Aftershave Forgiftning: Symptomer og hva du skal gjøre

Cos’er den aftershaveforgiftning?

Aftershave er en lotion, en gel eller en væske som du kan søke på ansiktet etter barbering. Det brukes oftere av menn. Hvis inntatt, kan Aftershave produsere skadelige effekter. Dette er kjent som aftershaveforgiftning.

De fleste avtershave inneholder isopropylalkohol (isopropanol) eller etylalkohol. Disse ingrediensene er giftige hvis de ble inntatt. Andre ingredienser varierer i henhold til merkevaren og produktet.

L’Aftershave-forgiftning skjer vanligvis hos små barn som ved et uhell drikker aftershave. Noen som lider av alkoholmisbruk, kan også drikke etterhave når andre alkoholer ikke er tilgjengelige for beruset.

Hva er symptomene på’aftershaveforgiftning?

De vanlige symptomene på’Aftershave-forgiftning inkluderer:

 • forvirring
 • Reduksjon av klokke
 • muskel kramper
 • Lavt blodsukkernivå
 • kvalme
 • Han retched
 • magesmerter
 • Tap av kunnskap
 • hodepine
 • Kroppstemperatur senking
 • Lavt blodtrykk
 • Racing Heartbeat
 • Selge eller sakte puste
 • Eloquio
 • Vanskelighetsgrad å gå
 • Vanskelighetsgrad å svelge
 • Vanskeligheter med å urinere

Forbruket av isopropanol, en felles ingrediens i aftershave, kan også forårsake:

 • mangel på koordinering
 • svimmelhet
 • Refleksjoner redusert

Barn som lider av aftershaveforgiftning, en meget høy risiko for å utvikle lavt blodsukkernivå. Et lavt nivå av blodsukker hos barn kan forårsake svakhet, døsighet, forvirring, kvalme og irritabilitet.

Hva å gjøre hvis du tror noen har aftershaveforgiftning

Be om medisinsk hjelp hvis barnet ditt viser tegn på forgiftning. Ring 911 eller portaler til beredskapsrommet. Prøv aldri å gjøre barnet ditt, med mindre en lege ber deg om å gjøre det.

Det er nyttig All’operatør av 911 eller til giftkontrollspesialisten hvis du kan gi typen og mengden av Aftershave som barnet ditt har full. Hvis du kan, bringer den aftershave-beholderen med deg til beredskapsrommet. Dette hjelper L’helsevesenet til å bestemme innholdet i flasken og riktig behandlingsforløp.

Hvis barnet ditt har et angrep, gjør han rulle på sin side og sørg for at hans luftveier forblir fri. Ring 911 eller ta det til beredskapsrom med en gang.

Spørsmål:

Hva skal jeg gjøre hvis jeg tror min sønn har blitt forgiftet, men jeg er ikke sikker på hva # 8217; han forårsaket?

TIL:

Hvis du mistenker at forgiftning, er det viktig å ringe umiddelbart L’NPCC. Uformelt om alle mulige stoffer som barnet ditt kan ha tatt inn. Spesialisten vil også vite L’Alder og vekt av barnet sammen med mulig mengde inntak. Hvis barnet ditt er sløvt, svarer han ikke, kaster opp eller har et angrep, han ringer straks nødtjenester eller går til nærmeste beredskapsrom.

Debra Sullivan PhD, MSN, CNE, Coandswers representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.

Hvordan diagnostisert L’Aftershaveforgiftning?

Hvis barnet ditt begynner å vise tegn på forgiftning, ser du umiddelbart etter en medisinsk behandling. Få behandling så snart som mulig kan bidra til å forhindre komplikasjoner som kan forårsake permanent skade og funksjonshemninger.

Når sønnen din er innlagt på beredskapsrommet, vil en lege vurdere det. De vil ønske å lære om alder, vekt og symptomer på barnet ditt. De vil også spørre hva slags aftershave han drakk sønnen din, hvor mye han drakk og da han drakk. Hvis du kan ta med Aftershave-beholderen med deg, vil du hjelpe barnets lege å bestemme mengden gift som inntas.

Hvordan & # 8217 er behandlet; aftershaveforgiftning?

Hvis barnet ditt er diagnostisert med aftershaveforgiftning, vil en lege eller en sykepleier sjekke håndleddet, temperaturen, blodtrykket og respiratoriet. Ditt barn kunne også motta oksygen og væsker EV. Aktivert karbon, dialyse, gastrisk lavage (magepumping) og avføringsmidler er generelt ikke lenger anbefalt i tilfelle isopropylalkoholforgiftning.

Hva kan du forvente lang sikt?

Resultatet av Dell’Aftershave-forgiftningen avhenger av hvor mye ettershave er inntatt, hvor lenge forgiftningen er anerkjent og hvor lenge barnet mottar behandling. L’Aftershave-forgiftning er sjelden dødelig. Komplikasjoner mindre vanlige, men potensielt farlig for livet inkluderer mageblødninger, langvarige og COMA-kramper.

Når barnet har blitt avgått fra # 8217; sykehus, hvile og flytende diett (som vann, kjøttkraft eller juice), kan hjelpe ham med å gjenopprette.

Babybadforslag for å hindre aftershaveforgiftning

Det er viktig å holde alle produktene for helse og skjønnhet, inkludert aftershave, trygt utilgjengelig for barn. Ikke ta det for gitt at selv om barnet ditt kan nå flasken, kan du ikke åpne den. Ingen flaske eller containerhett er så sikker på at et barn ikke kan åpne det. For å sette skap og skuffer på badet, prøv en lås for barn.

Flere alternativer er tilgjengelige som fungerer avhengig av hvilken type garderobe du vil beskytte. Magnetiske låser Den kan monteres alle’interiør av skap og skuffer. Klebende lukninger Jeg er en billig og mindre permanent måte å sikre skap, hvitevarer og til og med toalettet.

Pass på at du setter Aftershave igjen og andre potensielt skadelige produkter etter bruk av dem. Ikke la dem på en teller hvor jeg er i sønnen din. Når flasken er tom og du er klar til å kaste bort den, må du sørge for at du skyller det nøyaktig og kaster det vekk trygt.

Hvis du reiser med små barn, bør du vurdere å holde ditt bad kit trygt Bag med lås. Husk bare at du kanskje trenger å skille væskene dine for å overvinne sikkerhetskontroller. Hvis ferien tar deg hjem noen andre, sørg for at du skriver ned hvor de farlige stoffene blir bevart som aftershave og spør om de legger baby-bevislåser på’medisinsk skap eller på flasker.

Ring giftkontroll

National Poison Control Center (NPCC) kan gi mer informasjon om Aftershave-forgiftningen. Du kan ringe dem fra hvor som helst i USA på nummer 800-222-1222. Denne tjenesten er gratis og reservert. Profesjonelle Dell’NPCC er glade for å svare på spørsmål om forebygging av # 8217; forgiftning og # 8217; forgiftning;. De er tilgjengelige 24 timer i døgnet, syv dager i uken.