Akne i svangerskapet: 6 naturlige behandlinger

Akne under graviditeten? Prøv disse naturlige rettsmidler

Mange kvinner lider av akne under graviditeten. Det er mer vanlig i første og andre kvartal.

En økning i hormoner som kalles androgen, kan vokse hudkjertlene og produsere mer sebum, en oljeaktig og voksaktig substans. Denne oljen kan hindre porene og føre til bakterier, betennelse og utsalgssteder.

Kvinner som er utsatt for breakouts i løpet av menstruasjonsperioder, har større sannsynlighet for akne i svangerskapet, andre Mars of Dimes. Heldigvis, graviditet og # 8217; postpartum akne er generelt midlertidig. Det vil trolig løse når hormonene kommer tilbake til normal.

Her er noen forslag til behandling av Dell’akne i svangerskapet, fra naturlige rettsmidler til den daglige omsorg for huden å gjøre og ikke å gjøre.

Del på Pinterest

1. Apple eddik

Bland en del av rå og ufiltrert epler eddik med tre deler destillert vann. Dette vil skape en toner som er rik på naturlige enzymer og alfa hydroksysyrer.

Senk en bomullspute med blanding av fortynnet epleeddik og påfør huden for å absorbere oljen;.

Det er viktig å fortynne epleeddik med destillert vann, og hvis A & # 8217 oppstår; overdreven tørrhet, må denne behandlingen avbrytes. Ikke bruk ikke-fortynnet eddik på huden, siden det er veldig syre og kan forårsake brannskader.

Kjøp Apple eddik online online.

2. Natrium bikarbonat

Natriumbikarbonat tørker huden på huden og favoriserer helbredelse, men det er ikke mye anbefalt av helsepersonell fordi det kan irritere huden og fjerne viktige beskyttende oljer. Kan brukes til å best som spotbehandling for utbrudd.

Forbered en naturlig anti-flekkbehandling blanding 1 spiseskje natriumbikarbonat med 1 spiseskje vann. Påfør på individuelle kviser, ikke over hele kroppen eller ansiktet. La det tørke før skylling.

3. Sitrusfrukter

L’Alpha Hydroxyacid finnes i sitrusfrukter som sitroner og limes. Når saften av en sitron eller en fil påføres på huden, bidrar det til å låse opp porene og eliminere de døde hudcellene. Disse astringente og antibakterielle egenskapene gjør det effektivt som eksfolierende.

Klem en sitron eller sitronsaft og bruk den direkte på flekkene med en bomullspute. La på i 10 minutter eller til det tørker, skyll deretter med kaldt vann.

4. Honning

Honning har antibakterielle og antiseptiske egenskaper. Det er også beroligende for huden.

For å søke, skyll ansiktet ditt først med varmt vann. Påfør honningen direkte på det berørte området. La det stå på huden i 20-30 minutter. Skyll med varmt vann.

5. Kokosolje

L’kokosnøttolje har Antibakteriell og antifungal eiendom. Det er også beroligende for huden og absorberer veldig enkelt.

Påfør en jomfru kokosnøttolje i stedet for en fuktighetskrem før du går i dvale.

Kjøp kokosnøttolje online.

6. Mel D’havre og agurk

Agurk og mel d’havre tilbyr beroligende og forfriskende egenskaper for huden.

For hjemmelaget behandling, prøv denne masken av Helt. Bruk naturlige ingredienser som ofte finnes på kjøkkenet. Bare bland, sett i fryseren og søk på ansiktet i 10-15 minutter før skylling.

Generelle forslag til hudpleie

Del på Pinterest

Ikke vask for mye

Vask huden for mye fjerner sin naturlige fuktighet. Dette kan derfor øke oljeproduksjonen og gjøre deg mer tilbøyelig til utbrudd.

Selv det veldig varme vannet kan tørke huden. Mayo Clinic Anbefaler å bruke en delikat og ikke-sap vaskemiddel med friskt eller varmt vann om morgenen, om kvelden og etter en sterk svette.

Unngå å gni

Tips i stedet for en «8217; delikat exfoliation. Bruk hendene eller en myk klut med et lite trykk og heng av huden med sirkulære bevegelser. Vask og skyll grundig.

Tørk huden ved å gni i stedet for å gni og følg med en delikat fuktighetsgivende krem ​​og olje uten olje.

God trening

Å ta vare på huden din under graviditeten bør ikke være vanskelig. Her er noen beste praksis for å hjelpe huden din til å bli vakker, lys og fri for akne.

For mer informasjon om endringer i huden kan du forvente under graviditet, ta en titt på dette innholdet: