Acerola Cherry: Vitamin C, frukt, støv og fordeler

Acerola kirsebær supplement

Acerola Cherry er en plante original av de tropiske områdene på den vestlige halvkule. Det kalles også ofte kirsebær av vestlige India, Barbados Cherry eller Simply & # 8220; Acerola & # 8221;. Det antas at planten som ligner en busk, er opprinnelig fra Sør-Mexico og Karibien.

L’Acerola produserer kirsebærlignende bær, men det er ikke en ekte kirsebær. Disse bærene har en hyggelig smak og har blitt brukt i moderne og populær medisin. Tradisjonelle bruksområder inkluderer behandling for leversykdommer, diaré, dysenteri, hoste og kulde.

Nylig, C’Det var interesse for # 8217; bruk av Acerolas vitamin C-innhold som et supplement. Det er mange uttalelser om helse og velvære laget på dette tillegget, men ikke alle har forskning i støtte.

Fordi folk tar acerolkirsebær?

L’Acerola er hovedsakelig kjent for å være ekstremt rik på vitamin C. Av denne grunn er det ofte brukt til å hjelpe eller forebygge forkjølelse eller influensa. Det brukes også som en antioksidant næringsrik. Sammen med vitamin C, L’acerola antas å øke immuniteten.

Lik Amamel, Acerola Cherry er en astringent. Dette kan gjøre det nyttig for behandling av hudflekker, som fremmer hudens elastisitet og hjelper fordøyelsesproblemer. Det kan også brukes som en antimikrobiell munnvann.

Andre bruker Dell’Acerola inkluderer:

 • antidepressiva
 • antifungal
 • atletisk motstand
 • diaré
 • dysenteri
 • Kutan astringent (krem)

Hvordan ta Acerola Cherry?

Konsumere den delen av bær eller frukt av acerola-anlegget for helsemessige fordeler. Hans smak har en tendens til å bli beskrevet som søt, duftende og astringent. Du kan enkelt spise rå eller kokt i rettene.

Den beste måten å få frukt på er Å vokse din For den raske forgjengeligheten til acerola kirsebær. Du kan også lagre de friske acerole kirsebærene bare plukke dem opp.

Frukten er mer vanlig i form av et supplement. Dette skyldes at bæren dekomponerer innen fem dager med høsting, og mister mye av ernæring. Selv juice forverres lett, med mindre konserveringsmidler blir lagt til. Men den beste måten å ta Acerole Cherry er å spise frukt. Kosttilskudd bør ikke være ditt førstevalg.

Tilleggsmoduler inkluderer:

 • kapsel
 • tygget
 • Flytende ekstrakt (fargestoff)
 • støv

L’Pulver Supplement er veldig populært. Basert på dehydrert og pulverisert acerola kirsebærjuice, kan den blandes med drinker, smoothies, juice og mer. Du kan også forberede smoothies med frosne bær.

Det er ingen kliniske søk for å støtte en sikker dose av acerola. Det er trygt å si at du kan følge retningslinjene for vitamin C-tilskudd når du tar hjemmet; Acerola hjemme. Dette skyldes at dette vitaminet bidrar mer til næringsinnholdet i Acerola.

Anbefalinger kan variere avhengig av supplementproduktet som er kjøpt. Følg doseringsanvisningen på’etikett hvis du ikke er sikker på hvor mye du skal ta.

Hva er de påviste fordelene med acerola?

Fordeler for helse i’Acerola skyldes hovedsakelig sin rikdom av vitamin C. Pluss moden frukt, mer vitamin C mister og # 8217; acerola moden veldig raskt.

I en studie av forskjellige frukter som inneholder vitamin C og de relative mengdene, har acerolaen passert alle de andre, spesielt hvis det er organisk dyrket. Ifølge angivelig har frukten høyere mengder vitamin C selv appelsiner og jordbær, og blir bare overvunnet av rosehips. Det ble også oppdaget at Berry er en veldig betydelig kilde til vitamin A.

