ADHD Coach: Fordeler, finn en trener, kostnader og mer

Coaching av’ADHD er en type komplementær behandling for oppmerksomhetsunderskudd lidelse og hyperaktivitet (ADHD). Fortsett å lese for å finne ut hva som innebærer, samt fordeler, effektivitet og kostnader.

COS’er ADHD-treningen?

Mens L’ADHD kan ha en positiv innvirkning på en persons energi- og kreativitetsnivå, kan det også skape utfordringer i andre livsstil.

For eksempel, folk som har L’ADHD kan ha problemer med visse aktiviteter, hvordan å svare på e-post, overholde tidsfrister eller følge instruksjonene.

En ADHD-trener er en kvalifisert profesjonell som jobber med ungdom og voksne med ADHD for å håndtere disse utfordringene direkte. En coach kan bidra til å utvikle og forfine ferdigheter på følgende områder:

 • Organisasjon. Tidsstyring, styring av næringsliv og prosjekter, arbeidsflyt, l’Prioritetsoppgave, forsegling av registre, multitasking og # 8217; hjemme eller # 8217; Kontor er alle eksempler.
 • Behandle følelser. Dette inkluderer ting som å forbedre L’selvtillit, redusere stress og # 8217; angst og personlig styrking.
 • Utvikle nye ferdigheter. Lær kommunikasjon og sosiale ferdigheter, feilsøking, mellommenneskelig konfliktløsning, punktlighet, offentlige taler og grenser.
 • Oppnåelse av målene. For eksempel, sunn livsstil, profesjonell suksess, en familieforvaltning, ansvar og motivasjon.

Kan tilpasses for å møte dine behov

Størrelsen avhenger av både av deg og fra # 8217; trener. Mange trenere er fleksible og tilpasser sine tjenester i henhold til dine behov.

For eksempel kan du møte ADHD-treneren en gang i uken personlig, med regelmessig innsjekking via e-post eller tekstmeldinger for å oppmuntre ansvaret mellom økter.

Gruppesessene er også tilgjengelige. Selv om de kanskje ikke kan tilpasses som individuell coaching, er fordelen at de vanligvis er mer praktiske. Også, kan du finne nyttig å møte og bytte strategier med andre mennesker som har L’ADHD.

Coaching adhd vs liv coaching

Du kan tenke på en ADHD-trener som ligner på en livstrener. Begge kan hjelpe deg med å maksimere potensialet ditt.

Imidlertid er en grunnleggende forskjell at ADHD-trenere har kunnskap og # 8217; Erfaring for å hjelpe deg med å møte de spesifikke utfordringene i ADHD. Mange trenere har også sin egen EDHD. Som et resultat forstår de hva det betyr å leve med ADHD med L & # 8217;.

Hva er fordelene med en ADHD-trener?

L’Høyre coach kan gi mange fordeler. Her er to personlige synspunkter med utsikt over folk som brukte ADHD coaching.

& # 8216; coaching hjalp meg til å være snillere med meg selv & # 8217;

Selv om jeg tok medisiner for min ADHD, hadde jeg brukt hele mitt liv for å utvikle dårlige håndteringsstrategier og forklarer Miller, en frilansskribent. & # 8220; På 39 år savnet jeg fortsatt de grunnleggende operasjonsoperasjonene.& # 8221;

& # 8220; Med guiden til min trener ADHD, var jeg i stand til å organisere mine dager, betale regningene i tide, administrere min økonomi, ikke gå glipp av viktige e-poster, bedre administrere min tid og administrere en’mest vellykkede og # 8221; sier.

Miller var godt informert før han begynte å jobbe med en trener. Imidlertid har en av de uventede fordelene vært utdanningen.

& # 8220; min trener ADHD hjalp meg til å forstå hvorfor jeg gjorde visse ting. Han hjalp meg også med å være snillere med meg selv, noe som kan være vanskelig å gjøre med ADHD & # 8220; sier.

Miller legger til at selv om coaching krever tid og penger, er det absolutt verdt det. & # 8220; er virkelig endrede livet og sier.

