Afib og effekten av alkohol, koffein og stimulerende

Atrial fibrillering (AFIB) er en vanlig hjertehytmeforstyrrelse. Den streik 2.7 til 6.1 million amerikanere, i henhold til sentre for sykdomskontroll og forebygging (CDC). L’Afib gjør hjertet til å slå på en kaotisk måte. Dette kan føre til feil blodstrøm gjennom hjertet og kroppen din. Symptomene på atriefibrillering inkluderer kortpustethet, hjertebanken og forvirringen.

Legene foreskriver generelt legemidler for å hindre og lindre symptomene på atriell fibrillering. Mindre prosedyrer kan også gjenopprette normal hjertehytme. Livsstilsendringer er ofte viktige som medisinske behandlinger for personer med atrieflimmer. Livsstilsendringer inkluderer matutvekslinger & # 8211; mindre fett og natrium, mer frukter og grønnsaker & # 8211; I tillegg til å unngå andre faktorer som kan utløse en atrie fibrillering episode. Den første av disse faktorene er alkohol, koffein og stimulanter.

For å lære mer: Hva vil du vite om atriefibrillering? »

Alkohol, koffein, stimulerende og avib

alkohol

Hvis du har Afib, Cocktail før middag eller til og med noen øl mens du ser på en fotballkamp, ​​kan det utgjøre et problem. Søket viser at A’høy høy alkoholinntak øker en persons risiko for en atrie fibrillering episode. Resultatene av a studere Publisert i Canadian Medical Association Journal funnet at moderat alkoholforbruk øker en persons risiko for atrial fibrillering symptomer. Dette var spesielt sant for folk i alderen 55 år gammel.

Moderat forbruk, enten det er vin, øl eller alkohol, måles med en til 14 drinker per uke for kvinner og en til 21 drinker per uke for menn. Selv overdreven alkoholforbruk eller overdreven forbruk på mer enn fem drinker per dag øker risikoen for at en person skal demonstrere atriale fibrilleringssymptomer.

Koffein

Mange mat og drikke, inkludert kaffe, te, sjokolade og energidrikker, inneholder koffein. I årevis fortalte legene folk med hjerteproblemer for å unngå å stimulere. Nå er forskere ikke så trygge.

TIL 2005 studie Publisert på’American Journal of Clinical Nutrition funnet at koffein er farlig bare for personer med AFIB i svært høye doser og i ekstraordinære omstendigheter. Forskere har konkludert med at de fleste med AFIB kunne håndtere normale mengder koffein, som den som ligger i kaffekopper, uten å bekymre seg for potensielle relaterte problemer med 8217; AFIB.

Konklusjonen er at anbefalingene for koffeininntaket med AFIB varierer. Legen din har en bedre forståelse av situasjonen din, din følsomhet og risiko du kjører hvis du bruker koffein. Snakk med dem om hvor mye koffein du kan anta.

Dehydrering

Alkohol og koffeinforbruk kan gjøre kroppen din dehydrert. Dehydrering kan forårsake en atriefibrilleringshendelse. En drastisk endring i væskenivåene i kroppen din & # 8211; fra forbruk av for lite eller til og med for flytende & # 8211; Det kan påvirke kroppens normale funksjoner. Svette i sommermånedene eller større fysisk aktivitet kan gjøre deg dehydrert. Selv virus som forårsaker diaré eller oppkast kan forårsake dehydrering.

Stimulanter

Koffein er ikke den eneste stimulanten som kan påvirke hjertefrekvensen. Noen benk-top-stoffer (OTC), inkludert kaldt stoff, kan utløse symptomene på’AFIB. Sjekk disse typer narkotika for Pseudoefedrina. Denne stimulanten kan forårsake en episode av atriell fibrillering hvis du er følsom overfor det, eller du har andre hjerteforhold som påvirker din atriefibrillering.

Tilleggsinformasjon: Livsstilsendringer for å hjelpe med å administrere Afib »

Snakk med legen din

Tid med legen din er viktig. Doktors besøk er ofte korte. Dette gir deg liten tid til å dekke mange spørsmål eller bekymringer du måtte ha på din atriefibrillering. Forbered deg før du skriver inn legen din slik at du kan dekke tiden du har sammen så mye som mulig. Her er noen ting å huske når du snakker med legen din:

For å være ærlig. Mange studier har vist at folk ofte undervurdere Hvor mye alkohol forbruker. For helsen din, fortell sannheten. Legen din trenger å vite hvor mye du bruker, slik at du kan foreskrive narkotika korrekt. Hvis L’Alkoholinntaket er et problem, kan en lege sette deg i kontakt med den hjelpen du trenger.

Gjør litt research. Snakk med familiemedlemmer og skaper en liste over slektninger som har en historie med hjertesykdom, hjerneslag, hypertensjon eller diabetes. Mange av disse hjertforholdene er arvet. Din familiehistorie kan hjelpe legen din til å evaluere risikoen for å eksperimentere atrial fibrillering episoder.

Skriv dine spørsmål. Midt i en sprengning av spørsmål og legen dins instruksjoner, kan du glemme de spørsmålene du har. Før du går til ALL’Oppgi en liste over spørsmål du har. Under avtalen, bruk dem som en veiledning for å snakke med legen din om dine forhold, risiko og oppførsel.

Gjør noen med deg. Hvis du kan, ta en ektefelle med deg, en forelder eller en venn på hver legeavtale. De kan ta notater og instruksjoner fra legen din mens du er under undersøkelse. De kan også hjelpe deg med å respektere din behandlingsplan. Å ha støtte til en partner, familie eller venner kan være veldig nyttig hvis behandlingsplanen gir viktige livsstilsendringer.