Akne arr: Behandling, fjerning, bedre og mer

Beskrivelse

Aktive utsalgssteder er allerede ganske frustrerende, men arr som 8217; akne kan forlate kan virke helt diabolical. Den gode nyheten er at akne arr kan behandles.

Men før behandlingen kan starte, må du først rose Dell’akne en gang for alle fordi nye breakouts kan føre til nye akne arr.

Noen av behandlingene for arr på rad kan ikke utføres sammen med de typiske stoffene for akne og også betennelsen forårsaket av utbrudd Redusere behandlingseffektiviteten.

Bilder av akne arr

Arrene dannes når en breakout penetrerer dypt inn i huden og skader vevet under.

Før du prøver å ta vare på arene dine, er det viktig å vite hva slags de er. Noe slag reagerer på behandlingen annerledes, og noen behandlinger er bedre for spesielle typer i forhold til andre.

Atrofiske eller deprimerte arr

Atrofiske arr er mer vanlige på ansiktet ditt. Et deprimert arr ligger under den omkringliggende huden. De danner når det ikke er produsert nok kollagen under sårheling. Det er tre typer atrofiske arr:

Boxcar

Disse er brede U-formede arr med skarpe kanter. De kan være overfladiske eller dype. Jo mer overfladisk, bedre svar på hudens resurfacing behandlinger.

Isbryter

Isskip arr er tette formede smale arr som kan trenge dypt inn i huden. De kan virke små runde eller ovale hull, som en vannkopper. Dette er de vanskeligste arrene å behandle fordi de kan forlenge mye under overflaten av huden.

rullende

Disse er rikelig med depressioner som vanligvis har avrundede kanter og et uregelmessig og rullende utseende.

Hypertrofisk eller preget arr

Disse arrene er vanligere med akne på brystet og på baksiden. De er over overflaten av den omkringliggende huden og er forårsaket av for mange kollagen under helbredelse.

Hudormer

Misfargingen igjen etter en kvise har blitt eliminert, er ikke et arr. De lilla, røde eller brune tegnene vil forsvinne alene i løpet av få måneder.

Hjemme behandling

Før du starter noen behandling for akne arr, er det viktig å bli sett av en dermatolog. Kan hjelpe deg med å bestemme den beste metoden for å redusere utseendet på arrene dine, og også for å sikre at skiltene på huden din faktisk er arr og ikke en «8217; andre tilstand.

Alfa hydroksysyrer

Hydroksysyrene (AHA) finnes ofte i produktene som er laget for behandling av Dell’akne fordi de bidrar til å fjerne død hud og forhindre at porene er blokkert. Enda bedre, Ahas kan også bidra til å gjøre akne arr mindre tydelige.

L’Delikate syre exfolierer det ytre laget av huden for å fjerne misfarging og grov hud.

Ideell for: Alle typer akne arr.

Kjøp for: Produkter som inneholder alfa hydroksysyrer.

Melkesyre

Ikke bekymre deg, dette har ingenting å gjøre med treningsstudioet. EN Liten studie av 2010 Han fant ut at peeling ALL’melkesyre utført av dermatologen, utført en gang hver annen uke i tre måneder, forbedret konsistens, utseendet og pigmenteringen av huden og lettet akne arr.

Det finnes utallige peeling, serum og salver med melkesyre, men du kan også bruke L’fortynnet epleeddik som en tonisk eller spotbehandling takket være sin naturlige melkesyre.

Ideell for: Alle typer akne arr.

Kjøp for: Produkter som inneholder melkesyre.

Retinoider

Aktuelle retinoider er en annen behandling av akne med fordeler for glatte arr. I tillegg til å akselerere cellegenerasjon og forbedring av hudkonsistens, kan retinoider også bidra til å redusere misfarging og lage arr mindre åpenbare i henhold til en Nylig revisjon.

Imidlertid kan de også gjøre huden spesielt følsom for solen. Bruk alltid solkrem hver dag når du bruker noe som inneholder retinoider.

Du kan finne kremer og sera med benk-topp retinoider, men legen din kan også foreskrive høyere konsentrasjoner. Søk produkter som viser retinol som en av de aktive ingrediensene.

Ideell for: atrofiske eller deprimerte arr.

Kjøp etter: Produkter som inneholder retinol.

Salisylsyre

Det er svært sannsynlig at du allerede har brukt salicylsyren til å behandle akne i fortiden. Fra absorbenter til flattopbehandlinger og lotioner til ansikts vaskemidler, er i dag tilstede i nesten alle typer behandlinger for akne;.

L’Salisylsyre sletter porene, reduserer hevelse og rødhet og exfolierte hud hvis det brukes lokalt. Det regnes som en av de Beste behandlinger for akne arr.

Du kan legge til produkter med salicylsyre til din daglige rutine, eller hudpleiespesialisten din kan bruke den til mindre hyppig kjemisk peeling.