Mine forskjeller er bare forskjeller, ingen feil og # 8217;

For Susan Crumiller, eier av et feministisk advokatfirma basert i New York City, er det bare fordeler med å jobbe med en trener.

I sin erfaring er ansvaret den viktigste fordelen.

& # 8220; mange ting som er vanskelig for de fleste er super enkle for de av oss med ADHD, men det er også sant det motsatte & # 8221; sier. & # 8220; konto på min trener for å sikre å opprettholde et godt søvnprogram og trene regelmessig.& # 8221;

Det tilskriver også sin trener, fortjenesten til å ha hjulpet henne til å endre sin oppfatning av # 8217; ADHD. & # 8220; Jeg tilbrakte hele mitt liv med å konsentrere meg om mine feil og # 8221; sier Crumiller. & # 8220; men disse feilene er faktisk bare forskjeller som ikke gjør meg til en dårlig person.& # 8221;

Nå ser han sin ADHD som grunnen til hans suksess.

Coaching for ADHD er effektiv?

Coaching er en relativt ny form for behandling for ADHD. Selv om søket fortsatt er begrenset, virker resultatene lovende.

Ifølge forfatterne av a 2010 studio som evaluerte resultatene av ADHD-coaching mellom 45 voksne, har coaching hatt en total positiv innvirkning.

TIL 2011 studie Preget av en liten prøve av universitetsstudenter rapporterte lignende resultater. Forfatterne konkluderte med at deltakerne rapporterte:

 • Forbedring av oppnåelsen av målene
 • Tilfredshet med sin coaching erfaring
 • Større generell trivsel og selvregulering

En annen Studere fra 2013 Han undersøkte effektene av et 8-ukers coaching-program mellom 150 universitetsstudenter. Forfatterne rapporterte at følgende coaching, viste deltakerne betydelige forbedringer i:

 • Læringsstrategier
 • Studieområder
 • selvtillit
 • Tilfredshet for skole og arbeid

TIL 2018 Gjennomgang av litteratur Analysert 19 studier på’ADHD treningsøkt. Forskere rapporterte at i alle studier ble coaching assosiert med forbedring av symptomene på ADHD og Executive drift. Andre fordeler som er rapportert, inkluderte velvære og tilfredsstillelse av deltakerne.

Faktorer som kan påvirke coaching-resultatene negativt

Forfatterne til en annen 2018 Gjennomgang av litteratur understreket at selv om resultatene av coaching studier på’ADHD har hittil vært positiv, har få studier evaluert potensialet for negative resultater.

De identifiserte tre faktorer som kunne bidra til negative resultater:

 • Trenere er ikke tilstrekkelig dannet
 • Deltakere med sameksistent psykiske helseproblemer
 • Lave nivåer av tilgjengeligheten av deltakerne

Sekund Barn og voksne med ADHD (CHADD), En ideell organisasjon av folks forsvar med ADHD, stressende livsforhold og kroniske sykdommer kan også påvirke resultatet av coaching. Videre forskning er nødvendig i dette området.

Miller hadde lignende bekymringer. & # 8220; Hvis du er en person som har problemer med å sjekke dine følelser, spesielt din sinne, så jobber du med en ADHD-trener for å forbedre din executive-operasjon, kan ikke fungere.

Chadd foreslår at for å få mest mulig ut av coaching, må kundene være forberedt på å innrømme utfordringene de står overfor og dedikere tid og innsats for å endre deres oppførsel.

Hvordan du kan finne og velge en ADHD-trener?

Fordi treningen på’ADHD ikke er regulert, kan alle definere en trener av’ADHD. Derfor er det viktig å gjøre søket ditt når du velger en.

Coaching er også basert på et sterkt forhold mellom buss og kunde. Gjør deg klar til å snakke med noen forskjellige trenere for å finne den rette løsningen.

Vurder dine behov

Før du begynner å lete etter en trener, ta deg tid til å tenke på dine behov.

Vurder hvordan du foretrekker å samhandle med treneren din (ansikt til ansikt, via telefon eller online), og hvis du heller vil ha en trener med et bestemt kompetanseområde, for eksempel virksomheten, relasjonene, studien eller foreldre.

