Abstinence: Hva COS & # 039 er, hvordan å gjøre det, risikerer å vurdere og mer

Del på Pinterest

Hva så & # 8217;?

I sin enkleste form, # 8217; abstinens er beslutningen om ikke å ha sex. Det betyr imidlertid forskjellige ting for forskjellige mennesker.

Noen mennesker kan vurdere abstinens som en avstå fra enhver seksuell aktivitet. Andre kan engasjere seg i et eksternt kurs, unngå vaginal eller anal penetrasjon.

Din personlige definisjon er unik for deg. Du kan velge å øve avholdningen når du vil, selv om du allerede har hatt sex. Det er derfor folk gjør det, hvordan det fungerer og mer.

Det er det samme med celibat?

Mens abstinensen og celibatet ofte brukes utveksling, er celibat generelt sett som en beslutning om å avstå fra Seksuell aktivitet av religiøse grunner.

Noen som gjorde løfte om celibat, praktiserer abstinence. Men i dette tilfellet er det vanligvis sett som en langsiktig beslutning.

Beslutningen om å være abstinant er vanligvis begrenset til en viss tidsperiode. For eksempel kan noen bestemme seg for å øve avholdningen til den har vært med en romantisk partner for en viss tidsperiode.

Og det ytre kurset?

Akkurat som L’Abstinence, den ytre forstanden betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker.

For noen mennesker, L’abstinens betyr å avstå fra penetrasjon under samleie.

Denne definisjonen forlater rom for velvære, sensuelle massasjer og andre former for eksternt kurs.

For andre kan avholdningen være avgjørelsen om å avstå fra enhver seksuell aktivitet, inkludert samleie.

Du kan engasjere seg i noen fysiske aktiviteter?

Ærlig, det avhenger av din personlige definisjon av avholdenhet.

Hvis du tror at sex er en penetrasjonslov, kan du delta i andre fysiske aktiviteter & # 8211; Som kyss, tørket og manuell stimulering og # 8211; selv om det er adendent.

Hva du kan gjøre med partneren din mens du fortsatt er et røverkjøp?

Siden definisjonen av avholdenhet avhenger av individuelle, de tingene du kan gjøre med partneren din mens du praktiserer abstinence.

Det er viktig å være åpen og ærlig med partneren din på det du føler deg rolig, slik at du kan respektere de gjensidige grensene.

Avhengig av din personlige abstinensdefinisjon, kan du kanskje delta i aktiviteter som:

å kysse

Forskere i en 2013 studie Han fant at par som kysset mer har rapportert større tilfredshet i deres relasjoner.

Ikke bare slipper kyssene de glimrende hormonene & # 8221; som hjelper deg med å wire med partneren din, men det kan ha en ekstraordinær effekt på din generelle helse.

Taler eller skitne meldinger

en 2017 Studio antyder at kommunikasjon (verbal eller ikke-verbal) kan knyttes til seksuell tilfredsstillelse. Dette betyr at underholdende en liten, skitten tale med partneren din kan være en måte å utforske intimiteten mens de praktiserer avholdningen.

Det er imidlertid viktig å merke seg at under sexting makt Være seksuelt frigjørende & # 8211; Du bør fortsette med forsiktighet. Noen sexting skjemaer kan være ulovlig.

Hump

L’tørr humping må ikke være pinlig. Faktisk kan det være en fin måte å bli kjent med kroppen din. Ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige stillinger, teknikker og til og med hva du har på deg.

Husk bare at hver gang du kommer i kontakt med kroppslige væsker, er seksuelle overføringsinfeksjoner (IST) alltid en risiko. Noen seksuelt overførbare sykdommer kan også overføres gjennom hudhudkontakt.

Gjensidig masturbation (i noen definisjoner)

Det er ingen regel å si at onani skal være en’solo aktivitet. Det kan også være en fin måte å komme i kontakt med partneren din og lære hva han liker.

Videre tilbyr onani noen utrolige fordeler for din fysiske og mentale helse.

Manuell stimulering (i noen definisjoner)

Akkurat som onani, manuell stimulering og # 8211; Bruker hender eller fingre for å gi glede til partneren din & # 8211; Det kan være en fantastisk måte å hjelpe deg med å nå orgasmen uten seksuell penetrasjon.

