Akupunktur for psoriasis: Hvordan gjøre det og er effektivt?

Beskrivelse

L’Akupunktur er en helhetlig behandling der trente fagfolk setter inn tynne nåler i huden. Dette er gjort for å stimulere spesifikke punkter og reaksjoner Alle’kroppsinnredning. Den brukes som en alternativ behandling for en rekke forskjellige forhold, inkludert psoriasis.

Psoriasis er en kronisk autoimmun sykdom som oversetter til røde flekker, betent og skumlet på huden. Den første forskningen på # 8217; akupunktur har oppdaget at det kan være en effektiv behandling for styringen av symptomene og refancies av psoriasis.

Fordeler med’akupunktur for psoriasis

L’Akupunktur kan bidra til å behandle psoriasis på mange forskjellige måter. Akupunkturet er et effektivt anti-stress og stress er en vanlig utløsende faktor for psoriasis rehancies. Det kan også bidra til å lindre smerte, spesielt i tilfeller av psoriasisartritt.

Videre forskning er nødvendig. Men det er sterke anekdotiske tester som 8217; akupunktur kan være en effektiv behandling for psoriasis. Dette inkluderer potensielt evnen til å redusere symptomene eller føre til psoriasisremisjon.

Et eldre studio Siden 1992 oppdaget han at halvparten av alle pasienter i studien (31 av 60) hadde en komplett eller nesten fullstendig eliminering av lesjoner etter ca 9 akupunktursøkter. Fjorten deltakere så klaring i to tredjedeler av skader.

En studie fra 2004 Inkludert 80 deltakere. Så en effektfrekvens på 91.3% i # 8217; lindre symptomene på psoriasis etter bare fem akupunktursøkter.

TIL Siste studie Fra 2016 fant han også en forbedring i skader etter bruk av akupunktur som behandling for psoriasis.

Hvordan det er gjort

Under akupunkturbehandling vil akupunktøren din be om informasjon om din smerte og symptomer og undersøke eventuelle problemområder. Akupunktur nåler er steril og tynn som en hårlås. Nålene vil bli inkludert i ulike dybder, avhengig av teknikken som brukes av leverandøren. Denne dybden kan variere fra 1-2 tommers dybde. Når alle nålene er satt inn, vil de forbli satt inn i maksimalt 20 minutter. Du kan føle en dyp tyngde eller nummenhet, noe som betyr at behandling fungerer.

Din akupunktør kan omgir den synlige gløden av psoriasis med nåler, som er gjort for å prøve å bringe mer chi i # 8217; området og balansere immunforsvaret. Dette kalles & # 8220; omgir dragen & # 8221;. I andre tilfeller vil de påvirke nålene på forskjellige punkter i kroppen din, avhengig av hvor lesjonene er funnet. For eksempel, hvis skader er på hodet, vil Akupunctore behandle Ying Xiang-poengene (nær nesen) og liao (nesespiss).

Potensielle risikoer

L’Akupunktur har sterke anekdotiske tester, og noen undersøkelser støtter det som effektiv behandling for psoriasis. Men kan ikke hjelpe alle. Noen mennesker føler en liten smerte under og etter behandling, selv om dette skal løse raskt.

Akupunkturen har svært få bivirkninger, så lenge det praktiseres i et rent miljø med sterile nåler. Ikke-steriliserte nåler kan forårsake infeksjoner. Det er også viktig å kontakte en ekspert og tilstrekkelig dannet leverandør. En dårlig leverandør kan forårsake ytterligere smerte.

Den største ulempen er at regelmessig behandling ofte er nødvendig, i det minste for å holde raketter under kontroll. Dette kan ta lang tid og penger, spesielt hvis forsikringen ikke dekker det.

For de som har hemorragiske lidelser, kan akupunkturen øke muligheten for blødning eller blåmerker. Personer med pacemakere bør også konsultere legen din før du har akupunkturen. Behandlingen som inkluderer tilsetning av elektriske strømmer til akupunktur nåler kan forstyrre pacemakere.

Du bør også informere legen din dersom du ansetter blodfluidisering.

Retningslinjer for å få akupunkturen

For å holde psoriasisangrepene under kontroll, anbefaler noen akupunktører deg å komme en gang i uken i 4-8 økter, avhengig av fremdriften din.

Når du går for akupunkturavtalen, bruk brede klær. Noen av dem må kanskje endres eller fjernes under behandlingen. Det er tilrådelig å ikke bruke aromaer eller deodoranter fra # 8217; intens lukt for ikke å påvirke noen andre som kan ha kjemiske følsomheter. Du bør prøve å unngå å gjøre en avtale før eller etter noe stressende.

Det er også viktig å spise om en’nå før du går, ellers kan akupunkturen få deg til å føle deg mangel på energi og litt & # 8216;. Unngå koffein og alkohol før D ‘& # 8217; avtale.

Outlook

Fordi psoriasis noen ganger blir resistent mot langsiktige stoffer, er akupunkturen et fantastisk alternativ som en alternativ behandling som folk med psoriasis kan prøve. Du kan se resultatene som allerede er fra en til fire uker, spesielt hvis du regelmessig gjennomgår behandling. Det er også usannsynlig å forstyrre behandlingene du allerede har startet, noe som gjør det til en «8217; høy ytelse og lav risiko behandlingsmuligheter.

I svært sjeldne tilfeller er det mulig å en lesjon av D’organ hvis nålene kjøres for dypt i # 8217; området over dem. Pneumothorax, eller en kollapset lunge kan forekomme i tilfelle av en skadet lunge. Dette er lesjonen av D’det vanligste organet forårsaket av akupunkturen. Hvis sterke smerter oppstår, problemer med å puste, hoste med blod eller andre nye og alvorlige symptomer etter behandling, ta kontakt med beredskapsrommet umiddelbart.