Acarbose, miglitol, pramintide forhindre glukoseabsorpsjon

Absorpsjon av glukose og diabetes

Ditt fordøyelsessystem bryter opp komplekse karbohydrater fra mat i en sukkerform som kan overføres i blodet ditt. Sukker passerer deretter i blodet gjennom veggene på # 8217; mykt tarm.

Hvis du har diabetes, har kroppen din et problem å flytte sukker fra blodstrøm til celler. Dette etterlater mer sukker, eller glukose, i blodet. Diabetesbehandling er basert på kontroll av blodsukkernivå. L’økning i langsiktige blodsukkernivåer kan til slutt forårsake farlige komplikasjoner.

Acarbose, miglitol og pramintide er alle stoffer som hjelper til med å håndtere diabetes. Hver av dem forhindrer for mye sukker å komme inn i blodet ditt for fort. De er tilgjengelige i forskjellige former og opererer på litt forskjellige måter.

Acarbose og Migliteolo: Inhibitors Dell’alfa-glukosidase

L’Acarbose og Miglitol er tilgjengelig som generiske og merkede stoffer. Presentere er det merkede stoffet for akarbose. Glyet er det merkede stoffet for Migliteol. Disse stoffene er alle inhibitorer Dell’alfa-glukosidase.

Hvordan fungerer de

Glukosidase er et enzym av kroppen som bidrar til å konvertere komplekse karbohydrater til enkle sukkerarter. Inhibitorer Dell’alfa-glukosidase virker ved å bidra til å blokkere denne glukosidase-virkningen. Dette bidrar til å forhindre sukkerrør gjennom din myke blodtarmen. Imidlertid hindrer de inhibitorene til 9217 alfa-glukosidase ikke enkle sukkerarter (tilstede i matvarer som frukt, søtsaker, candies og honning) å bruke i blodet.

Hvordan tar du dem

Både L’Acarbose at Milight er tilgjengelig i en tablett for å ta i munnen. Ta dem med den første munnen av hvert måltid. Hvis du ikke tar disse stoffene med den første bit av hvert måltid, er de mye mindre effektive.

Hvem kan ta dem

Disse stoffene er godkjent for behandling av personer med type 2 diabetes. De er vanligvis foreskrevet til personer med type 2 diabetes hvis blodsukkernivåer blir for høyt etter å ha spist måltider rik på komplekse karbohydrater. Kan brukes alene eller med andre behandlinger for diabetes.

Inhibitorer Dell’alfa glukosidase er ikke ideelle for alle. Videre er de vanligvis ikke foreskrevet for personer under 18 år eller kvinner som ammer. Hvis du lider av alvorlige fordøyelses- eller hepatiske lidelser, kan legen din foreslå en alternativ behandling.

Pramintide

Pramintide er en lignende dell’onlego; Amylina. Det er bare tilgjengelig som en Symlinpen-merkevaremedisin. Dette betyr at du ikke finner det som et generelt stoff.

Hvordan virker det

Generelt frigjør bukspyttkjertelen naturlig amilina hver gang du spiser. Men i noen mennesker med diabetes, produserer bukspyttkjertelen ikke nok eller produserer ikke naturlig amylina. L’Amilina bremser blodsukkerabsorpsjonen ved å redusere hastigheten som maten kommer ut av magen. Bidrar også til å redusere appetitten og øke følelsen av mat og fylde.

Analoger av # 8217; amilina som pramintid etterligner virkningen av den naturlige amyline;. Reduser hastigheten med hvilken mat forlater magen, og hjelper deg med å føle deg fullere og redusere sukkerabsorpsjonen i blodet. Pramintide fremmer både blodsukkerkontroll og vekttap.

Som du tar det

Pramintide presenterer seg som en løsning injiserbar i en ferdigfylt injeksjonspenn. Pennen er justerbar, slik at du kan sette den for å gi deg en nøyaktig dose.

Han injiserer seg selv alene pramintid under huden på # 8217; magen eller låret. Du gjør deg selv en «8217; injeksjon før hvert måltid. Bruk et annet injeksjonssted hver gang du lager en Pramintide injeksjon. Hvis du også bruker L’insulin med pramintid, sørg for å injisere pramintide på et annet punkt enn du injiserte insulinet injisert.

Tilleggsinformasjon: Subkutane injeksjoner og hvordan man administrerer dem »

Hvem kan ta det

Pramintide er godkjent for bruk hos personer med type 1 og type 2 diabetes i alderen 18 år eller over 18 år. Pramintide kan brukes alene som en behandling. Det kan også brukes med insulinet for å gi ytterligere hjelp til kontroll av blodsukkernivåer.

Forholdsregler

Pramintide forsinker absorpsjonen av noe stoff antatt av oralt. Ikke bruk muntlig medisinering i en’nå før du bruker pramlint eller to timer etter bruk av pramintide.

Videre er det nødvendig å alltid overvåke blodsukkernivået under blodsukkeret under pramintidinntaket. En alvorlig hypoglykemi kan forekomme (lavt blodsukker) innen tre timer fra # 8217; rekruttering. Symptomer på’hypoglykemi inkluderer:

 • hodepine
 • tremor
 • sult
 • irritabilitet
 • Konsentrasjonsproblemer
 • Plutselig uten grunn

Hvis du kontrollerer blodsukkernivået og finner ut at du har hypoglykemi, spiser hardt godteri eller glukosetabletter. Hvis blodsukkernivået faller for mye, risikoer for:

 • Tap av kunnskap
 • anfall
 • død

Bivirkninger av akarbose, miglitol og pramintid

Acarbose, Miglitol og Pramintide kan forårsake bivirkninger for noen mennesker, inkludert svimmelhet og døsighet. Det er også unike bivirkninger for alle typer stoffer.

Andre bivirkninger av akarbose og miglitol inkluderer:

 • Abdominal distensjon (utvidelse av # 8217; Abdomen)
 • diaré
 • flatulens
 • Økte nivåer av hepatiske enzymer
 • Alvorlig allergisk reaksjon
 • svimmelhet
 • svakhet

De unike bivirkningene av pramlints inkluderer:

 • hoste
 • hodepine
 • Articolar smerter
 • tap av Appetit
 • kvalme
 • en rennende nese
 • sår hals
 • Han retched

Interaksjoner

Acarbose, Migliteol og Pramintide kan også forårsake negative bivirkninger hvis hver kombineres med andre legemidler. Andre legemidler som kan påvirke hver av dem, er beskrevet i detalj i Healthline Artikler for Pramintide, Miglitolo og Acarbose.

Snakk med legen din

L’Acarbose og Miglitol er begge inhibitorer Dell’alfa-glukosidase, så de jobber på samme måte. De brukes vanligvis bare for type 2 diabetes.

Pramintide brukes til både type 1 diabetes og type 2 diabetes. Den brukes alene eller som tilsatt alle «12217; insulin i kombinerte behandlinger.

For mer informasjon om det faktum at noen av disse stoffene kan være passende for deg, snakk med legen din. Legen din kjenner historien om din diabetes og resten av medisinsk historie. Denne informasjonen er viktig for å bestemme riktig behandling for deg.