Akupunktur for infertilitet: Det vil fungere for meg og er trygt?

Beskrivelse

L’Akupunktur er en type alternativ medisin. Det er opprinnelig fra Kina, men nå er det praktisert over hele verden. L’akupunktur kan gi noen fordeler til folk som lider av infertilitet, spesielt hvis kombinert med tradisjonell medisin. Kan hjelpe:

 • bli kvitt stress
 • Juster hormonelle ubalanser
 • Øk blodstrømmen til livmoren og eggstokkene

Fortsett å lese Finn ut mer om’akupunktur for infertiliteten.

Hva sier forskningen?

Det er ingen avgjørende tester for å støtte Dell’akupunktur for behandling av behandlingen av infertiliteten. Noen studier viser liten eller ingen fordel. Andre studier rapporterer betydelige og positive resultater.

L’akupunktur er vanskelig å studere. Det finnes forskjellige typer akupunktur, inkludert:

 • Punkt trigger dell’akupunktur
 • Hodetelefon Akupunktur
 • L’tradisjonell kinesisk akupunktur
 • moxibustion

Hver type bruker unike teknikker. L’Akupunktur kan også brukes som en autonome behandling, kombinert med urte medisiner eller i tillegg til standard medisinske behandlinger. Alle disse faktorene påvirker videre resultatene av studien.

I en Systematisk revisjon, Forskerne analyserte dataene til flere randomiserte kontrollerte studier. De fant noen tester som 8217; Akupunktur forbedrer menstruasjonen og # 8217; eggløsning hos kvinner med syndrom av Polycystic Ovary hvis det brukes av seg selv. Forskere har også funnet små forbedringer på hormonelle nivåer når akupunkturen ble brukt i tillegg til narkotika.

TIL Liten studio Han fant ut at akupunkturen har forbedret graviditetsrenter hos kvinner som fikk assistert reproduksjonsteknologibehandlinger. Imidlertid A Meta-analyse og systematisk gjennomgang Han fant ikke bevis på at 8217; akupunktur forbedret resultatene for kvinner som bruker befruktning i Vitro (IVF).

Veldig liten analyser av to menn med varicocele, en vanlig type mannlig infertilitet, undersøkt bruken av akupunktur for behandling av behandlingen av den mannlige infertiliteten. Resultatene av studien indikerte at akupunkturen kan bidra til å redusere scrot-temperaturen hvis den brukes med fytoterapi og andre former for tradisjonell koreansk medisin. Denne studien var ekstremt liten. Videre forskning er nødvendig for å forstå forholdet mellom akupunktur og mannlig fruktbarhet.

Akupunktur og stress

L’Infertilitet og behandlingsplaner for infertilitet kan være stressende. Kronisk stress kan påvirke negativt Graviditetsresultater. Akupunktur jeg kan hjelpe redusere stress, som i sin tur kunne forbedre resultatene av graviditeten.

Hva å forvente

Din akupunktør bør være en autorisert profesjonell. De Nasjonal sertifiseringskommisjon for akupunktur og østlig medisin Den har en nasjonal autorisert akupunkturistdatabase som du kan bruke.

Klinikker for infertiliteten har ofte akupunktører i personalet. Andre jobber sammen med autoriserte fagfolk som kan anbefale.

Akupunctører bruker nåler som forsiktig setter inn til terapeutiske punkter. De terapeutiske punktene er områder av kroppen der det antas å være strømmen av kroppen i kroppen, eller qi, kan stimuleres. Det antas at stimuleringen av qi fremmer helbredelse.

Engangs disponible nåler brukt av den autoriserte akupunkturisten må:

 • være laget av rustfritt stål
 • håndtak
 • steril
 • brukes bare en gang

En autorisert akupunktør vil fungere i et veldig rent miljø og vil respektere alle FDA-regler relatert til nåler.

Til ditt første besøk vil akupunktøren din gjøre en helhetlig evaluering og be om informasjon om din medisinske historie og symptomer. De vil stille spørsmål om hva du forventer, og noen kan virke som ikke er relatert til fruktbarhet. La ham få vite om noen blodprøver eller medisinske undersøkelser for infertiliteten du hadde. Resultatene av disse testene vil bli tatt i betraktning når behandlingsplanen vil bli bestemt. Antallet nødvendige besøk vil også bli diskutert.

Hvis du utfører in vitro befruktning eller annen type assistert reproduksjonsteknologi, bør akupunktøren din og din nåværende lege koordinere behandlingen. Akupunkturbehandlinger er noen ganger planlagt å falle sammen med overføringen av embryoen under in vitro befruktning.

Du kan bli bedt om å ha på seg brede klær eller sykehusskjorter under akupunktur. Dine smykker kan også fjernes. Noen akupunkturister kan be deg om å avstå fra å spise eller drikke noe som kan flekke ditt språk eller # 8217; innsiden av munnen.

Nålene som brukes til behandling er nesten like tynne som håret og veldig fleksibelt. Du kan høre dem satt inn, men det burde ikke være smertefullt. Under behandlingen kan du bli veldig avslappet eller sovnet. Noen ganger oppstår svimmelhet eller kvalme under den første behandlingen.

Alle’Start kan bli bedt om å programmere en eller flere avtaler per uke. Frekvensen av besøkene reduseres generelt over tid.

Risiko

Valget av en erfaren og autorisert akupunktør er den beste måten å redusere risikoen for komplikasjoner på. Det er også viktig å diskutere din komplette medisinske historie med akupunktøren din. Dette inkluderer medisinske bekymringer som ikke er relatert til sterilitet. Noen forhold, som hemorragiske lidelser, kan øke risikoen for komplikasjoner.

En respektabel lege vil bare bruke engangs sterile nåler. Dette reduserer risikoen for infeksjon.

Det er mulig at en profesjonell kan presse en nål for langt, men risikoen for skade er minimal. Pass på at du fjerner alle nålene før du forlater kontoret.

Ta bort

L’akupunktur kan bidra til å kurere infertilitet. Forskningen er imidlertid ufattelig om hvor gunstig Akupuncture som en behandling for infertiliteten, men. Snakk med legen din hvis du er interessert i å lære mer om akupunktur. De kan hjelpe deg med å avgjøre om du er en god kandidat for denne behandlingen.