Husk at en trener ikke kan gi omsorg for depresjon, # 8217; angst eller # 8217; bruk av stoffer. I stedet ser du etter ytterligere behandling for andre psykiske problemer sammen med coaching.

Fyll ut en liste over potensielle trenere

Deretter er det på tide å begynne å fylle opp en liste over potensielle trenere. Du kan bruke filen liste Levert av ADHD-treningsorganisasjonen (ACO) for forskning basert på posisjon.

L’Attention Deficit Disorder Association (ADDA) gir også Profesjonell liste.

Pass litt & # 8216; Tid til å gjennomgå informasjonen som er oppgitt på nettstedet til Dell’trener. Hvis mulig, begrens søket til maksimalt fem trenere til intervju.

Vurderer spørsmålene fra> 8217;

Vurder ideen om å stille et av følgende spørsmål under ditt foreløpige møte med en potensiell trener:

 • Hva slags utdanning og / eller trening du har? Hvordan påvirker din coaching praksis?
 • Du har spesiell trening i ADHD coaching?
 • Du har noen sertifisering?
 • Hvor lenge har du vært en ADHD-trener?
 • Du har arbeidserfaring med spesielle grupper (for eksempel ungdommer, voksne, universitetsstudenter) og / eller problemer (for eksempel relasjoner, ledelse av et «8217 selskap, foreldre)?
 • Du har arbeidserfaring med sameksisterende psykiske helseproblemer? Du er en profesjonell av autorisert psykisk helse (f.eks. Psykolog, konsulent, sosialarbeider)?
 • Hva er din coaching tilnærming? Hvilke metoder du bruker til å samhandle med kunder (f.eks. Ansikt til ansikt, telefonsamtaler, etc.)?
 • Du har en personvernregler og / eller personvern?
 • Hva er dine provisjoner / priser? Krever forskuddsbetaling? Hvilke betalingsformer aksepterer du?
 • Du har nåværende eller tidligere kunder som jeg kan snakke om som referanser?
 • Tilby test coaching økter og i dette tilfellet, hva er din kompensasjon?

Ta en prøveperiode

Pass på at du tar notater under den første samtalen. Husk at en profesjonell ADHD-trener skal være tilgjengelig for å svare på alle dine spørsmål.

Selv om du er fornøyd med svarene på # 8217; trener, en testøkt er den beste måten å se om en potensiell trener er egnet.

Hvor mye kysten coaching for adhd?

Kostnaden for ADHD coaching varierer. Generelt er det sammenlignbart med kostnaden for terapi eller livscoaching. Øktene i en’nå kan variere i prisen fra $ 75 til $ 250, og noen ganger enda mer.

Måter å kompensere for kostnader

Coaching for L’ADHD er sjelden dekket av forsikring. Det er imidlertid noen måter å kompensere eller redusere kostnadene. Prøv ett eller flere av følgende:

 • Spør de potensielle trenerne hvis de tilbyr pro bono coaching eller avtagende priser. Hvis de gjør det, kan du betale en kommisjon proporsjonal med inntektene dine.
 • Hvis du er på utkikk etter en coaching for karriererelaterte grunner, kan du kontakte Human Resources Department of organisasjonen din for å spørre om det vil dekke en del av kostnaden. (Husk at dette ville utsette diagnosen din ADHD til arbeidsgiveren din, som noen mennesker vil kanskje beholde private.)
 • Hvis du administrerer en aktivitet på 8217, og ser etter en coaching for ADHD for å vokse som en gründer, kan du kanskje kreve en del av kostnaden som en bedriftsutgifter.
 • Du kan be om en treners plugg som medisinsk utgift på skattene dine Hvis legen din skriver deg en resept for ADHD-coaching.
 • Søk Gruppe Coaching Sessions eller Online Coaching Sessions. Dette Dedikert portal Gir en liste over ressurser for personer med ADHD som ikke har råd til individuell coaching.

Main takeaways

Coaching kan være effektiv komplementær behandling for ADHD. Fordelene inkluderer større organisasjon, og oppnår målene og utviklingen av nye ferdigheter.

Hvis kostnaden er et hinder, fra en & # 8217, se på dette Online ressurs.