Vitamin C er et nødvendig næringsstoff og et vannløselig vitamin og lagres ikke i kroppen, så det er nødvendig å anta en kilde til vannløselige vitaminer daglig. Sammen med vitamin A, er vitamin C en kjent antioksidant, noe som bidrar til å forhindre frie radikaler og noen sykdommer. Nylige studier sier Den 8217; acerola er ganske rik på antioksidanter.

Vitamin C bygger også kollagen, beskytter slimosene og forhindrer scurbut. Vitamin C er viktig for å opprettholde immunsystemets funksjon og hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner, virus og til og med kreft. Selv om videre forskning er nødvendig, en studie har vist at i laboratoriet har kirsebær med høye antioksidanter og vitamin C evnen til å hjelpe kroppen å stoppe veksten av tykktarmskreft.

Av all forskning på Acerola Cherry, studiene som fokuserer på vitamin C, er den mest dybde. Dette bekrefter sin plass som et helt naturlig vitamin C-supplement, som kan brukes til avkjøling og # 8217-støtte;. Når det gjelder de andre helsemessige fordelene, er det nødvendig med videre forskning.

L’Acerola, hvis den konsumeres som mat, inneholder også en god mengde av følgende næringsstoffer:

 • Fotball
 • jern
 • Niacin (vitamin B-3)
 • fosfor
 • Riboflavina (vitamin B-2)
 • Tiamina (vitamin B-1)

Acerola Cherry har bivirkninger?

Du kan ta for mye acerole. Som med et vitamin C-supplement, tar du for mye, du kan føle fordøyelsessykdommer. For å unngå problemer eller ubehag, ta doser av acerola milligram akkurat hvordan du ville gjøre med noe vitamin C supplement. Hvis det finnes retninger på tilleggsetiketten, følg dem. Husk at kosttilskudd ikke overvåkes av kvalitet, renhet, emballasje eller dosering fra mat- og narkotikamenadministrasjonen. Velg alltid kosttilskudd fra en respektabel produsent.

Ikke ta store doser vitamin C-produkter og gradvis redusere mengden hvis du allerede antar høye doser. Bounce Bounce kan oppstå når kroppen er vant til en større dosering.

Hvis du tar for mye, kan du oppleve:

 • diaré
 • fordøyelseskramper
 • Svimmelhet eller besvimelse
 • rødt utseende
 • hyppig urinering
 • hodepine (inkludert migrene)
 • kvalme
 • Han retched

Disse symptomene har en tendens til ikke å be om medisinsk behandling og er relativt sjeldne eller sjeldne. Bare senk doseringen og de vil sannsynligvis forsvinne. Kontakt legen din dersom du er i tvil.

Veldig høye mengder acerole kirsebær i lang tid kan forårsake nyrestein. Kontakt legen din umiddelbart hvis du føler smerte på sidene eller nedre rygg, noe som kan være et symptom.

Hvis du dyrker en Acerola Cherry-anlegg, har det vært rapporter om kontaktdermatitt under innsamling. Ellers er bæren ikke giftig og trygt å konsumere.

Bunnlinjen

L’Acerola brukes som hjemmemedisin for en rekke sykdommer. Forskningen som støtter den som en kilde til vitamin C og naturlig supplement er sterkt. L’Acerola inneholder også andre viktige vitaminer og mineraler og er en betydelig kilde til antioksidanter.

Konsumere det som mat eller supplement kan hjelpe deg med å tilfredsstille dine vitamin C-behov. Det kan også være stor hjelp under kulden og # 8217 sesongen;. Som for de andre deklarerte fordelene & # 8211; Fordøyelsessystem, antidepressiv og atletisk motstandshjelp, for eksempel & # 8211; Ingen forskning er fortsatt tilgjengelig, og videre studier er nødvendig for å støtte disse bruksområdene.