Du kan også oppleve bruk av sexleketøy eller smøremidler for å stimulere hverandre.

Risikoen for graviditet og seksuelt overførbare sykdommer øker når kroppsvæsker er involvert, så sørg for å ta forholdsregler.

Oralsex (i noen definisjoner)

Når det gjelder glede, er det mange alternativer for å bruke partnerens kjønnsorganer og andre erogene soner.

At du prøver blowjobs, cunnilingus, rimming eller quancos’Det er viktig å sørge for at du fortsatt bruker beskyttelsen mot seksuelt overførbare sykdommer.

Analsex (i noen definisjoner)

Analsex kan være et utmerket alternativ for folk i alle kjønn. Penetrasjon kan finne sted med fingrene, et sexleketøy eller penis, så bruk denne muligheten til å leke med forskjellige følelser.

Slik setter du grensene med partneren din?

Snakker om sex eller abstinens kan virke pinlig, men det må ikke nødvendigvis være.

Hvis du er bekymret for hvordan du starter samtalen, prøv å komme nærmere fra et sted for kjærlighet.

Alle ønsker å være lykkelige. Målet ditt bør ikke bare være å fortelle din partner hva du vil, men også å lære hva du vil.

Men hvis du er i turen til øyeblikket, og du vil bekrefte grensene, ikke nøl med å kommunisere med partneren din.

Husk at samtykket er nødvendig og pågår pågår. Du kan når som helst endre tankene dine eller preferanser.

Du bør aldri høre trykk & # 8211; eller press på partneren din & # 8211; Å gjøre noe som en av dere ikke er rolig.

Graviditet er mulig?

Avholdenheten er den eneste 100% effektive prevensjonsmetoden, men det fungerer bare hvis du faktisk rangerer 100% av tiden.

Bare gjør ubeskyttet vaginal sex en gang & # 8211; eller sæden går inn i skjeden gjennom en en annen form for seksuell aktivitet & # 8211; Fordi en graviditet oppstår.

Hvis du og din partner er klar for sex, må du snakke om kondomer og andre former for prevensjon.

Selv om du ikke er sikker på at du vil ha sex, ta en prevensjonspille eller ha en kondom på fingertuppene, vil hjelpe deg å være forberedt hvis du forandrer deg.

Seksuelt overførbare sykdommer er mulige?

Selv om du trener abstinens, kan ists være mulig. Noen seksuelt overførbare sykdommer kan overføres gjennom kroppsvæsker. Andre kan overføre skinn til huden til huden.

Dette betyr at du kan være i fare hver gang du har oralsex, ubeskyttet analsex, dele sexleksaker eller gjennomføre andre fysiske aktiviteter der hudhudkontakt kan overføre kroppsvæsker.

L’Bruk av kondomer og dental dammer kan bidra til å redusere risikoen.

Det er også viktig å gjennomgå tester for IST ALLE’Start av et nytt forhold, før du er seksuelt aktiv med partneren din, eller hvis du tenker på å ikke bruke kondom.

Hva er poenget?

Ulike mennesker har forskjellige grunner til avholden. Det er ikke noe svar & # 8220; Høyre & # 8221;.

Det er viktig at du gjør det som er best for deg, og hvis partneren din er den du vil være avholdende, respekterer du alltid de etablerte grensene.

Her er noen grunner til at noen kunne velge abstinence:

  • Du vil utforske andre former for intimitet.
  • Du eller din partner du ikke er interessert, eller du er ikke klar for sex.
  • Du har allerede hatt sex, men du har bestemt deg for at du ikke er klar til å gjøre det igjen.
  • Ønsker å øke seksuell nytelse utenfor forholdet.
  • Du føler deg ikke komfortabel med å ha sex, du har smerte under forholdet eller du gjenoppretter fra et traumer.
  • Du har ikke tilgang til andre former for prevensjon, for eksempel prevensjonspiller eller kondomer.

Bunnlinjen

Du kan velge «8217, avholdenhet når som helst og av en eller annen grunn.

Du trenger ikke å ha sex for å være en del av et kjærlig og intimt forhold. Det viktigste er å gjøre det som gjør at du føler deg rolig.

Og uansett årsakene til å øve det, kan avholdenheten være en morsom måte å prøve nye ting på. Å utforske forskjellige gleder kan hjelpe deg med å forstå hva det betyr for deg sensualitet.