Akropustolose: Symptomer, årsaker, behandling og andre

Beskrivelse

L’Acopustolose er en betingelse for pruriginøs og irriterende hud som oftest påvirker barn. Barnets barnelege kan referere til det som en akopustolose av barndommen. Selv om det ikke er vanlig, kan acopustolosen utvikles i større barn og voksne. Generelt skjer dette etter en infeksjon eller en skade på 8217.

A’dustan utbrudd fra akropustolose kan dele flere ganger i måneden måned, uavhengig av behandling. De fleste tilfeller av spedbarnshuptolose forsvinner vanligvis alle 3 år. Denne hudtilstanden gir ikke andre komplikasjoner eller langsiktige helseproblemer med den.

Symptomer

En’Durane-utbrudd fra akropustolose vises vanligvis bare på fabrikken av føttene eller på håndflatene. L’utslett presenterer seg som små rødaktige og flate fremspring. Dossi kan da bli til blærer eller pustler. Pustlene, som vises i grupper som kalles avlinger, kan være veldig pruriginøse.

Avlinger kan gå og komme i løpet av de tre første årene av et barns liv. Pleier å være mindre hyppig når barnet nærmer seg 3 år fleste tilfeller, L’Acopustolose vises i løpet av det første året av livet.

Ofte vises avlingene på hendene eller føttene i løpet av få måneder med fødselen. Lesjonene virker sjeldnere på sidene av føttene og anklene, på håndleddene og armene.

I større barn og voksne, vises acopustolosen hovedsakelig som blærer eller pustler rundt negler eller tær. Kan skade neglene og i de mest alvorlige tilfellene l’Akropustolose kan skade beinene.

Hudområdene med hudutslett kan være litt mørkere lenge etter at utbruddene løst. Til slutt skal huden gå tilbake til sin vanlige farge.

Acopustolose mot hånd, epizootic Afta

L’Acopustolose er noen ganger feilaktig diagnostisert som håndsykdom, fot og munn (HFMD). HFMD produserer også blærer på palmer og fotplanter. Men i motsetning til Dell’Acopustolose, HFMD begynner vanligvis med feber og ondt i halsen. Det kan være sår i munnen og også i andre deler av kroppen med HFMD. Dette er også tilfelle av varicella, som kan inkludere vesikler (små fremspring som inneholder gjennomsiktig væske) hvor som helst i kroppen.

Bilder av akropustolose

Forekomst

Det er ikke klart hvor vanlig & # 8217 er; acopustolose fordi det noen ganger diskuteres feil eller ikke diagnostisert i det hele tatt. Barn av alle løp rundt om i verden har blitt påvirket. Gutter og jenter er like i fare.

Våre initiativer

Årsaken til Dell’Acopustolose er ukjent. Noen ganger utvikler den før eller etter at et barn har en lignende hudtilstand kalt scabies. Et barn kan ha en allergisk reaksjon på typen av mite gravemaskin som trenger inn i huden og forårsaker scabies. L’Acopustolose kan også forekomme uten scabies.

Mens scabene og kikærpotten er smittsom, er acopustolosen ikke. Barn med en forverring kan fortsatt gå i skole eller alle asyl.

Risikofaktorer

Ha en allergisk reaksjon, alle scabes kompis, kan øke risikoen for akropustolose. Ellers er den viktigste risikofaktoren bare for å være veldig ung. L’Acopustolose synes ikke å være en arvelig tilstand.

Å ha hatt en eller flere achropustolose eller mer enn barnet ditt vil ha mer, i det minste for litt & # 8216;.

For ikke-barnslige tilfeller, å ha en «8217; hudinfeksjon eller en hudtilstand av noe slag kan gjøre deg utsatt for acopustolosen.

Lær mer: Hva synes du har hudallergi hos barn? »

Diagnose

Hvis du oppdager en’utslett av noe slag på barnets hud, informer barnelegeren din. Fordi acopustolosen kan byttes ut for andre forhold, bør du konsultere legen din i stedet for å prøve å diagnostisere problemet alene.

Vanligvis er ingen eksamener nødvendig for å diagnostisere acopustolosen. Dette kan vanligvis gjøres med en enkel fysisk undersøkelse. En ekspert barnelege bør kunne skille mellom varicelle eller andre hudforhold eller andre hudforhold.

I tvilstilfeller kan en blodprøve avsløre om et barn har antistoffene for varicella-viruset (varicella-zoster-viruset). Hvis barnet ditt er ganske stort og har blitt vaksinert mot dette viruset, er det svært lite sannsynlig å ha vannkoppen.

Behandling

Behandlingen av A’utbruddet fra akropustolose innebærer vanligvis en aktuell salve som inkluderer et sterkt kortikosteroid, for eksempel Betamethason Valerate (Betnovate). Dette bør bidra til å redusere en del av Betennelse og lindre en del av kløe. Et kraftig antibiotika som heter Dapsone (Aczone), som noen ganger brukes lokalt for å behandle graven akne, kan brukes til alvorlige tilfeller av akropustolose. Begge disse behandlingene har en betydelig risiko for bivirkninger og brukes ikke ofte til barn.

Behandlingen av noe slag er vanligvis ikke lenger nødvendig etter ca to år med gjentatte og gjentatte utbrudd. Vanligvis er en høst dannet på huden og varer i uken eller to. Dette følges av en periode fra to til fire uker uten kutane utbrudd. I løpet av denne tiden er det ikke nødvendig med behandling.

Avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene, trenger acopustolosisen kanskje ikke å bli behandlet med sterke stoffer. For å lindre kløe, kan legen foreskrive et oralt antihistamin.

Prøv å hindre at sønnen din skal skrape skader. Overdreven riper kan forårsake arr. Dekke barnets føtter med sokker for å beskytte huden mot riper. Myke bomullshansker kan noen ganger hindre dem i å skrape eller skrape for mye.

Hvis acopustolosen utvikler seg sammen med scabies, vil behandlingen av scabies også være nødvendig.

Outlook

Husk at acopustolosen vanligvis er en midlertidig tilstand som går og kommer. Finn en god medisinering og midler for å beskytte Hit-huden vil gjøre flammen enklere å administrere. I de fleste tilfeller vil flammer opphøre når barnet ditt vil ha 3 år gammel.