Akupunktur for nevropati: Fordeler og risiko

Det så «8217; er akupunkturen?

Akupunkturen er en komponent av tradisjonell kinesisk medisin. Under akupunkturen settes små nåler i huden på forskjellige trykkpunkter i hele kroppen.

Ifølge kinesisk tradisjon bidrar akupunkturet å balansere strømmen av energi, eller qi (uttalt & # 8220; Chee & # 8221;), ALLE’inne i kroppen din. Denne nye energibalansen stimulerer kroppens helbredende evner.

Fra det vestlige medisinen stimulerer akupunkturen nervene og musklene. Dette bidrar til å øke kroppens respons på smerte og forbedrer blodsirkulasjonen.

L’Akupunktur brukes vanligvis til å behandle hodepine, ryggsmerter og ledsmerter. Det brukes også til å behandle symptomene på nevrologiske og fordøyelsesforstyrrelser som:

 • tic ansiktsbehandling
 • nakkesmerter
 • forstoppelse
 • diaré
 • betennelse
 • Muskel stivhet

Akupunktur for neuropati

Akupunkturen er en teknikk som brukes til å behandle smerte og lindre ubehag.

Nålene som brukes i # 8217; akupunktur settes inn i trykkpunktene i kroppen for å stimulere nervesystemet. Dette frigjør endorfiner, naturlige smertestillende midler i kroppen din, i muskler, i ryggraden og hjernen. Denne teknikken endrer kroppens svar på smerte.

Mange mennesker med nevropati vender seg til akupunktur for å lindre kronisk smerte. L’Akupunktur stimulerer også blodstrømmen for å gjenopprette skader på nerver.

Selv om søket fortsatt er i gang for å teste effektiviteten av den perifere nevropati; Det har vært noen vellykkede studier.

I 2007, a pilotstudie bekreftet at akupunkturen som en alternativ behandling har forbedret symptomer på flere nevropatiske pasienter enn de som fikk tradisjonell medisinsk behandling.

Risiko for akupunkturbehandling

L’Akupunktur innebærer en minimum eller nullrisiko dersom det utføres av en autorisert profesjonell.

Bivirkninger kan omfatte:

 • Smerte og blåmerker. Etter en behandling av akupunktur, kan du føle en liten smerte eller ubehag i nålekontorene. Du kan også ha en liten blødning.
 • Sår. Hvis det utføres feil, kan nålene skyves inn i huden for dypt og skadet et organ eller en lunge.
 • Infeksjon. Akupunktur nåler må være sterile. Hvis en profesjonell bruker ikke-steriliserte nåler eller gjenbruk av gamle nåler, kan du bli utsatt for potensielt dødelige sykdommer.

Ikke alle mennesker er kvalifiserte kandidater for akupunktur. Noen forhold kan forårsake komplikasjoner, inkludert:

 • Hemorragiske lidelser. Hvis du er diagnostisert med ditt medisinske synspunkt, tar en hemorragisk sykdom eller du aktivt antikoagulanter, nettstedene i’nålen kan ha problemer med å helbrede.
 • Svangerskap. Hvis du er gravid, kontakt legen din før du begynner på denne alternative behandlingen. Noen akupunktursteknikker kan utløse et tidlig arbeidskraft og for tidlig fødsel.
 • Hjerteproblemer. Noen akupunktursteknikker involverer varme eller elektriske impulser til nålesteder for å stimulere nerve svar. Hvis du har en pacemaker, kan elektriske strømmer påvirke enhetens drift.

Alternative behandlinger av perifer neuropati

Utover akupunkturen kan du bruke hjemmemedisiner for å behandle nevropatiske symptomer.

L’Regular mosjon bidrar til å øke blodsirkulasjonen i hele kroppen, spesielt armer og ben. L’økt blodsirkulasjon kan bidra til å gjenopprette skade på nerver og redusere nevropatisk smerte. L’Øvelse kan også bidra til lavere blodsukkernivåer, hjelp i vekttap og styrke kroppen.

En annen hjemmebehandling for smerte består i å begrense alkoholinntaket. L’Alkohol kan øke skade på nerver og noen ganger er årsaken til nevropati.

Du tror også at du tar en varm badeløs nevropatisk smerte. L’varmt vann stimulerer kroppen og øker blodsirkulasjonen. Som et resultat reduseres smerte symptomer.

Outlook

Hvis du er på utkikk etter alternative behandlinger for nevropatisk smerte, i tillegg til tradisjonelle behandlingsmetoder, kan du finne suksess med akupunktur. Pass på at du jobber med en autorisert Acupunctor som har de riktige legitimasjonene.

Før du starter med akupunktur, snakk med legen din om hva som forårsaker din neuropati. Uten riktig medisinsk diagnose og en profesjonell anbefaling for behandling, kan akupunkturen gjøre smerte symptomer verre eller forårsake skade.

Snakk med legen din hvis du begynner å prøve smerte eller andre uregelmessige symptomer fra din akupunkturbehandling.