Akne i baksiden: hvordan å behandle det

Beskrivelse

Pimples kan være en utfordring å bli behandlet, uansett hvor du tar dem. Dessverre er kontraherende kviser ikke begrenset til ungdomsårene dine. L’Akne kan oppstå i alle aldre av flere grunner. Pimples kan vises på noen del av kroppen, inkludert ryggen.

Men du kan klargjøre disse stedene. Det er hvordan:

Hva forårsaker ryggen akne?

Det er mange grunner til at folk kontrakter akne, så det er viktig å vite hvorfor og hvordan kviser er dannet.

Kroppen din produserer en olje som kalles sebum. Den er produsert i kjertlene som er koblet til hårsekkene. Sebumet dateres tilbake hårsekkene for å legge til fuktighet i huden og håret.

Pimples dannes når du samler ekstra sebum og døde hudceller. Denne akkumuleringen blokkerer hudporene og bakterier. Når veggen av hårfollikel svulmer, danner en hvit kvise. Når den hindrede poren er utsatt for luften, dannes blackhead-kviser.

Noen vanlige årsaker til akne er:

  • Genetikk. Problemer med akne å være til stede i familien din.
  • Medisinering. L’Akne kan utvikle seg som en bivirkning av noen medisiner som noen antidepressiva.
  • Hormoner. Hormonelle endringer i årene på # 8217; ungdomsår er ofte årsaken til akne. Men for kvinner etter puberteten kan utbruddene av kviser være koblet til hormonelle endringer som oppstår under menstruasjon og graviditet.
  • Svette. Svette, spesielt hvis fanget under tette klær, kan forverre akne.
  • Utmattelse. Stress er ikke en direkte årsak til akne, men det kan være en faktor som bidrar.

Noen undersøkelser viser at maten du spiser kan være koblet til akne.

Sekund American Academy of Dermatology, Det er noen bevis på at noen karbohydrater (f.eks. Hvitt brød, sjetonger) kjent for å øke blodsukkernivået, kan også bidra til akne. For noen kan selv meieriprodukter være en utløsende faktor.

Behandlinger for L’tilbake akne

I de fleste tilfeller kan du bli kvitt akne ved å bringe noen endringer i livsstilen og bruke hjemmelagde rettsmidler. Her er noen ting du kan gjøre for å bli kvitt Dell’akne i ryggen:

1. Dusj etter en treningsøkt

La svette og smuss bosette seg på huden etter en treningsøkt kan være et stort bidrag til ryggen akne;. Ta en dusj så snart som mulig etter treningen. Du bør også vaske de svette klærne blant svette økter.

2. Exfoliate

Bruk en delikat eksfolierende skrubbe med ingredienser som salicylsyren for å fjerne smuss og overflødig sebum fra huden. Dette kan bidra til å redusere mengden død hud som kan hindre porene.

3. Bruk brede klær

Treningsvanene dine kan irritere ryggen. For eksempel kan tette klær fange smuss og svette og gni dem på porene. Selv trening uten en skjorte mot en svett treningsmaskin eller på et skittent gulv kan forårsake problemer.

Velg brede klær som lar huden puste og bidra til å fjerne svette.

4. Prøv l’# 8217; te treet

L’# 8217 olje; te tre er produsert av et treblader i Australia. Har blitt brukt av australiere i år for å behandle en rekke hudproblemer. I dag kan du finne mange lotioner, vaskemidler og kremer som bruker ingrediensen.

Det er noen tester som tyder på at det kan hjelpe til med behandling av akne drept ekstra bakterier.

5. Hold håret vekk fra ryggen

Langt hår kan legge til olje og smuss på ryggen, forårsaker akneutbrudd. Vask håret regelmessig og legg dem i en Chignon eller i en hestehale under svette økter.

Også, ikke la balmen eller sjampoen mynt opp på baksiden. Ingrediensene i disse produktene kan bidra til hindring av porene.

6. Velg solbeskyttelsen nøye

Beskyttelse av huden mot sollys er viktig, spesielt hvis du avslører den nakne ryggen. Men selv fett solkrem kan bidra til å hindre porene. Pass på at du velger produkter som er oljefrie og lette på huden.

7. Sunn

Har du noen gang hørt uttrykket & # 8220, du er hva du spiser?& # 8221; Et usunt kosthold kan påvirke kroppen på ulike måter. Hvis du er utsatt for akne, kan noen mat utløses.

Søket viser at høy glykemisk indeksmat (IG), i den forstand som raskt øker blodsukkeret, kan forverre akne;. Disse matvarene inkluderer hvitt brød, hvit pasta og ris og hvite poteter.

Det er en god politikk å øve et sunt og balansert kosthold med mange:

  • grønnsaker
  • frukt
  • Magert protein
  • Helkorn

Narkotika for ryggen akne

Noen mennesker trenger litt mer hjelp når det gjelder å eliminere akne l & # 8217. Hvis du har prøvd hjemme rettsmidler, og du ikke får lettelse, kan en hudlege foreskrive muntlige stoffer eller medisinere kremer.

En dermatolog er en lege som spesialiserer seg på hudsykdommer, så det kan også hjelpe deg med å oppdage årsakene og årsakene til ryggen din.

Outlook

L’akne på baksiden er en behandlingsbar tilstand. De fleste kan få lettelse ved hjelp av hjemmebehandlinger. Men hvis akne er alvorlige eller kviser er veldig store, kan det hende du trenger omsorg fra en lege.

Rask

  • For kvinner som har akne forårsaket av hormoner, kan det vanlige inntaket av prevensjonspiller bidra til å redusere kviser.