ADRALL XR OG ED: Hva er forbindelsen?

Om Adverall Xr

Addrall er et merket stoff som inneholder dextroamphetamin og amfetaminmedikamenter. Det er en stimulant av nervesystemet som endrer stoffer i hjernen. Det brukes til å behandle oppmerksomhetsunderskuddsforstyrrelse og hyperaktivitet (ADHD). Det kan også brukes til å behandle narkolepsi, en søvnforstyrrelse. Fungerer som hjelper deg med å holde fokus på og ha kontrollere dine handlinger.

Selv om disse alle kan være nyttige effekter, kan legg til XR også forårsake erektil dysfunksjon (DE) i noen menn.

ADRALL XR OG ED

Erektil dysfunksjon (DE) er når du ikke kan få en ‘8217; ereksjon eller holde den lenge nok til samleie. Få og hold en ‘8217; ereksjon er en kompleks prosess. Innebærer blodårer, hjerne, nerver og hormoner. Alt som rister den delikate balansen, som å stimulere medisiner, kan føre til ed.

For eksempel påvirker Adrerall XR nivåene av naturlige kjemikalier i hjernen. Dette kan påvirke humøret ditt. Adrerall XR kan forårsake skift D’humør, nervøsitet og angst. Noen ganger kan de kan komme fra psykologiske årsaker. Så alle disse effektene kan bidra til # 8217; og. Noen mennesker som tar det føles enda mindre seksuell lyst, noe som ville kompromittere din seksuelle kapasitet.

Adrerall XR kan også forårsake sirkulasjonsproblemer og øke blodtrykket og hjertefrekvensen. Disse fysiske effektene kan påvirke blodstrømmen og bidra også til # 8217; og. For mer informasjon, les L’hypertensjon og # 8217; ed.

Hva å gjøre

Endre vaner

Noen atferd, som drikking, røyking og gjør ikke nok trening, kan bidra til seksuell dysfunksjon. Det er verdt å endre livet ditt valg for å se om det bidrar til å lindre din e.

Prøv å forbedre kostholdet ditt, finn litt & # 8216; Tid til å slappe av og legge til litt ekstra trening. For mer konkrete forslag, kontroller endringene i livsstilen for behandling av de.

For å lære mer: hvordan røyking gjør det til å forårsake & # 8217;? »

Se legen din

L’og kan skyldes mange ting, så treneren din kan ikke være problemet. Legen din kan hjelpe deg med å evaluere muligheten for andre faktorer, for eksempel livsvaner eller andre stoffer, som kan forårsake din. Andre helsemessige forhold kan også føre til ed. Disse kan inkludere:

  • Hormonelle problemer
  • hjertesykdom
  • nevrologisk sykdom
  • diabetes
  • Hepatiske sykdommer
  • nyresykdom
  • Depresjon

Hvis du har en grunnleggende medisinsk tilstand, kan du behandle det kan løse din e.

Hvis legen din mener at Adrerall XR kan være årsaken til deg, og du kan foreslå en kortsiktig versjon av Adribrator eller et annet stoff helt. Hvis du tar lang tid eller har en høy dosering, kan legen din hjelpe deg med å slutte å ta det trygt. Dette krever vanligvis en langsom senking av doseringen. Gradvis reduserer dosen kan hjelpe deg med å unngå avholdenheten. Redusert dosering kan også forbedre bivirkningene dine, inkludert ed.

Tilleggsinformasjon: Forebygging av erektil dysfunksjon »

Snakk med legen din

Alle stoffer leveres med en liste over potensielle bivirkninger. For noen mennesker kan Adrerall XR forårsake følelsesmessige og fysiske bivirkninger som kan føre til erektil dysfunksjon. Disse inkluderer svinger D’humør, reduksjon i seksuell lyst og sirkulasjonsproblemer.

Det er ikke alltid mulig å vite hvordan et bestemt stoff vil påvirke deg. Noen ganger tar det tid å finne den rette dosen av det rette stoffet. Hvis du finner ut at Adrerall XR forårsaker seksuelle problemer, arbeid med legen din. De kan endre doseringen eller finne en annen behandling for din tilstand. Sammen kan du finne en løsning som fungerer for deg.