Akupunktur for diabetes: Det er trygt og hva er fordelene?

Beskrivelse

For mer enn 3000 år siden var de gamle utøvere av kinesisk medisin pionerene i det som i dag vi kaller akupunkturbehandling. I akupunktur stimulerer fagfolk spesifikke aktiveringspunkter på kroppen din for å behandle ulike medisinske forhold. Dette er mer vanlig gjort ved å sette inn små sterile nåler i disse punktene. L’Moderne akupunktur blir stadig mer populært for behandling av en rekke helsemessige forhold. L’Verdens helseorganisasjon anerkjenner akupunkturen som effektiv i behandlingen av mer enn 100 forhold. Disse forholdene inkluderer kronisk smerte, migrene og til og med diabetes.

C’Det er fortsatt mye som vi ikke vet om’akupunktur for behandling av diabetes symptomer. Men noen av de siste forskningen synes å bekrefte at den er i det minste trygg og på en eller annen måte effektiv. Et laboratoriumstudio viste at 8217; akupunktur kan hjelpe deg med å justere Funksjonen til bukspyttkjertelen og insulinnivåene. Og kliniske studier involverer filen Anti-fedme effekt Dell’akupunktur kan jobbe med tradisjonell diabetesbehandling for å redusere virkningen av noen diabetes symptomer.

Fordeler og bruksområder av diabetes

Akupunktur teknikkene som anbefales å behandle type 1 og 2 diabetes varierer betydelig, så vel som behandlingene av vestlig medisin er forskjellig. Dette er to forskjellige sykdommer i diabetes spektrum. Metoder er foreskrevet basert på symptomene på diabetes du vil behandle. Det er akupunktursteknikker for å hjelpe med vekttap, metabolisme, organer og nervesmerter. En av de mest studerte akupunkturteknikkene som vender mot diabetisk neuropati er Håndledd-ankelbehandling. Behandlingen inkluderer en dyp stimulering av nervene i håndleddet og ankelen.

Kan redusere følelsen av smerte

Hvis du har diabetes, vet du sikkert at tilstanden kommer fra ditt endokrine system. Dette er hormonene som aktiverer organene dine for å kontrollere sukkernivået. De som annonserer fordelene med akupunkturbehandling for diabetes, nevner det faktum at akupunkturen stimulerer endorfiner. Endorfiner er i et nøtteskall, hormoner som utløser positive følelser i kroppen din og også blokkerer følelsene til smerte.

Kan hjelpe deg med å justere sukkernivået

L’Akupunktur kan også justere kortisol, et hormon som signalerer følelsen av stress på kroppen din. Akupunkturbehandling fagfolk for diabetes mener at hormonell reaksjon utløst av akupunkturen kan bidra til å balansere deler av kroppen som ikke klarer å justere sukkersukkernivået. Videre gjør de det uten risiko for skadelige bivirkninger, som for eksempel noen farmasøytiske behandlinger.

Risiko og mangler av diabetes

I en gjennomgang av 2017-forskning på’akupunktur for diabetes, Ingen alvorlige bivirkninger De har blitt rapportert i enhver klinisk studie. Dette vil indikere at det er minimal risiko forbundet med urte akupunktur som brukes som behandling for diabetes. Men dette betyr ikke at denne behandlingen er for alle. Det er ingen behandling for diabetes, siden Mayo Clinic påpeker. Og hvis du ikke klarer å klare symptomene på diabetes gjennom kosthold og livsstilsvalg, trenger du insulinterapi, uavhengig av alternative terapier du kanskje prøver.

Det er noen generelle risikoer for behandling av akupunktur du burde vite. Smerte, mindre blødning og blåmerker hvor nålene er satt inn, er noen av de vanligste bivirkningene. Pass på at alle nålene fjernes før du går, da dette kan ha negative effekter. Hvis du er gravid, har du en blodsykdom som hepatitt eller hepatitt eller # 8217; HIV, eller du har en hemorragisk tilstand som hemofili eller mangel på vitamin K, L’akupunktur er sannsynligvis ikke et godt behandlingsalternativ for deg. L’Akupunktur utført med sterile nåler er relativt trygt og er en mer utbredt og utbredt behandling på og bevis i forhold til 20 år siden.

Generelle retningslinjer for akupunktur

Få akupunkturen kan føre til følgende:

  • Ved din første avtale vil akupunktøren din konsultere deg om dine spesifikke diabetes symptomer.
  • Du vil bli undersøkt av legen din, og du vil stille deg noen spørsmål om din livsstil, kosthold, smerte nivåer og helsemål. Det kan også stilles spørsmål om relasjoner, stress og andre områder av livet ditt som har en helhetlig innvirkning på diabetes.
  • Etter denne første konsultasjonen krever de fleste behandlinger i gjennomsnitt fra 20 til 30 minutter og ofte lenger. Sannsynligvis vil legen din anbefale deg å starte med behandlinger to ganger i uken for å se hvordan kroppen din reagerer.

Hvis ting går bra, kan du sannsynligvis gå til behandlinger som bare er to ganger i måneden på slutten.

De fleste som mottar akupunkturbehandlinger, rapporterer at behandling selv ikke er veldig dårlig: nåler føles som en liten brennende følelse og ikke vondt når de er satt inn. Etter at nålene er satt inn, vil du bli igjen i et stille rom for å slappe av mens behandlingen har effekt.

Sørg alltid for at legen din har blitt sertifisert av Nasjonal sertifiseringskommisjon for akupunktur og østlig medisin. En akupunktør må utdannes og trent strengt for å utføre denne vellykkede behandlingen. Mange tradisjonelle kinesiske medisinske akupunktører er også autoriserte leger. Pass på at avtalen din gjennomføres i et sterilt miljø, siden noen avvik kan spre sykdommer og forårsake infeksjoner. Å ha realistiske forventninger til avtalen: Du kan føle deg bedre umiddelbart etter, eller du kan trenge flere uker for å legge merke til en forskjell i diabetes symptomer.

Outlook

Hvis du ser en akupunktør for diabetesbehandling, bør du informere resten av legene dine. De kan hjelpe deg med å overvåke symptomene og se om behandlinger har en positiv effekt. Ikke avbryt narkotika eller kosttilskudd foreskrevet av legen, bare fordi du tror at 8217; akupunkturfunksjoner. Diabetesbehandling kan enkelt avbrytes av abrupt behandlingsendringer. Hvis når som helst nettstedet til din akupunkturbehandling vises infisert eller kompromittert, bør du umiddelbart ringe legen din og beskrive dine symptomer.