Noen uker kan være nødvendig for å se en forskjell når du bruker salicylsyre. Det kan også forårsake tørrhet eller irritasjon. Du må kanskje bruke produktet mindre ofte eller prøve flekkbehandling hvis du har sensitiv hud.

Ideell for: Alle akne arr.

Kjøp for: Produkter som inneholder salicylsyre.

Solkrem

Ja virkelig. Det er viktig å bære solkremet hver dag på arrene. L’Eksponering for solen kan mørke arr eller gjøre dem mer åpenbare.

Ideell for: Alle akne arr.

Kjøp for: solkrem for å beskytte huden din.

Kontorprosedyrer

Hvis domicilianske behandlinger ikke ser ut til å gjøre en forskjell, kan en hudpleie spesialist eller legen din hjelpe deg med dine behandlinger.

Dermabrasion

Dermabrasion er en av de mest effektive og vanlige behandlinger for ansiktsar. Selv om du bruker det samme generelle prinsippet om mikrodermabrasjonssettene du kan gjøre hjemme, bruker helsearbeidere en metallbørste eller et hjul for å exfoliere mer dypt det øvre laget av huden.

Ideell for: arr i nærheten av overflaten som grunne fraktvogner eller rullende arr. Men enda dypere arr kan bli mindre åpenbare.

Kjemisk peeling

Dette er ikke den slags ansiktsmasker som du ser på din favorittgående glede. En kjemisk peeling er en sterk syre som brukes til å fjerne det øvre laget av huden for å redusere de dypere arrene.

Noen kjemiske peeling er ganske delikat å bli brukt hjemme, men legen din kan gi en sterkere løsning med flere dramatiske resultater.

Det er mange forskjellige typer kjemisk peeling, så det er bedre å snakke med legen din hva som passer for deg.

Ideell for: Alle typer akne arr, ofte brukt til dypere arr.

Laser resurfacing

På samme måte som en kjemisk peeling og en dermabrasion, fjerner laseroppløsningen det øvre laget av huden. Denne behandlingen har generelt en raskest helbredende tid enn andre resurfacing behandlinger.

Men du må holde området dekket med et bandasje til det er helt helbredet. Denne behandlingen er ikke et godt alternativ for de som fortsatt lider av hudutbrudd og er ikke så effektiv på mørkere hud nyanser.

Ideell for: Alle akne arr og klarere hud nyanser.

fyllstoffer

Helsearbeidere bruker fyllstoffer til å fylle akne arr og hjelpe ensartet hud. Fyllstoffer kan gjøres med kollagen, fett eller et kommersielt fyllstoff. De injiseres under overflaten av huden for å hjelpe repulpate og glatte de nedtrykte arrene.

De fleste fyllstoffene varer mellom 6 og 18 måneder før de måtte redone, men noen er permanente.

Ideell for: Noen med et begrenset antall fraktvogner eller rullende arr.

mikronedling

Denne siste behandlingen bruker en liten håndholdt vals eller en Pen & # 8221; Holder på overflaten av arr. Nåler perforering ufølsom hud, men ikke passere som et skudd! Som huden helbreder, produserer kollagen.

Det er rettssaken Foreslå at mikronedling bidrar til å redusere dybden av akne arr, men denne behandlingen kan ta opptil 9 måneder for å se endringer basert på American Academy of Dermatology. Utenfor lysfryktfaktoren er det en sikker behandling som fungerer for alle hudtoner.

Ideell for: deprimert akne arr.

Injeksjon

Det er noen forskjellige stoffer som kan injiseres i lettelse arr for å hjelpe dem med å myke dem og flate dem, inkludert kortikosteroider og kjemoterapi Fluorouracile-stoffer (5-FU) og interferoner. Injiseringer utføres vanligvis i serie med en få uker.

Ideell for: Relief Scars.

Liten operasjon på kontoret

Ved første øyekast kan det virke folkemengden å fjerne et arr og potensielt erstatte det med en ny, men plast dermatologer eller plastikkirurger kan fjerne et veldig tydelig arr og la et lite arr som vil forsvinne med tiden.

En helsetjenester operatør kan også øke arret ved å løsne de underliggende fibre for å bringe den til overflaten slik at den er mindre åpenbar. Denne prosedyren kalles subcision.

Ideell for: Deep Deprimerte arr og preget arr.

L & # 8217;

Akne arr kan være frustrerende, men det er mange behandlinger som kan gjøre dem mindre åpenbare. De fleste arr er permanente, men en lege kan hjelpe deg med å finne den rette behandlingen for å redusere utseendet på arrene dine.

Den beste måten å behandle et akne arr hindrer det i utgangspunktet.

Det er mindre sannsynlig å utvikle akne arr hvis du kommer ut av mindre. Unngå å samle, sprø eller klemme noen utbrudd, uansett hvor attraktivt, for å unngå irriterende huden og skade det underliggende vevet, som kan føre til arr.