostnadene for akupunkturen kan variere avhengig av leverandøren og stedet du bor. Din første avtale kan være den dyreste, siden du må betale tariffen for råd og enhver behandling.

Medicare har ennå ikke utstedt beløpet som skal betale for akupunkturbehandling. Når den godkjente tariffen er etablert, hvis du har Medicare del B, vil du være ansvarlig for 20 prosent av den delen og franchisen av del B.

Uten Medicare kan du forvente å betale $ 100 eller mer for første behandling og mellom $ 50 og $ 75 for etterfølgende behandlinger. EN Liten studio Gjort i 2015 beregnet i gjennomsnitt den månedlige kostnaden for personer som bruker akupunktur for lav ryggsmerter i en måned og estimert i $ 146.

Fordi prisene kan variere, spør legen din hvor mye økten din vil koste. Få et tilbud skriftlig, hvis du kan, før du godtar å bli behandlet av den valgte akupunkturleverandøren. For å være dekket av Medicare, må enhver profesjonell akupunktur oppfylle Medicare krav og godta for å godta Medicare betaling.

Medicare dekker annet alternativ eller ekstra forsiktighet?

Selv om Medicare ikke dekker de fleste alternative terapier, kan du være dekket for enkelte alternative behandlinger under spesielle forhold.

Masse terapi

På denne tiden, Medicare ikke dekke Massør, selv i tilfeller der den er foreskrevet av legen.

Kiropraktorbehandling

Medicare del B dekker vertebral kolonnejusteringer utført av en kiropraktor. Hvis du har en diagnose av et glatt ben i ryggraden, kan du være egnet for kiropraktiske behandlinger som er nødvendige fra et medisinsk synspunkt.

Ifølge Medicare politikk, vil du fortsatt være ansvarlig 20 prosent av kostnaden for behandling, samt den årlige Medicare fradragsberettiget del B.

Medicare dekker ikke andre tjenester som en kiropraktor kan gi eller foreskrive, for eksempel akupunktur og massasje, og Medicare dekker ikke testene sortert av en kiropraktor som røntgenstråler.

Fysioterapi

Medicare del B dekker de fysiske terapibehandlingene som er nødvendige fra det medisinske synspunktet. Disse behandlingene må utføres av en fysioterapeut som deltar i Medicare og foreskrevet av en lege som presenterer dokumentasjonen som viser seg å være behandlingen.

Du vil fortsatt være ansvarlig 20 prosent av kostnaden for behandling, samt den årlige Medicare fradragsberettiget del B.

C’er en måte å skaffe dekning for alternativ medisin?

I tillegg til Medicare del A og Medicare del B, er det ekstra planer som du kan kjøpe for å øke dekning.

Medicare Part C (Medicare Advantage) Planer er private forsikringsplaner som gir fordelene med originale Medicare kombinert med private forsikringsselskaper. Advantage-planene må dekke tjenestene som omfattes av Medicare-del B, slik at enhver Medicare Advantage-plan må dekke akupunkturen minst hvordan man kan medisinere del B.

Del C kan nekte forespørsler om alternative behandlinger. Hvis du har en Medicare Advantage-plan, spør din leverandør din policy for andre alternative medisinske behandlinger.

Du kan kjøpe Medigap Supplerende planer for å øke fordelene med tradisjonell Medicare dekning. Disse tilleggsplanene dekker ting som fradrag og andre live medisinske utgifter.

De private forsikringsplanene er de mest tilbøyelige til å dekke alternative terapier. Selv om den opprinnelige kostnaden for private forsikringsplaner kan være høyere, kan disse planene redusere alternative terapiekostnader.

Bunnlinjen

L’Akupunktur kan være en effektiv behandling for noen helsemessige forhold som påvirker eldre, som reumatoid artritt eller kronisk lav ryggsmerter.

Fra 21. januar 2020 dekker Medicare del B behandlingen av akupunktur av kronisk lav ryggsmerter i maksimalt 12 økter på 90 dager og opptil 20 økter alle «8217; år.